- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.081
Hojam şimdi bişey soracağım, sasanın mali verileri normalde güzel, yani bence öyle belki yanılıyorumdur :)) kısa vadede yine de böyle bir hisse patlak olabiliyor mu? ya da bekleme süresi mi artıyor? kısa zamanda yükselme ihtimali öngörülebilir mi?Sasadan terste kalan insallah cok yoktur. Gecmis olsun herkese.
Cok sov yapan kagitlardan 1 2 tavan alip kacmak en makulu.
Ben ekimde kiler faciasina sahit olduktan sonra imkani yok sisirilen kagitlarda uzun kalmiyorum. Hala %50 zararda olan var. Ytd
Masallah, devami gelir umarim
Coinlerde nasil ilerliyosun nasil seciyosun?
Ben yapamadım ya hala başladığım yerdeyimBen denedim oldu ya :)
Anlatildigi gibi parayi 2ye 3e katlamadim ama 100 liraya 73 lira kazandim.
Guzel oran
seri yorumlarımla kabus gibi çöktüm konuya :))Dusuk buldugumu aliyorum. Yuzde 10 kar olucak sekilde alarm kuruyorum. Kar gordugumu izlemeye alip alis satis dengesine bakiyorum. Gidiyorsa basinda bekliyorum. Gitmeyecek gibiyse %12 karla satis emri veriyorum
Benim görünüyor hem mobilde hem pcde :/Binance hesabınız var mı. Bizim paramız görünmüyor. Ne bilgisayarda ne telefonda
Hojam şimdi bişey soracağım, sasanın mali verileri normalde güzel, yani bence öyle belki yanılıyorumdur :)) kısa vadede yine de böyle bir hisse patlak olabiliyor mu? ya da bekleme süresi mi artıyor? kısa zamanda yükselme ihtimali öngörülebilir mi?
seri yorumlarımla kabus gibi çöktüm konuya :))
bu yorumundan sonra anladım neden yapamadığımı ben bunların hiçbirini yapmadım, alıp bıraktım sadece. daha bugün öğrendim emir vermeyi :)) ay ne kadar tıfılım her gün bişey öğreniyorum burada
Aynı durumdayımBen yapamadım ya hala başladığım yerdeyimbi kere yükseliş olmuştu onu da kaçırdıktan sonra bi iniyor bi çıkıyor kaldım coinlerde
Peki bir cahil sorusu daha sorsamMali veriler guzelse uzunda getirir
Kisada tahtaciyla patron neye anlastiysa o olur.
3 ayda 150 milyar kar acikladi bazi sirketlerler ama ekside kapatiyor. Uzunda kazandircak kesin ama herhalde suan daha dökmek istediklerini dokemediler. Son silkelemelerdir diye umuyorum.
Sasa icin butun borsacilar uyariyordu zaten. PD cok sisti bunun duzeltmesi yakin diye. Demekki defter degeri iyiyse bile piyasa degeri yine de cok cok sismis.
memur coincilerrrAynı durumdayım
Napalım düştük bataklığa kurtulamıyoruzda.Bizi biri çekip kurtarda nolur sankimemur coincilerrr
kırk kere hamama gitmemiz lazım, başta kolay para rahat geldi ama bu dünya dışarıdan göründüğü gibi ışıklı mışıklı değilmiş. sen nasıl düştün peki buralara? (sigaramı tüttürürken)Napalım düştük bataklığa kurtulamıyoruzda.Bizi biri çekip kurtarda nolur sanki
Bizde görünmüyor sifirlanmis. Işlem geçmişi de yokBenim görünüyor hem mobilde hem pcde :/
Hiç sorma yerin yurdun belli olur dediler, az mesai yapar paranı alır keyfine bakarsın dediler, gençtim inandımkırk kere hamama gitmemiz lazım, başta kolay para rahat geldi ama bu dünya dışarıdan göründüğü gibi ışıklı mışıklı değilmiş. sen nasıl düştün peki buralara? (sigaramı tüttürürken)
Peki bir cahil sorusu daha sorsamtahtacıyla patronun anlaşması işletmeye ne getirir? Tahtacı parasını alıyor işletmeye de piyasa değerinin yükselmesi mi yarıyor? veya kasasına bir şekilde para giriyor mu kısa vadede?
Pazartesi satarlarsa yandık ahsbavxvaAy ben bugün buraya gelip yazacaktım sasa yı sonra utandım900 tl zarardayım ama nasıl gaza geldiysem düştükçe ekledim, ekledikçe de düştü. Geçen gedik de tavan olmadan önce alacaktım vazgeçtim bak dedim Nora bazen risk almak gerek haydi kızım risk al git hisseye pazartesi karları topla ve sonuç. Patladım baya iyi hem de diğer hisselerden karım. İyi ama sasa baya üzfü bugün kar etmesem de maliyeti çıkarayım yeter valla
Benimde 0Pazartesi satarlarsa yandık ahsbavxva
451 zarardayim
Bu arada kızlar binance cüzdanımda para 0 görünüyor saçmalık değil mi bu ?
Coinlerim resmen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?