Aslında ben çok etkilenmiyorum hatta keyif veriyor mesela garanti hisselerim var bir de günlük, haftalık hisselerim.
Tkuru gibi fırsatlar piyango gibi her zaman denk gelmez
aslında bedelli, bedelsiz olayını geçmişine bakınca tahmin ediyorsun.
Ben komisyon vermeden Bilgi alıyorum
mesela rtalb corona bizde patlamadan önce biliyordum
Bence yatırım gibi görmemek lazım ama bizim ülkeden araba almak bile yatırım oluyor. Mesela arabamız çok değerlendi ama satamıyorum sonuçta ihtiyaç nasıl satalım. Ya da sattım yenisini alacağım ee o zaman da alacağım da pahalandı. He yatırım için bana göre şöyle olur al sat yapıyorsundur sattığında ihtiyacın yoktur okey. Oturduğun ev ve kullandığın araba ihtiyaç bence yatırım değil. Seni kira ve bazı masraflardan kurtarıp birikim yapmanı sağlar ama uzun süreli borca değer mi dersen ben değmez diyorum.
Derinlik aracı kurumundan satın alıyorsun istediğin bilgilere göre ücreti artıyor ben Matriks kullanıyorum en Prof olan o ayrıca içinde kendi robotları o da işinize yarar. Tabi ki parasını verirsen herkes alır
ama hiç anlamıyorsan ekran takibinden bence şu an Alman gereksiz harcama. Önce Ahmet mergen kitapları ile başla bence, yatırım ve hayat ya da hayat ve yatırım videolarını izle kafanda bi şekillensin sonra teknik analiz öğrenmeye çalış, temel analiz öğrenmeye çalış. Bazıları teknik analizle işlem yapar bazıları temel analizle işlem yapar herkesin hisse alırken baktığı parametreler farklıdır sende kendi yolunu bulursun.