Sasa'dan kendime elumuze verduler, elumuze verduler parçasini kendime armağan ediyim.
Zarar 451 TL şimdilik.
Sbdbabdvs
Aaa düştümü, ya ben ay başında 20 liralarda görmüştüm geçen baktım 40 larda.Hiç üzülme sasa dan zarar edilmez uzun vade koy dursun.Bende uzun vadeli biriktirmeyi düşünüyorum az düşsün diyordum.Takip edeyim alırım biraz

Yavrum yüzde on tabana bastı maliyetim 49)))
Ortalama ne kadar tutuyon kağıtları?
Ben trade bilmem doktorum uzun vadeci kafasıyla düşünüyorum, şu aralar pahalı gerçi ama sasa uzun vadede çıkar bence. O yüzden taban beni üzmez. Ha diyosan ki yapıştı kaldı elime ben bunu çok tutmadan satacaktım, o zaman doğrusun tabana bastı :))

Kizlar haftasonunun bonusu covid cenazesine gitmis bir adet eş :KK70: 🙃😑😒🙄👿😡🤬
Sizce nasil degerlendirmeliyim :KK70:
Bilmiyormus ama ztn cenazeye gitmis olmasi bile bana ilginc geliyor, komsunun babasi.
3 kisiyi daha almis, birinin esi ilk ay gecirip panik atak hastasi olmustu bugun atak gecirmis
Otekinde 9 aylik bebek var
Birtek 3. Akrabasi. Ondada araba yok pesindekileride suruklemis
Cok eglenceli bir site:KK70:
Bari topluca cinnet gecirelimde polis ambulans yorulmasin😒
Komşu babasının ds cenazesine gitmek 🤦🏼‍♀️ insanlar kendi cenazelerine zor gidiyor bu erkekler niye boyle 🤦🏼‍♀️

Ortalama ne kadar tutuyon kağıtları?
Ben trade bilmem doktorum uzun vadeci kafasıyla düşünüyorum, şu aralar pahalı gerçi ama sasa uzun vadede çıkar bence. O yüzden taban beni üzmez. Ha diyosan ki yapıştı kaldı elime ben bunu çok tutmadan satacaktım, o zaman doğrusun tabana bastı :))
En fazla beklediğim 3 aydi

Sasa'dan kendime elumuze verduler, elumuze verduler parçasini kendime armağan ediyim.
Zarar 451 TL şimdilik.
Sbdbabdvs
Ay ben bugün buraya gelip yazacaktım sasa yı sonra utandım 🤪900 tl zarardayım ama nasıl gaza geldiysem düştükçe ekledim, ekledikçe de düştü. Geçen gedik de tavan olmadan önce alacaktım vazgeçtim bak dedim Nora bazen risk almak gerek haydi kızım risk al git hisseye pazartesi karları topla 🤪ve sonuç. Patladım baya iyi hem de 🤪 diğer hisselerden karım. İyi ama sasa baya üzfü bugün 😏kar etmesem de maliyeti çıkarayım yeter valla

Hisselerim gun boyu kotu gidip son 45 dk cosmus.
Bakmamistim.

Coinlerden bir miktar kazandim.
Portakal sermaye artirimina gidiyooooo
100 tl kayitli sermaye tavanimi 3000 tlye cikartiyorum. Tavan serisi baslatabilirsiniz 😃😃🤪
Ooo sen artırıyorsan vardır bir şey.Hangilerinden alacaksın?

Back