- 30 Aralık 2009
- 22.994
- 89.943
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.061
Yavrum yüzde on tabana bastı maliyetim 49)))Sasa tabandı bugün, ama çok tatlış işletme çıkar o geri :))
Aaa düştümü, ya ben ay başında 20 liralarda görmüştüm geçen baktım 40 larda.Hiç üzülme sasa dan zarar edilmez uzun vade koy dursun.Bende uzun vadeli biriktirmeyi düşünüyorum az düşsün diyordum.Takip edeyim alırım birazSasa'dan kendime elumuze verduler, elumuze verduler parçasini kendime armağan ediyim.
Zarar 451 TL şimdilik.
Sbdbabdvs
Ortalama ne kadar tutuyon kağıtları?Yavrum yüzde on tabana bastı maliyetim 49)))
Komşu babasının ds cenazesine gitmekKizlar haftasonunun bonusu covid cenazesine gitmis bir adet eş
Sizce nasil degerlendirmeliyim
Bilmiyormus ama ztn cenazeye gitmis olmasi bile bana ilginc geliyor, komsunun babasi.
3 kisiyi daha almis, birinin esi ilk ay gecirip panik atak hastasi olmustu bugun atak gecirmis
Otekinde 9 aylik bebek var
Birtek 3. Akrabasi. Ondada araba yok pesindekileride suruklemis
Cok eglenceli bir site
Bari topluca cinnet gecirelimde polis ambulans yorulmasin
Bende bsokeden oyleyim ekleme yaptim maliyet düsürmek icinSasa'dan kendime elumuze verduler, elumuze verduler parçasini kendime armağan ediyim.
Zarar 451 TL şimdilik.
Sbdbabdvs
En fazla beklediğim 3 aydiOrtalama ne kadar tutuyon kağıtları?
Ben trade bilmem doktorum uzun vadeci kafasıyla düşünüyorum, şu aralar pahalı gerçi ama sasa uzun vadede çıkar bence. O yüzden taban beni üzmez. Ha diyosan ki yapıştı kaldı elime ben bunu çok tutmadan satacaktım, o zaman doğrusun tabana bastı :))
Komşu babasının ds cenazesine gitmekinsanlar kendi cenazelerine zor gidiyor bu erkekler niye boyle
Ay ben bugün buraya gelip yazacaktım sasa yı sonra utandımSasa'dan kendime elumuze verduler, elumuze verduler parçasini kendime armağan ediyim.
Zarar 451 TL şimdilik.
Sbdbabdvs
Ooo sen artırıyorsan vardır bir şey.Hangilerinden alacaksın?Hisselerim gun boyu kotu gidip son 45 dk cosmus.
Bakmamistim.
Coinlerden bir miktar kazandim.
Portakal sermaye artirimina gidiyooooo
100 tl kayitli sermaye tavanimi 3000 tlye cikartiyorum. Tavan serisi baslatabilirsiniz
Ooo sen artırıyorsan vardır bir şey.Hangilerinden alacaksın?
AhahaYuppi ben surekli al sat yapiyorum coinlerde. Ama alinca yazarim sanakirmizi oda bitince bakicammm
Ahahabende öyle denedim olmadı,uzun tutayım dedim olmadı.Kendi haline bıraktım artık
Hisselerim gun boyu kotu gidip son 45 dk cosmus.
Bakmamistim.
Coinlerden bir miktar kazandim.
Portakal sermaye artirimina gidiyooooo
100 tl kayitli sermaye tavanimi 3000 tlye cikartiyorum. Tavan serisi baslatabilirsiniz
Süper oran daha ne olsunBen denedim oldu ya :)
Anlatildigi gibi parayi 2ye 3e katlamadim ama 100 liraya 73 lira kazandim.
Guzel oran
ooo hic anlamadigim konular insallah merkürcüm bize zamani geldiginde kiyak geceronu aya göre değil de merküre göre belirlesekk daha iyi olabilir :) ahahah
Bana da yazzzYuppi ben surekli al sat yapiyorum coinlerde. Ama alinca yazarim sanakirmizi oda bitince bakicammm
Masallah, devami gelir umarimBen denedim oldu ya :)
Anlatildigi gibi parayi 2ye 3e katlamadim ama 100 liraya 73 lira kazandim.
Guzel oran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?