- Konu Sahibi nomunomuchua
- #7.041
Sende ne gizli çiktin ya coinleri soylesen ne olacak fbi pesine mi düsecek![]()
Yaa ben klasikciyim herkesin bildigi az cok fiyatlanmis coinler ztn, avax denedim bakalim ne olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende ne gizli çiktin ya coinleri soylesen ne olacak fbi pesine mi düsecek![]()
onu aya göre değil de merküre göre belirlesekk daha iyi olabilir :) ahahahGünaydin herkese
Hangi ay’da daha akilli cocuklar cikiyor ona göre planlayalim dogumumuzu![]()
Neye girdin Esila mesaj atsana:)Oldu oldu cok saglam bir coin aldim hayirlisi![]()
Size bisey diyim de gülün.Arkadasimin tavsiye ettifi coini alicaktim.O anda oglanlar agladi vs bisey oldu.Sonra aldim.Arkadasim 3 4 gun sonra ekran goruntusu at dedi.Attim.Sen ne ara .... coini aldin dedi.Bende, sen dedin ya dedimben yanlis coini almisim megersem ama ondan bile kar ettim.Simdi emir girdik.belirledigimiz fiyata gelince saticaz
Esim de borsada yerinde sayiyor.Suna bak yanlislikla.aldogindan bile bendem fazla kâr ettin diyor
![]()
Çok keyifliyim hava gunesli isim yok tam keyif yapiyorumbuyrun simdi ne dedikodu yapılirdı ya
![]()
Bende eos aldım kardayimYaa ben klasikciyim herkesin bildigi az cok fiyatlanmis coinler ztn, avax denedim bakalim ne olacak
Bende eos aldım kardayim
Hayırlısı olsun![]()
Ayyy hadi insallahEos durur durur firlar bekledigine deger![]()
Ayyy hadi insallah
Ben btcturkden alıyorum az coin var
Aramizda yollar daglar yillar varHahaha
Bereketli olsun
Borsa kotu ya su aralar, 150 milyar tl kar acillayan sirket kirmizi hahaha
Hani birlikte icicektik![]()
Dur sabirli ol bekleyip bekleyip son anda cıkma kafani vuracak tas ariyorsun
Ben binance e bi gecsem ah btcturkte cok oyalandim
Daha megaboga gelecekmis oyun yeni basliyooor![]()
aynen ya sıkılıp çıkıyorum benden sonra yükseliyor.megaboga ne olaki
![]()
Sasa tabandı bugün, ama çok tatlış işletme çıkar o geri :))Sasa'dan kendime elumuze verduler, elumuze verduler parçasini kendime armağan ediyim.
Zarar 451 TL şimdilik.
Sbdbabdvs