Ben hala orta direk hacıyatmazım, zengin olmayan ama yıkılmayan :))
Haber et ceycey doktor sonucunu olur mu

altın gene düştüüü.bir gün çıkacakkkk inanıyorummmm.borsayı hiçç bilmiyorum ben uyuyordum o araaa
Çıkacak hiçbir emtia sürekli düşmez.Daha önce olanların aynısı önce düşürüp insanlaru korkutuyorlar, sonra toplayıp altını artınca satıyorlar.Elbet yükselecek tekrar

Morpotakala sormuşsun ama bana ışık plastikte mesaj atmıştı banka bende ordan araştırıp öğrenmiştim halka arz nedir filan
Bankadan mesaj gelir mi yani... Sürekli netten bakıyorum.. Şubat ayı için birden fazla halka arz bekleniyordu ışık plastikten sonra halka arz olmadı galiba...

Çıkacak hiçbir emtia sürekli düşmez.Daha önce olanların aynısı önce düşürüp insanlaru korkutuyorlar, sonra toplayıp altını artınca satıyorlar.Elbet yükselecek tekrar
3 gramlık param kaldııı.onu da gömeyimm altınaaaa.uzun vadede nasılsa kazanırımmm

Az bucuk bisiyler aldik ama zenginlik degil bogaz toklugu hahaha
Gecmis olsun kuzum

kara kara düşünüyorum kızın kolej parasını.kimmiş oooo 100 bin okula verennnnn?

100 bin veren yok ama ben galiba seneye vercem bilmiyorum hahaha
Cok geliyor da bugun okuduklarimdan sonra normal geldi

Anlık alım satımları görebiliyor musun portakalcım? Mesela şimdi şu kadarlık satış gerçekleşti hissede gibi? Bank of Amerika’nın hareketini falan?

Evet hepsini goruyorum

GeyikliGece peki canım halka arzlarin tarihi hakkında bilgilendiriliyor musun..Önceden haberin oluyor mu

yok cok cok erken haberim olmuyor ancak basvuru yapilinca duyuyorum bende.

Morpotakala sormuşsun ama bana ışık plastikte mesaj atmıştı banka bende ordan araştırıp öğrenmiştim halka arz nedir filan

Yuppi

Napalım nomum görmemişiz önceden böylesi hadiseler

Önceden ben de zaten yaşamamışım yaşar gibi yapmışım.. :)
Neler varmış neler..
1 liralık lot varmış.
Al üç beş lot kahve parası.
Gün boyu izle.
Hem eğlence olur hem yatırım.

Ama yok.
Nomu anca kahve içsin.

Fincan fotosunu falcı bacılara atsın..

Süpermiş, bugünkü gibi ani satışlarda kaçabiliyorsun yani bu sayede

inşallah biz de o uygulamaları edinebilecek seviyeye geliriz

Olamadık seni bekliyoruz anca beraber kanca beraber daha iyi olmana sevindim canım.randevuda alınmış oda süper
güven çayyoluna gideceğim.orası pandemi hastanesi değil daha güvenliii.ahh ahhh şu virüs bitse de senle duduyu görmeye gitsek sosyete pazarınaaa

Fısıldananlar bize de fısıldasa

güven çayyoluna gideceğim.orası pandemi hastanesi değil daha güvenliii.ahh ahhh şu virüs bitse de senle duduyu görmeye gitsek sosyete pazarınaaa
Ayyy evet yaa gidelim duduya bende liv hospitala gidiyorum, tamamlayıcı sağlık sigortam var baya işe yarıyor.Istersen pazartesi sana eşlik edebilirim

biz sıksak ne erkekler aşırı harcarken.arkadaş aradı bugün eşim saçıyor paraları saçoyor paraları ben de hesap kitap yapıyordum aklıma şaşayım ben de saçacağımm artık dedi güldükkkk.çanta almasını tavsiye ettim en baştaaa

Ne kadar butce ayiracagina bagli canim

14 binle arzuma girdim 272 liralik kagit verdi ama kac gun 14 binim bagli kaldi hahaha
Zarar etmedim ama hani 14 binle gozum kapali hisse alsam o bagli kalan gunlerde de yaklasik ayni parayi kazanirdim.

Onu ben de yaptım.
Sen mi daha güzel yersin ben mi ulan diye.
Çöpe atarcasina harcadım.

Bir ara 100lukleri yırtıp gözünün önünde çöpe mi atsam ne zevkli olur be diye düşündüm.
Hayal ettim falan.
Yine kıyamadım paracıklara.
Fakir olmak kolay değil çünküsü.

Ayyy evet yaa gidelim duduya bende liv hospitala gidiyorum, tamamlayıcı sağlık sigortam var baya işe yarıyor.Istersen pazartesi sana eşlik edebilirim
benim gocaaaa nisan başından beri evde idari izinliiii.şoförüm var yanii teşekkürler.kendim kötü bir sürücüyümmm benim araba mahallede dolanır sadece bir de okula markete spora giderdi.km si o kadar düşük ki yaşına rağmennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…