Sasadan terste kalan insallah cok yoktur. Gecmis olsun herkese.
Cok sov yapan kagitlardan 1 2 tavan alip kacmak en makulu.
Ben ekimde kiler faciasina sahit olduktan sonra imkani yok sisirilen kagitlarda uzun kalmiyorum. Hala %50 zararda olan var. Ytd
Hojam şimdi bişey soracağım, sasanın mali verileri normalde güzel, yani bence öyle belki yanılıyorumdur :)) kısa vadede yine de böyle bir hisse patlak olabiliyor mu? ya da bekleme süresi mi artıyor? kısa zamanda yükselme ihtimali öngörülebilir mi?

Edit: ama bence pahalı bi hisse şu an güzel olsa bile
Disclaimer: acemi fikirleridir

Masallah, devami gelir umarim
Coinlerde nasil ilerliyosun nasil seciyosun?

Dusuk buldugumu aliyorum. Yuzde 10 kar olucak sekilde alarm kuruyorum. Kar gordugumu izlemeye alip alis satis dengesine bakiyorum. Gidiyorsa basinda bekliyorum. Gitmeyecek gibiyse %12 karla satis emri veriyorum

Bu arada cihat dedenin verdiği habere göre kanada'da kripto para fonu çıkmış

Dusuk buldugumu aliyorum. Yuzde 10 kar olucak sekilde alarm kuruyorum. Kar gordugumu izlemeye alip alis satis dengesine bakiyorum. Gidiyorsa basinda bekliyorum. Gitmeyecek gibiyse %12 karla satis emri veriyorum
seri yorumlarımla kabus gibi çöktüm konuya :))

bu yorumundan sonra anladım neden yapamadığımı ben bunların hiçbirini yapmadım, alıp bıraktım sadece. daha bugün öğrendim emir vermeyi :)) ay ne kadar tıfılım her gün bişey öğreniyorum burada

Mali veriler guzelse uzunda getirir
Kisada tahtaciyla patron neye anlastiysa o olur.
3 ayda 150 milyar kar acikladi bazi sirketlerler ama ekside kapatiyor. Uzunda kazandircak kesin ama herhalde suan daha dökmek istediklerini dokemediler. Son silkelemelerdir diye umuyorum.

Sasa icin butun borsacilar uyariyordu zaten. PD cok sisti bunun duzeltmesi yakin diye. Demekki defter degeri iyiyse bile piyasa degeri yine de cok cok sismis.

Bosver bosuna mi 30 ve 50 tl ile girdik ihihi

Ogreniyoruz iste. Ben borsadan alisik oldugum icin biraz rahat daldim ciktim. Arayuzu cozmem 1 gun aldi daha dogrusu papara mapara ugrastirdi beni.

Peki bir cahil sorusu daha sorsam tahtacıyla patronun anlaşması işletmeye ne getirir? Tahtacı parasını alıyor işletmeye de piyasa değerinin yükselmesi mi yarıyor? veya kasasına bir şekilde para giriyor mu kısa vadede?
edit: aynı sektörde de aksa tavan yapmış bugün day trading çok ilginç bir dünya benim gibi bilmeyenler için :))

Napalım düştük bataklığa kurtulamıyoruzda.Bizi biri çekip kurtarda nolur sanki
kırk kere hamama gitmemiz lazım, başta kolay para rahat geldi ama bu dünya dışarıdan göründüğü gibi ışıklı mışıklı değilmiş. sen nasıl düştün peki buralara? (sigaramı tüttürürken)

Hiç sorma yerin yurdun belli olur dediler, az mesai yapar paranı alır keyfine bakarsın dediler, gençtim inandım cahildim dünyanın rengine kandım

Simdi sen patronsun. Sirkete gore degisir ama kagitlarin buyuk kismi sende. Ama borsaya hakim degilsin olsan da onunla mi ugrasican? Koskoca sirket sahibisin.

Ben tahtaciyim. Ariyorsun beni. Gel tahtami yap diyorsun. Lotlarin yarisi bende, Xx tarihte x liraya getir kagidi diyorsun.
Ben duyurmadan kagidi ucuzdan topluyorum. Sonra param azalirsa bir miktar ucuruyorum, yuksekten satip paralaniyorum. Dusuruyorum tekrar dusukten aliyorum. Bu arada insanlar bana sövüyor. Yeterince alamazsam fiyati basip silkeliyorum. Dusukten topluyorum. Dusuruyorum dusuruyorum. Tekrar yukseltiyorum
Kendime para kazaniyorum. Sen bana para odemiyorsun. Ama sirketinin hissesinde cirit atmama izin veriyorsun ben zaten ucuyorum ordan.
Normalde hic bir sirket sahibi boyle biseye izin vermez anlasma olmazsa. Kendinin de cikari olucak ki hisseyi birakcak birinin eline.

Istedigin tarihte istedigin fiyata getiriyorum. Senin de cok lotun oldugu icin sen de karlisin. Sirketin nam saliyor. Bir de üstüne bedelli bölünme patlatip ordan da sahane para indiriyorsun.

Mutlu mesut takiliyoruz.

Benden guzel tahtaci olur. Isi dusen olursa

Pazartesi satarlarsa yandık ahsbavxva
451 zarardayim
Bu arada kızlar binance cüzdanımda para 0 görünüyor saçmalık değil mi bu ?
Coinlerim resmen yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…