- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #6.841
Hisselerim iyi durumda masallahCoinlerden 6 tl kazandim hahahaha
Borsa guzel bugun insallah aksama bozmaz.
Atayim kendimi bir yerlerdenneee ay akrep miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çok zor
genelde anneyle kaotik bir bağ veriyor. ne onunla ne onsuz gibi. duyguları da çok derin ve yoğun hissettiriyor.
Aylik 200 lira sampuan miAy bir derdim varda bomba bi konu var takildim cikamiyorum kafayi yicem
Bebegine aylik 200 liralik sampuan alan
Her ay nevresim takimi degistiren
15 aylik bebege 5 gunde 165 liralik mama yediren...
100 bin okula cok mu bu durumda, azmis bile
Astro benim büyük kızım da 24 mart akşam 19.17 doğumlu ve anamı ağlatıyorneee ay akrep miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çok zor
genelde anneyle kaotik bir bağ veriyor. ne onunla ne onsuz gibi. duyguları da çok derin ve yoğun hissettiriyor.
İstiyor sonra kimlik dogrulamadı diye profilden dogrulanmadi diye gorursunuz zaten ben paribudan atmistim ama oda cok karisik atilan ağ falan varArkadaşlar binanceden hesap açtım. Hiç kimlik doğrulaması tc isteme olmadı. Telefon numarasıyla kaydoldum.
Coin alıp satarken sorun yaratır mı kimlik sormaması? Bazı arkadaşlar kimliğin fotoğrafını istiyor fotoğrafını istiyor demişti diye hatırlıyorum.
Papara indirdim ordan da hesap açtım. Şimdi ne yapacağım
Bu sey değil mi ya koçAstro benim büyük kızım da 24 mart akşam 19.17 doğumlu ve anamı ağlatıyor
Bu böyle devam mı edecek
Aha ben genel bir yorum yapabilirsen müsait olunca sevinirim yavrikobelki ben de azıcık alırım, prim falan alırsam ihihihi
Aylik 200 lira sampuan migunde 3 kez yikiyomuymus bebegi napiyomus
165 liralik mama varsayiyorum aptamil.5 gunde nasil bitirir.Ek gidada mi almiyor
100 bin okula cok degil.Senelik sampuan parasi 3000 e yaklasan bir bebege cok degil
Ay işim var merak ettiriyon yaBanyo icin çark almis bebegine 940 lira. Ne oldugunu bilmiyorum. Ya keyfi biseydir ve alir tabi ki. Niye almasin ama bunlari bir bebegin masraflari olarak anlatmasi bizi cildirtti hahaha
Ay ben de şaşkınlıkla okuyorumBanyo icin çark almis bebegine 940 lira. Ne oldugunu bilmiyorum. Ya keyfi biseydir ve alir tabi ki. Niye almasin ama bunlari bir bebegin masraflari olarak anlatmasi bizi cildirtti hahaha
Her ay kiyafet
Her ay ayakkabi
Her ay 200 tl sampuan
Banyo kremleri...
Bez ve formül mamaya ben de saglam para bayildim. Hic emmedi.
Pisik kremleri yaglari ilk zamanlar surekli kiyafet ihtiyaci ok ama ne bileyim hic bir zaman her ay ayakkabi ihtiyacimiz olmadi. Ki ayakkabiyi en kalitelisinden aliriz cunku ortopedi önemli.
Gideyimde meşhur patates püresi yatağında korili tavuğumu yapayımGeyikliGece kadar aşçı değiliz ama bizimde bir gidermiz var
Ve yesa coinden artıya gecerrrrrrrrr
15 şubat 1887
18 şubat 1925
yupppiiiii:)
Dün gece hesap açtım hatta alarm kurdum gece kalktım ama ne alacağımı bilmedigim için hiçbir şey almadım keşke alsaydim bugün güzel artmış baktiklarim..2023 yaptı bugün bayaa cosuk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?