- 12 Temmuz 2006
- 55.560
- 213.199
- 52
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #1.681
Evet dengeleri değiştirdiklerine katılıyorum, borsanın eski karakteristik yapısı epey değişime uğradı bu sebeple, küçük yatırımcının borsaya dahil olması iyi, yeri gelmişken burada yazma sebeplerimden biri de özellikle kadınların yatırım araçlarını kullanarak kendilerine birikim yapmalarına, gelecekleri için adım atmalarına teşvik etmek, hangi yatırım aracını kullanacakları kendi tercihleridir döviz, altın, gümüş, borsa vs hangisini seçerlerse seçsinler ama gözleri korkmasın isterim.Kesinlikle doğru özellikle bu pandemi döneminde daha da arttı. Ama ky psikolojisi tüm dengeleri değiştiriyor bunu da görüyoruz.
Tabi tavsiye kısmı riskli ama güvendiğim tek isim ondan veriyorum bende
Erkekler bir şekilde hayatını kotarıyor ama kadınlar şu veya bu sebeple işsiz kaldıklarında, hayatlarını idame ettirmek için gerekli maddi desteği bulamadıklarında böyle de bir yol varmış, ama az ama çok demeden bende kendim için bir şeyler yapabilirim diyebilsinler istiyorum.
Ülkem kadınları maddi manevi güçlü olsun arzusundayım ve yatırımda başarılı olacaklarına da eminim.
Küçük yatırımcıya dönersem Küçük yatırımcı için tek endişem, zaman zaman kulaktan dolma bilgilerle başkalarının yönlendirmelerine göre hareket etme eğiliminde olmaları, bir kısmı çevresinde x hisseden kar etmiş arkadaşlarının gazıyla kısa yoldan çok para kazanacağım hayaliyle tüyo adı altında yazılan kağıtlara hiç bilmeden giriyor, baştan tatlı tatlı kazanıyor ama sonra sürekli kaybediyor, o yüzden nereye yatırım yapılırsa yapılsın başkalarının ağzından çıkacaklara göre değil de öğrenerek, araştırarak girmek de yarar var.
Şu hisse çok iyi kazandıracak denince araştırmadan girip kaybedince kalp krizi geçiren yatırımcılar oluyor maalesef.