- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #6.921
Nasıl süper anladım nasıl anlatamam.
Hay Allah kimin eksiği acaba![]()
Hesabin acildi mi
![Expressionless face :expressionless: 😑](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f611.png)
![Expressionless face :expressionless: 😑](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f611.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl süper anladım nasıl anlatamam.
Hay Allah kimin eksiği acaba![]()
Hayırdır keyfin neden yok?
Hesabin acildi mi![]()
Hayirdir kuzum, neyin var
Ben ucretsiz kullaniyorum banka veriyor.
Açıldı.
500 liramla 3 tane hisse bile yaptım.
Kırmızı yeşil göz kırpıp duruyorlar..
Uzun vade dedim ammaa sabretmek zor..
Her an niyeti bozabilirim :)
Yüklü miktar yatırım yaptığın için mi veriyor canım?Hayirdir kuzum, neyin var
Yüklü miktar yatırım yaptığın için mi veriyor canım?
Özele geliyim ytd olur![]()
Hadi yaSanirsam. Biz onlarla kankeytoyuz. Sabahlari kavurmali tost yolluyom onlara isyerinden hahaha
Hahaha![]()
Hadi yabendemi istesem bankamdan acaba banada açarlar belki şartı şurtu yoksa.Senin banka hangisiydi canım?
selam.ağrım devam ediyor.doktora gideceğim ama randevumu erteledim pazartesiye.elektirik kesintisi var yarın.jenaratör yok apartmanda .13. kata inip çıkamayızzz.şans işte .rennie biraz rahatlattı.bakalımm.zengin oldunuz mu siz bakıyımmm?C ceycey0406 nasıl oldun
Benimde iş bankası hesabım varIş ve garanti.
Bu anlattigim iş.
Normalde de bence pek pahali bisey degildir ama sor bakalim olursa bedava alirsin![]()
kara kara düşünüyorum kızın kolej parasını.kimmiş oooo 100 bin okula verennnnn?Aylik 200 lira sampuan migunde 3 kez yikiyomuymus bebegi napiyomus
165 liralik mama varsayiyorum aptamil.5 gunde nasil bitirir.Ek gidada mi almiyor
100 bin okula cok degil.Senelik sampuan parasi 3000 e yaklasan bir bebege cok degil![]()
Olamadık seni bekliyoruz anca beraber kanca beraberselam.ağrım devam ediyor.doktora gideceğim ama randevumu erteledim pazartesiye.elektirik kesintisi var yarın.jenaratör yok apartmanda .13. kata inip çıkamayızzz.şans işte .rennie biraz rahatlattı.bakalımm.zengin oldunuz mu siz bakıyımmm?![]()
Anlık alım satımları görebiliyor musun portakalcım? Mesela şimdi şu kadarlık satış gerçekleşti hissede gibi? Bank of Amerika’nın hareketini falan?Hayirdir kuzum, neyin var
Böyle dedin ve şimdi spk geliyorÖzele geliyim yt olur![]()
Morpotakala sormuşsun ama bana ışık plastikte mesaj atmıştı banka bende ordan araştırıp öğrenmiştim halka arz nedir filanGeyikliGece peki canım halka arzlarin tarihi hakkında bilgilendiriliyor musun..Önceden haberin oluyor mu
altın gene düştüüü.bir gün çıkacakkkk inanıyorummmm.borsayı hiçç bilmiyorum ben uyuyordum o araaaOlamadık seni bekliyoruz anca beraber kanca beraberdaha iyi olmana sevindim canım.randevuda alınmış oda süper