anammmm ateş parçası gibi harita bu, herşey ateş :) libido sende olmasın da ben de mi olsun kuzum :)
Valla bi arkadaşta aynısıni söylemişti canım tescillendim bu bibi size ne etti
Gunaydın bu arada hala lusimle yatak keyfindeyiz borsa icin arayan olmadı uyumuşuz

Biri haric gayet iyi
Ama biri senin ne zmn aldigina bagli, fiyatlanmis bir urune mor yan bakmaz

Ayipsin hahaha... dusukten ne bulursam onu alirim. Eger aldigim sey daha duserse de uzulmem maliyet dusururum hahaha

Nasil zengin olduk 101, yalniz 100 lira sermayeyle kitabini yazsam da nereye kadar

günaydınlarrrrrrrrrrrrr

coınım cosuyordu hahhahah Allahım ılk defa karda olunca sureklı yazasım gelıyor

ben zengın olsam demek kı hıc susmayacagım ahhahah
Zengin olda biz dinleriz
Kızlar durumlar nasıl çok okuyamadım
C ceycey0406 naptin doktor olayını bakamadım .
Ohh ohhh herkes karda ne güzel benimda sattigim kagit coşuyor bende kr ederek saattim ama yine de bir miktar üzüldüm

Size bisey diyim de gülün.Arkadasimin tavsiye ettifi coini alicaktim.O anda oglanlar agladi vs bisey oldu.Sonra aldim.Arkadasim 3 4 gun sonra ekran goruntusu at dedi.Attim.Sen ne ara .... coini aldin dedi.Bende, sen dedin ya dedim ben yanlis coini almisim megersem ama ondan bile kar ettim.Simdi emir girdik.belirledigimiz fiyata gelince saticaz Esim de borsada yerinde sayiyor.Suna bak yanlislikla.aldogindan bile bendem fazla kâr ettin diyor

Hepinizi eziciz erkekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…