• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aaa sen de mi aslansın nomu bak boşuna senelerdir iyi anlaşmıyoruz :KK70: fiziksel olarak belki süslü değilsindir bilmiyorum ama nasıl desem bi ortamda ben burdayım dedirtiyor aslanlar silik tipler değiller. Benim kardeşim (erkek) de aslan ve süsü sever, babam aslan ama giyim kuşamla pek ilgisi yok ama ikisi de ağırlıkları olan insanlar. Benim de bi ortamda ilk etapta dikkat çektiğim olur çünkü çenem düşük enerjim patlak :deli: ama aslan gibi bir ağırlık değil bendeki, ben uyar akıllıyım :rolleyes:

Canım benim silik tip değilim evet.
Kişiliğimin sivri bir yönü var dikkat çekiyor.
Konuşma tarzim, ses tonum öyle..

Ama giyim falan hiç umrumda değildir.
Aynen. Sanırım baban gibiyim :)

Ben sadece göze batmayı sevmiyorum.
Hanı özel günlerde öğretmen konuşması verirler ya asla almak istemem:D
Yıl sonu gösterisi hazırlayan öğretmen arkadaşlar çıkar konuşur. Alkış şaşaşa.
Seve seve öne atılırlar.
Ben çocukları sahneye atarım, kamera arkası takılırım.

Sen bence meraklı, araştırmacı kişiliğinle dikkat çekiyorsun. Çok özeniyorum bu öğrenmeye hevesli hallerine.

Benim mesela her şey ilgimi çekmez.
Ve ilgimi çekmeyen konulara kendimi kapatırım.
Kulağımın dibinde konuş oralı olmam. :)
Be müslüman at cebe, iki fikir sahibi ol.
Ilerde lazım olur dimi?
Yoksa yok merakım yok bitti :)

Süs püs gösteriş kısmı bana hiç bir zaman uymadı nedense..

Tersine görünmez olmak tercihim oluyor.

Onun dışında fazlasıyla merhametli, sadık olduğum gerçek. Bazen rahatsız edecek kadar çok.. :)
Bende süslenmeyi değil ama kaliteyi severim.Kendimi göstermek için özel bir çabam olmaz benimde ama farkında olmadan bir toplulukta dikkat çeken oluyoruz.Onunda sevmediğim yada yanlış olduğuna inandığım bir şeyi yapmama fikrimi net bir şekilde söyleyip, sevdiğim şeyi coşkuyla karşılamamdan kaynaklandığını düşünüyorum.Yani inandığım bir yolda o kadar kararlı oluyorumki çevremdekilerde bir süre sonra inanmaya başlıyor 😂 durumun böyle olduğunu farketmem yine burçlardan konuşurken arkadaşlarımın söylemesiyle oldu.

Herkese günaydın 😊

C ceycey0406 çok geçmiş olsun, meğerse safra kesesinde taş olduğu için bir ay mide ağrısı çektim ben, lütfen aklına kötü şeyler getirme.

Salak olduğum için eee bu kadar stres artık mideme vuruyor naaparsın deyip kendimce gerekçelendirip çektim bir de.

Meğerse mideyle alakası bile yokmuş, bazen böyle mide ağrısı olarak kendini gösteren bir sürü abuk subuk şey varmış. Eminim, hiç endişelenmeye gerek olmayan bir şey çıkacak ortaya.

Nerelere kadar düşeceğini hiçbirimiz bilemeyiz, yaz sonunda 550den 450ye indiğinde bu fiyatlar dip daha inmez diyolardı, 400e indi :)) belki 380e falan da salar bilmiyorum ama 1 sene 2 sene tutulacaksa iyi yükseleceğini düşünüyorum. Hem dünyada pandemiden beri enflasyon oluşuyor hem de türkiyede biz bu yüksek faizlerle uzun süre devam edemeyiz bi yerde mecbur düşürürler (batar yoksa şirketler). Faiz düşerse de altın çıkar. 2018-2019-2020 aynen bu döngüdeydi 😄 durgunluk, faizlerin çıkması, düşürülmesi ve altının uçması

evet malesef ülkece çizgimiz hep bu. faizleri yükselt, gazı al. tabi o arada birilerine kazandır.
sonra faizleri indir. çünkü düşükken birilerinin! altın depolaması lazım. iyice yükselsin, sonra gerekli bozdurunca gene faiz yükselt.
muhteşem kısır döngü :)

Arkadaşlar binanceden hesap açtım. Hiç kimlik doğrulaması tc isteme olmadı. Telefon numarasıyla kaydoldum.

Coin alıp satarken sorun yaratır mı kimlik sormaması? Bazı arkadaşlar kimliğin fotoğrafını istiyor fotoğrafını istiyor demişti diye hatırlıyorum.

Papara indirdim ordan da hesap açtım. Şimdi ne yapacağım:KK70:

Arkadaşlar binanceden hesap açtım. Hiç kimlik doğrulaması tc isteme olmadı. Telefon numarasıyla kaydoldum.

Coin alıp satarken sorun yaratır mı kimlik sormaması? Bazı arkadaşlar kimliğin fotoğrafını istiyor fotoğrafını istiyor demişti diye hatırlıyorum.

Papara indirdim ordan da hesap açtım. Şimdi ne yapacağım:KK70:

Paparadan para gönderin

O parayla coin alın satin sonra da parayı tekrar çekin bakalım olacak mi

Bence olmayacak. Yani kimlik doğrulama olmadan olmaz diye düşünüyorum.

Sessiz sessiz buraya okuyorum. Eşim de 200 lira ile coin alıp satmaya çalışıyor. Tam çözemedim daha. Ben altın olsun garanti olsun kafasındayım. Bu işler riskli ama merak da ediyorum. Umarım çok batmayiz. Zaten fazla para yatırmak istemiyorum

Back