Hayırdır keyfin neden yok?

Amaan canim hic onemlimi sorsana
Burda komsulardan biri cok fena benimle ugrasiyor caktirmiyorum ama artik bir cinnete gidiyorum cok karisik
Aslinda ortaligi sut liman yapabilirim ama simdilik susuyorum hemde mum ederim simdi ayrintilarla sizi yormayayim :D
Azcik kar ettim, 2 3 gundur zararimi karsiladim

selam.ağrım devam ediyor.doktora gideceğim ama randevumu erteledim pazartesiye.elektirik kesintisi var yarın.jenaratör yok apartmanda .13. kata inip çıkamayızzz.şans işte .rennie biraz rahatlattı.bakalımm.zengin oldunuz mu siz bakıyımmm? :KK53:

Aylik 200 lira sampuan mi 😛 gunde 3 kez yikiyomuymus bebegi napiyomus 🤣🤣
165 liralik mama varsayiyorum aptamil.5 gunde nasil bitirir.Ek gidada mi almiyor🙄
100 bin okula cok degil.Senelik sampuan parasi 3000 e yaklasan bir bebege cok degil🤣🤣
kara kara düşünüyorum kızın kolej parasını.kimmiş oooo 100 bin okula verennnnn? :rolleyes:

selam.ağrım devam ediyor.doktora gideceğim ama randevumu erteledim pazartesiye.elektirik kesintisi var yarın.jenaratör yok apartmanda .13. kata inip çıkamayızzz.şans işte .rennie biraz rahatlattı.bakalımm.zengin oldunuz mu siz bakıyımmm? :KK53:
Olamadık seni bekliyoruz anca beraber kanca beraber 😍 daha iyi olmana sevindim canım.randevuda alınmış oda süper

Back