Onu ben de yaptım.
Sen mi daha güzel yersin ben mi ulan diye.
Çöpe atarcasina harcadım.

Bir ara 100lukleri yırtıp gözünün önünde çöpe mi atsam ne zevkli olur be diye düşündüm.
Hayal ettim falan.
Yine kıyamadım paracıklara.
Fakir olmak kolay değil çünküsü.
Meğer çoğunlukla aynı şeyleri yaşıyormuşuz :)) erkekler neden savurgan yaaa :)

Ayyy evet yaa gidelim duduya 😍 bende liv hospitala gidiyorum, tamamlayıcı sağlık sigortam var baya işe yarıyor.Istersen pazartesi sana eşlik edebilirim 😊
Sigorta diyince şu tamamlayıcı benim sarkmıs derilerilerede olur mu ki bir iki araştırayım dedim hiç anlamadim ya sonuçta ameliyat oldum zayifladıgimdan gerek oldu 🤔

Bir yakınım canım :) ben kazandırıcağına eminsen yaziyorum zaten buraya da canım ( tabi bu borsa ne olur bilinmez hayatta hic birsey yızde yüz değil)
Evet çok haklısın canım hiçbir yatırımcı kesin konusamiyor zaten.. Bizde sizin sayenizde az çok bilgi ediniyoruz hâlâ ilk kârim senin sayende bunu unutmuyorum🙏🙏

Sigorta diyince şu tamamlayıcı benim sarkmıs derilerilerede olur mu ki bir iki araştırayım dedim hiç anlamadim ya sonuçta ameliyat oldum zayifladıgimdan gerek oldu 🤔
Estetiklere geçmiyor ama seninki farklı bir durum tabi.Bide sigortayı yaptırmadan önceki hastalıkları kapsamıyor.Bence bir sigorta şirketine hatta yaptırmak istediğin hastaneye sorabilirsin.Yaptırdıktan 3 ay sonra ameliyatları ödüyor bu arada.

Estetiklere geçmiyor ama seninki farklı bir durum tabi.Bide sigortayı yaptırmadan önceki hastalıkları kapsamıyor.Bence bir sigorta şirketine hatta yaptırmak istediğin hastaneye sorabilirsin.Yaptırdıktan 3 ay sonra ameliyatları ödüyor bu arada.
Ben devletde düsünuyorum ama biraz karşilasa ozelde olurdum heralde devlette de bedava değil zaten en azindan izmirde 😒

Back