- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #6.881
Öyle eve ben biraz öğrenme amaçlı girdim.Batmış durumda değilim ama, o kadar zararı göze alarak girdimCanım borsa göbek çatlatan yeri:// keşke aldığımız her hisse yürüse gitse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle eve ben biraz öğrenme amaçlı girdim.Batmış durumda değilim ama, o kadar zararı göze alarak girdimCanım borsa göbek çatlatan yeri:// keşke aldığımız her hisse yürüse gitse
Ben ne zaman yeşil görcem acaba borsada 3 kağıt aldım sürekli kırmızı, coine girdim 1 haftadır kırmızı.Azıcık altınım dolarım vardı onlarda ekside Bakalım önümüzdeki günlerde neler görcem
Vayyy mortosuncuk agam hemen yolluyorum iban alayımHahahah yolla bana 60 kagit. Ayda 5 yollim sana
Vayyy mortosuncuk agam hemen yolluyorum iban alayım
Aynen sende bizim hanımağamızsınVardir benim de bir gelinim hahaha
Fazla takip etmissin herhalde benim adami, ağam demeye baslamissin hahaha
İzlemem miMorkomedyen i izliyor musun
Ben ne zaman yeşil görcem acaba borsada 3 kağıt aldım sürekli kırmızı, coine girdim 1 haftadır kırmızı.Azıcık altınım dolarım vardı onlarda ekside Bakalım önümüzdeki günlerde neler görcem
4 de 4 bin sana kalsınHahahah yolla bana 60 kagit. Ayda 5 yollim sana
Ben normalde dokunmuyordum yılbaşında yüzde 60 altına çektim, hergün düştü miktar yüzde 50 altında iyi bence düşük olsaydı oran altının yüzdesini çoğalt hazır düşmüşken derdim ama, bilemedimArkadaşlar benim bes yüzde 50.altın yüzde 50 başka bi şey endeksliydi değiştirsem mi onu da ya
Şubat ayının her haftası bir halka arz var diye okumuştum haberlerde.. Bende bekliyorum sırf bu yüzden biraz nakit biriktiriyorum ama yok şuan galiba..Kızlar bu ara halka arz yokmuydu ya, şubatta çok deniyordu hani benmi yanlış hatırlıyorum.tak para kazandığım halka arzdı biraz olsada niye nasiplensek
Ben normalde dokunmuyordum yılbaşında yüzde 60 altına çektim, hergün düştü miktar yüzde 50 altında iyi bence düşük olsaydı oran altının yüzdesini çoğalt hazır düşmüşken derdim ama, bilemedim
Amiiin inşallahAllah hayırlı zamanda gönlüne göre versin Efsun
Teşekkür ederim inşallah geçecek yaza daha rahat olucaz maddi manevî ❣@ceycey0406 canım çok geçmiş olsun, muhakkak haber et.
Efsun64 canim sen yaz.
Yazdıkça rahatliyor insan, bizler arkadaşız.
Geçecek bu günler.
İki iflas dönemi atlatmış biri olarak söylüyorum sana bunları.