- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #19.781
O paşalardan bıktık usandık zaten.onları yetiştiren de kadın asıl üzücü olanı da bu
Tr’ye geldiğimde öğrenmiştim:)tr gündeminde yufkacı Muammere kaçan eltiler vardı bir ara onu da mı bilmiyorsun?
Canım ben de cocuk deyip geçemiyorum tabii. Yalnız onlar da bu yasa kadar ne yaşamış olabilir de böyle bir şeyi yapacak durumu gelmiş olabilir diye düşündüm. Büyük ihtimalle çocuklar da feci dayaklar yiye yiye büyümüştür. Bana öyle geliyor. Nerden baksan akıl ve vicdan almaz olay.Yaaa ben bu gibi sebeplerden Tr gündemini takip etmiyorum:///
Yaşanan olay da çok kötüymüş gerçekten
böylesi çocuklara da çocuk deyip geçemiyorum ben yaa(((
Geleceğe merhametsiz,sevgisiz,acımasız çocuklar yetişiyor ve bunu bir kadın bile isteye yapıyor ne kadar üzücü...5 6 yaslarinda ikiz erkekler.
Balkona cikip 20 dk nefes almadan ciglik atiyorlar. Bizim binada biriyle bebekken kavga etmisler cocuklari o kdr dovuyorlarki anlatamam. Gerci artik ondanda anlamiyorlar.
Bugun yine itoglu iiit gelsene gelsene diye atladilar. Bana bak kaybolun ordan salarim ustunuze biktim sizden diye bir bagirdim aninda kayboldular.
Ztn herkesin cani burnunda herkes dogurduguna sahip ciksin ya.
Valla bibi akşamdan beri benim hesaba ne oluyor bilmiyorum belki de engellemişimdir ahahahhaBen bazı üyelere tiklayınca sınirlama getirdi veya silinmiş üyelik yaziyor mihail mesela engelledin mi kız beniMihail Zoscenko
Bende görüyorum bibim profil gizleniyor galiba engelleme değil..Ben bazı üyelere tiklayınca sınirlama getirdi veya silinmiş üyelik yaziyor mihail mesela engelledin mi kız beniMihail Zoscenko
mihail hesabın ele mi geçirildi?yoksammm sen mihail değil misinnnn?kimsinnn sennnn anneeeeeeeValla bibi akşamdan beri benim hesaba ne oluyor bilmiyorum belki de engellemişimdir ahahahha
Pro üye oldum napcam siz fakirleri dedin engelledin değil mi biziValla bibi akşamdan beri benim hesaba ne oluyor bilmiyorum belki de engellemişimdir ahahahha
Kesinlikle bahsettiğin şekilde durumCanım ben de cocuk deyip geçemiyorum tabii. Yalnız onlar da bu yasa kadar ne yaşamış olabilir de böyle bir şeyi yapacak durumu gelmiş olabilir diye düşündüm. Büyük ihtimalle çocuklar da feci dayaklar yiye yiye büyümüştür. Bana öyle geliyor. Nerden baksan akıl ve vicdan almaz olay.
Geleceğe merhametsiz,sevgisiz,acımasız çocuklar yetişiyor ve bunu bir kadın bile isteye yapıyor ne kadar üzücü...
Hadi seni engelledim diyelim bibi de proPro üye oldum napcam siz fakirleri dedin engelledin değil mi bizi
Kız okumuyon mu ben hediye şey ettimNiye pro oldum ben yaw bayram değil seyran değil
Böyle insalar var mı ya nazik davranıştan anlamazlar direk şikayet edin..Evet kac kere bagirdik kac kere uyardik gelin sevin tanistiralim dedik ancak tas atmayi kestiler o kdr korkutabildik esim ramazanin ilk gunleri neler yapti yok yok yok duvara konus anlardi. Bende artik acimiyorum anlamiyorlar cunku. Gece 2 ye kdr micirda bisiklete biniyorlardi bu sene ararim polisi.
Ve tek uyari arada dayak. Onada biktilar bence. Evdeki tum catal bicagi asagi atiyorlar asilmis camasiri baska o an eline ne gecerse. O kdr sevimsiz o kdr rahatsiz edici anlatamam. Apartman bile cama cikip bagiriyor eski ve samimiler bikmislardir yine ne oldu diyorlar.
Bibi beni niye öptüNiye pro oldum ben yaw bayram değil seyran değil
Aylardır diyorum mihaile çok güvenmeyinmihail hesabın ele mi geçirildi?yoksammm sen mihail değil misinnnn?kimsinnn sennnn anneeeeeee
Bibinin öpmesi için bayramı beklemeye gerek var mı yawBibi beni niye öptü
inanamadı bir türlüKız okumuyon mu ben hediye şey ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?