- Konu Sahibi nomunomuchua
- #7.101
Pazartesi satarlarsa yandık ahsbavxva
451 zarardayim
Bu arada kızlar binance cüzdanımda para 0 görünüyor saçmalık değil mi bu ?
Coinlerim resmen yok
Maliyetine gelmeden satmam zararım çok 100 200 olsa neyse de..
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
451 zarardayim
Coinlerim resmen yok
93 ya da 92 mi ne lotum var maliyet 49.59 ))Maliyetine gelmeden satmam zararım çok 100 200 olsa neyse de..Ya benim kafam çok rahattı adım adım ama sağlam ilerliyordum sasa da ters köşe oldum hafta sonu sürekli bunu düşünürüm ben şimdi
![]()
Benim ortalama maliyetim 26.04 ama sadece 10 lotcuk ama sadece sanal borsacik93 ya da 92 mi ne lotum var maliyet 49.59 ))
Off ya elimize verdiler resmen ahdbahdhhahs
451 zarardayim
Coinlerim resmen yok
Maliyetine gelmeden satmam zararım çok 100 200 olsa neyse de..Ya benim kafam çok rahattı adım adım ama sağlam ilerliyordum sasa da ters köşe oldum hafta sonu sürekli bunu düşünürüm ben şimdi
![]()
Vay bee kafam açıldı resmen şu an teşekkür ederim bu bilgiler içinSimdi sen patronsun. Sirkete gore degisir ama kagitlarin buyuk kismi sende. Ama borsaya hakim degilsin olsan da onunla mi ugrasican? Koskoca sirket sahibisin.
Ben tahtaciyim. Ariyorsun beni. Gel tahtami yap diyorsun. Lotlarin yarisi bende, Xx tarihte x liraya getir kagidi diyorsun.
Ben duyurmadan kagidi ucuzdan topluyorum. Sonra param azalirsa bir miktar ucuruyorum, yuksekten satip paralaniyorum. Dusuruyorum tekrar dusukten aliyorum. Bu arada insanlar bana sövüyor. Yeterince alamazsam fiyati basip silkeliyorum. Dusukten topluyorum. Dusuruyorum dusuruyorum. Tekrar yukseltiyorum
Kendime para kazaniyorum. Sen bana para odemiyorsun. Ama sirketinin hissesinde cirit atmama izin veriyorsun ben zaten ucuyorum ordan.
Normalde hic bir sirket sahibi boyle biseye izin vermez anlasma olmazsa. Kendinin de cikari olucak ki hisseyi birakcak birinin eline.
Istedigin tarihte istedigin fiyata getiriyorum. Senin de cok lotun oldugu icin sen de karlisin. Sirketin nam saliyor. Bir de üstüne bedelli bölünme patlatip ordan da sahane para indiriyorsun.
Mutlu mesut takiliyoruz.
Benden guzel tahtaci olur. Isi dusen olursa![]()
Canım iki parça girdim.Kactan kac lot aldiniz?
Yaaa coinden korkmaya basladim gece 3000 tale yatircaktim.
Hiç sorma yerin yurdun belli olur dediler, az mesai yapar paranı alır keyfine bakarsın dediler, gençtim inandımcahildim dünyanın rengine kandım
Benim cüzdan da boş, akşam problem yoktu. Binance çöküyor arada, ekşiye falan yazmışlardır neyse sıkıntı.
Kactan kac lot aldiniz?
Benimde 0Yükselince satacağım diye bekliyorum ama kaldım öyle
Yani o kadar milyar dolara çökeceklerini sanmıyorum ben sanırım fazla rahatım fakirliğin faydalarıTeknik calisma yapiyoruz diye aciklama yapmislar korkmayin birazdan duzelir
Zaten uygulama akşam hata verip duruyordu işlem hacmi çoktur o yüzden çökmüştür yaparlar geriKızlar az önce binance eth çekimlerini durdurdu diye bir haber çıktı.bişeyler oluyor sanırım
Yani o kadar milyar dolara çökeceklerini sanmıyorum ben sanırım fazla rahatım fakirliğin faydaları
Sermayemi de 50den 45e düşürmüştüm, 5 lirayla hiçbir işlem yaptırmadı vakıfa geri atmıştım, bimden kazandibi alır yerim gari
Kactan kac lot aldiniz?
Dusuk buldugumu aliyorum. Yuzde 10 kar olucak sekilde alarm kuruyorum. Kar gordugumu izlemeye alip alis satis dengesine bakiyorum. Gidiyorsa basinda bekliyorum. Gitmeyecek gibiyse %12 karla satis emri veriyorum![]()
Bütün paramı çok hareketli bir coine yatırdım oda durdu cüzdanda gitti bakalım kar nezaman yapacağım hep duran coinlere dalıp zararla çıktımTeknik calisma varmis sorun yok kizlar
Ben baya sakinim hojam :))
Dur sakin ol problem yok birazdan duzelir