- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #6.821
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Aaa sen de mi aslansın nomu bak boşuna senelerdir iyi anlaşmıyoruzfiziksel olarak belki süslü değilsindir bilmiyorum ama nasıl desem bi ortamda ben burdayım dedirtiyor aslanlar silik tipler değiller. Benim kardeşim (erkek) de aslan ve süsü sever, babam aslan ama giyim kuşamla pek ilgisi yok ama ikisi de ağırlıkları olan insanlar. Benim de bi ortamda ilk etapta dikkat çektiğim olur çünkü çenem düşük enerjim patlak
ama aslan gibi bir ağırlık değil bendeki, ben uyar akıllıyım
![]()
Bende süslenmeyi değil ama kaliteyi severim.Kendimi göstermek için özel bir çabam olmaz benimde ama farkında olmadan bir toplulukta dikkat çeken oluyoruz.Onunda sevmediğim yada yanlış olduğuna inandığım bir şeyi yapmama fikrimi net bir şekilde söyleyip, sevdiğim şeyi coşkuyla karşılamamdan kaynaklandığını düşünüyorum.Yani inandığım bir yolda o kadar kararlı oluyorumki çevremdekilerde bir süre sonra inanmaya başlıyorSüs püs gösteriş kısmı bana hiç bir zaman uymadı nedense..
Tersine görünmez olmak tercihim oluyor.
Onun dışında fazlasıyla merhametli, sadık olduğum gerçek. Bazen rahatsız edecek kadar çok.. :)
Senin burcun neydi canımAslanlar iyidir ya kadınlarıyla da erkekleriyle de anlaşırım :)) süsü püsü gösterişi kendilerini göstermeyi severler bi deo halleri de hoşuma gider, bi de sahiplenici ve merhametli oluyorlar çevremdekiler öyle en azından
İkizler, yükselenim de ikizlerSenin burcun neydi canım
Nerelere kadar düşeceğini hiçbirimiz bilemeyiz, yaz sonunda 550den 450ye indiğinde bu fiyatlar dip daha inmez diyolardı, 400e indi :)) belki 380e falan da salar bilmiyorum ama 1 sene 2 sene tutulacaksa iyi yükseleceğini düşünüyorum. Hem dünyada pandemiden beri enflasyon oluşuyor hem de türkiyede biz bu yüksek faizlerle uzun süre devam edemeyiz bi yerde mecbur düşürürler (batar yoksa şirketler). Faiz düşerse de altın çıkar. 2018-2019-2020 aynen bu döngüdeydidurgunluk, faizlerin çıkması, düşürülmesi ve altının uçması
Yok yahani aslanın tipik özelliği derler ya ben mükemmelim modunda takılmak ondan öyle yazmıştım
Ben cook icerdeyim ama gene alacagim kasiniyorum![]()
Korkunc biriyim sormazengin olur muyum sen onu söyle
Bu arada ay burcum da akrepnasil daha korkunc oldum mu
![]()
Arkadaşlar binanceden hesap açtım. Hiç kimlik doğrulaması tc isteme olmadı. Telefon numarasıyla kaydoldum.
Coin alıp satarken sorun yaratır mı kimlik sormaması? Bazı arkadaşlar kimliğin fotoğrafını istiyor fotoğrafını istiyor demişti diye hatırlıyorum.
Papara indirdim ordan da hesap açtım. Şimdi ne yapacağım![]()
Paparadan para gönderin
O parayla coin alın satin sonra da parayı tekrar çekin bakalım olacak mi
Bence olmayacak. Yani kimlik doğrulama olmadan olmaz diye düşünüyorum.
Acaba parayı çekerken mi ister kimlik doğrulamasını?
Bir deneyeyim bakalım ne olacak
Coinlerden 6 tl kazandim hahahaha
Borsa guzel bugun insallah aksama bozmaz.