- 3 Eylül 2012
- 21.840
- 57.441
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #6.941
Anlık alım satımları görebiliyor musun portakalcım? Mesela şimdi şu kadarlık satış gerçekleşti hissede gibi? Bank of Amerika’nın hareketini falan?
GeyikliGece peki canım halka arzlarin tarihi hakkında bilgilendiriliyor musun..Önceden haberin oluyor mu
Ben hala orta direk hacıyatmazım, zengin olmayan ama yıkılmayan :))selam.ağrım devam ediyor.doktora gideceğim ama randevumu erteledim pazartesiye.elektirik kesintisi var yarın.jenaratör yok apartmanda .13. kata inip çıkamayızzz.şans işte .rennie biraz rahatlattı.bakalımm.zengin oldunuz mu siz bakıyımmm?
Böyle dedin ve şimdi spk geliyor
Çıkacak hiçbir emtia sürekli düşmez.Daha önce olanların aynısı önce düşürüp insanlaru korkutuyorlar, sonra toplayıp altını artınca satıyorlar.Elbet yükselecek tekraraltın gene düştüüü.bir gün çıkacakkkk inanıyorummmm.borsayı hiçç bilmiyorum ben uyuyordum o araaa
ok.senin araba ne oldu?kaskosu varmıydı?yapıldı mı?Ben hala orta direk hacıyatmazım, zengin olmayan ama yıkılmayan :))
Haber et ceycey doktor sonucunu olur mu
Napalım nomum görmemişiz önceden böylesi hadiselerAhahahah fakir soruları
Yatırım danismanimiz olaydı biz de görerdik, bilerdik..
Bankadan mesaj gelir mi yani... Sürekli netten bakıyorum.. Şubat ayı için birden fazla halka arz bekleniyordu ışık plastikten sonra halka arz olmadı galiba...Morpotakala sormuşsun ama bana ışık plastikte mesaj atmıştı banka bende ordan araştırıp öğrenmiştim halka arz nedir filan
3 gramlık param kaldııı.onu da gömeyimm altınaaaa.uzun vadede nasılsa kazanırımmmÇıkacak hiçbir emtia sürekli düşmez.Daha önce olanların aynısı önce düşürüp insanlaru korkutuyorlar, sonra toplayıp altını artınca satıyorlar.Elbet yükselecek tekrar
selam.ağrım devam ediyor.doktora gideceğim ama randevumu erteledim pazartesiye.elektirik kesintisi var yarın.jenaratör yok apartmanda .13. kata inip çıkamayızzz.şans işte .rennie biraz rahatlattı.bakalımm.zengin oldunuz mu siz bakıyımmm?
kara kara düşünüyorum kızın kolej parasını.kimmiş oooo 100 bin okula verennnnn?
Anlık alım satımları görebiliyor musun portakalcım? Mesela şimdi şu kadarlık satış gerçekleşti hissede gibi? Bank of Amerika’nın hareketini falan?
GeyikliGece peki canım halka arzlarin tarihi hakkında bilgilendiriliyor musun..Önceden haberin oluyor mu
Morpotakala sormuşsun ama bana ışık plastikte mesaj atmıştı banka bende ordan araştırıp öğrenmiştim halka arz nedir filan
Napalım nomum görmemişiz önceden böylesi hadiseler
Bilmiyorum gelir mi ışık plastikte mesaj gelmişti bana.Takip etmek lazım benceBankadan mesaj gelir mi yani... Sürekli netten bakıyorum.. Şubat ayı için birden fazla halka arz bekleniyordu ışık plastikten sonra halka arz olmadı galiba...
Süpermiş, bugünkü gibi ani satışlarda kaçabiliyorsun yani bu sayedeAz bucuk bisiyler aldik ama zenginlik degil bogaz toklugu hahaha
Gecmis olsun kuzum
100 bin veren yok ama ben galiba seneye vercem bilmiyorum hahaha
Cok geliyor da bugun okuduklarimdan sonra normal geldi
Evet hepsini goruyorum
yok cok cok erken haberim olmuyor ancak basvuru yapilinca duyuyorum bende.
Yuppi
güven çayyoluna gideceğim.orası pandemi hastanesi değil daha güvenliii.ahh ahhh şu virüs bitse de senle duduyu görmeye gitsek sosyete pazarınaaaOlamadık seni bekliyoruz anca beraber kanca beraberdaha iyi olmana sevindim canım.randevuda alınmış oda süper
Fısıldananlar bize de fısıldasaEtraftan fisildayanlar oluyor./ yöntem
Bunun disinda beklentilere bakiyorum. Mesela 75ten coca cola aldim cunku temettu oncesi yukselecegi belliydi 81den sattim. Cok degil ama bosta kalacagina 3 kurus kazanayim dedim. Temettüye kalmadan kaçtım. Temettu verisi cekilince herkes kacmis zaten.
Sektorde her sey ucmus ama bi kagit eksideyse o yesile kirdigi an girip az kalip kaciyorum.
Ama daha cok amerikan bankasinin cirit attigi kagitlarda al sat yapiyorum. 2 gun alir yukseltir. Herkese yuksekten mal verir. Bir satis verir sonra hizlica, tahtayi cokertir. O satinca alip o alirken satiyorum. Bu dabi hareket bence
Uzun sure duran kagit hacimlenirse harekete gececektir. Alirim bir parca
Ayyy evet yaa gidelim duduyagüven çayyoluna gideceğim.orası pandemi hastanesi değil daha güvenliii.ahh ahhh şu virüs bitse de senle duduyu görmeye gitsek sosyete pazarınaaa
biz sıksak ne erkekler aşırı harcarken.arkadaş aradı bugün eşim saçıyor paraları saçoyor paraları ben de hesap kitap yapıyordum aklıma şaşayım ben de saçacağımm artık dedi güldükkkk.çanta almasını tavsiye ettim en baştaaaÖnceden ben de zaten yaşamamışım yaşar gibi yapmışım.. :)
Neler varmış neler..
1 liralık lot varmış.
Al üç beş lot kahve parası.
Gün boyu izle.
Hem eğlence olur hem yatırım.
Ama yok.
Nomu anca kahve içsin.
Fincan fotosunu falcı bacılara atsın..
GeyikliGece ve halka arzlardan tecrübeli arkadaşlar,
Türk ilaç ve serum sanayi nin halka arzı onaylanmış. Oransalmış dağıtım. Girmeye değer mi.? Ben Işıktan çok keyif aldımama ışık eşit dağıtımdı. Yorumunuz nedir ona göre sermaye için bazı hisseler ren çıkıcam
biz sıksak ne erkekler aşırı harcarken.arkadaş aradı bugün eşim saçıyor paraları saçoyor paraları ben de hesap kitap yapıyordum aklıma şaşayım ben de saçacağımm artık dedi güldükkkk.çanta almasını tavsiye ettim en baştaaa
benim gocaaaa nisan başından beri evde idari izinliiii.şoförüm var yanii teşekkürler.kendim kötü bir sürücüyümmm benim araba mahallede dolanır sadece bir de okula markete spora giderdi.km si o kadar düşük ki yaşına rağmennnnnAyyy evet yaa gidelim duduyabende liv hospitala gidiyorum, tamamlayıcı sağlık sigortam var baya işe yarıyor.Istersen pazartesi sana eşlik edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?