- 20 Ocak 2010
- 46.055
- 165.020
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.001
İlk sordugumda toplam kol meme göbek 12,5 a falan denk geliyordu iyiydi sonrabirden dalırs uçtu arkadaşim silikonlu sordu bu yaz ona 10 15 bin demiş sadece memeye silikon tek başına 7 binmişKeyfi estetikleri karşılamıyor ama seninki farklı bir durum,karşılayabilir belki.Devlet ne kadar istiyor?
İlk aldım az kâr görünce sattım seninle konuştuktan sonra daha fazla aldım 40.180 dan beklemedeyim satmiyorum
Tamam tamam biliyorum onuE yaziyom ya hep egproytd
Yani aslında devlet hastanesinin hiç almaması lazım.silikon ekstra olabilir belki sadece.Ama deri sarkması sağlık sorunu sadece estetik kaygısı olan bişey değil.Mide ameliyatını ücretsiz olmuştun dimi?İlk sordugumda toplam kol meme göbek 12,5 a falan denk geliyordu iyiydi sonrabirden dalırs uçtu arkadaşim silikonlu sordu bu yaz ona 10 15 bin demiş sadece memeye silikon tek başına 7 binmişdevletsin kendine gel ama işte
Evet zaten başka sehirlerde hep ücretsiz okudum kac yerde bu olduğum hastane neden yapmiyor anlamadimYani aslında devlet hastanesinin hiç almaması lazım.silikon ekstra olabilir belki sadece.Ama deri sarkması sağlık sorunu sadece estetik kaygısı olan bişey değil.Mide ameliyatını ücretsiz olmuştun dimi?
E yaziyom ya hep egproytd
Hep beraber ins.Iyi geceler. Yarin zengin olun
Atayim kendimi bir yerlerden
Astro benim büyük kızım da 24 mart akşam 19.17 doğumlu ve anamı ağlatıyor
Bu böyle devam mı edecek
Aha ben genel bir yorum yapabilirsen müsait olunca sevinirim yavriko
Gelmisim 43 yasima daha ne alisacagimsen gene atma da bununla yaşamaya alış :)
GünaydınGünaydin kizlar gece 3 te yattim cocuklar sayesinde 7 de kalktim
doğduğu anın gökyüzü haritası nasılsa karakteri o, yapcak bişi yok :)
farkındalığı arttıranlar bir miktar bükebiliyor tabi kaderi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?