Pazartesi satarlarsa yandık ahsbavxva
451 zarardayim
Bu arada kızlar binance cüzdanımda para 0 görünüyor saçmalık değil mi bu ?
Coinlerim resmen yok

Maliyetine gelmeden satmam zararım çok 100 200 olsa neyse de.. 😁Ya benim kafam çok rahattı adım adım ama sağlam ilerliyordum sasa da ters köşe oldum hafta sonu sürekli bunu düşünürüm ben şimdi 😁

Maliyetine gelmeden satmam zararım çok 100 200 olsa neyse de.. 😁Ya benim kafam çok rahattı adım adım ama sağlam ilerliyordum sasa da ters köşe oldum hafta sonu sürekli bunu düşünürüm ben şimdi 😁
93 ya da 92 mi ne lotum var maliyet 49.59 ))
Off ya elimize verdiler resmen ahdbahdhhahs

Pazartesi satarlarsa yandık ahsbavxva
451 zarardayim
Bu arada kızlar binance cüzdanımda para 0 görünüyor saçmalık değil mi bu ?
Coinlerim resmen yok

Kactan kac lot aldiniz?

Yaaa coinden korkmaya basladim gece 3000 tale yatircaktim.

Ana binance yamuk mu yaptı kızlar yoksa?

Benim hiç sesim çıkmıyor neden?
Borsada 20 tl zarar ettim.
Emaaaannn ben kim kâr kim?
Fondan 1 ayda gelen kârı 2 günde yedim işte aman ne güzel:D

Baktım aldığım kâğıtta iş yok sat dedim.
Sabah beri satılmamış.
Kimse beğenip almıyor diye dimi?
Kaldı elimde kaldı.. :)
Zararımla oturdum toto üstü..

Simdi sen patronsun. Sirkete gore degisir ama kagitlarin buyuk kismi sende. Ama borsaya hakim degilsin olsan da onunla mi ugrasican? Koskoca sirket sahibisin.

Ben tahtaciyim. Ariyorsun beni. Gel tahtami yap diyorsun. Lotlarin yarisi bende, Xx tarihte x liraya getir kagidi diyorsun.
Ben duyurmadan kagidi ucuzdan topluyorum. Sonra param azalirsa bir miktar ucuruyorum, yuksekten satip paralaniyorum. Dusuruyorum tekrar dusukten aliyorum. Bu arada insanlar bana sövüyor. Yeterince alamazsam fiyati basip silkeliyorum. Dusukten topluyorum. Dusuruyorum dusuruyorum. Tekrar yukseltiyorum
Kendime para kazaniyorum. Sen bana para odemiyorsun. Ama sirketinin hissesinde cirit atmama izin veriyorsun ben zaten ucuyorum ordan.
Normalde hic bir sirket sahibi boyle biseye izin vermez anlasma olmazsa. Kendinin de cikari olucak ki hisseyi birakcak birinin eline.

Istedigin tarihte istedigin fiyata getiriyorum. Senin de cok lotun oldugu icin sen de karlisin. Sirketin nam saliyor. Bir de üstüne bedelli bölünme patlatip ordan da sahane para indiriyorsun.

Mutlu mesut takiliyoruz.

Benden guzel tahtaci olur. Isi dusen olursa 🤪🤪😝
Vay bee kafam açıldı resmen şu an teşekkür ederim bu bilgiler için
SPK lisanslı tahtacı olursun sen, onu yaparsın yani :D

Teknik calisma yapiyoruz diye aciklama yapmislar korkmayin birazdan duzelir
Yani o kadar milyar dolara çökeceklerini sanmıyorum ben sanırım fazla rahatım fakirliğin faydaları
Sermayemi de 50den 45e düşürmüştüm, 5 lirayla hiçbir işlem yaptırmadı vakıfa geri atmıştım, bimden kazandibi alır yerim gari

Back