• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böbreğim de bir şey var diye gittim böbreküstü tümörü çıktı. Başım ağrıyor diye gittim o da tümör çıktı😅toptann çürük bir insanımm galibaaa😛
Az önce bi instagram hesabında denk geldim onun da midesi ağrıyormuş dr Akdeniz ateşinden şüphelenip romatolojiye göndermiş.
En kötüyü çağırmayalım yaa :)

Evrensel şifa sayısını kullanmaya ne dersin bir sürahiye su koyup sayıyı yazıp yazı sürahiye bakacak şekilde yapıştırabilirsin ya da kağıdın üzerine sürahiyi koyabilirsin. Bunu en az 21 gün yapabilirsin ben 1 sürahi suyla yaptım 520 için.
Denersen bir şey kaybetmezsin denemeye değer bence 🥰🥰

Yok ne şakası 1 seneden fazla oldu ameliyat oldum. Tam 2 sene tedavi gördüm. Hasarlar var kafamda ama buna da şükür diyorum. Sağ kaşım hiç oynamıyor mesela. Asla kırışmaz ömür boyu botokslu🤣🤣
Bu böbreküstü bezi tümörü yüzü çok şişirip aşırı kilo aldıran bir hastalık mıydı hani kortizol hormonunu aşırı salgılatan ?

ay ben de bir yükselen oğlağım :) bence başkalarına zor gelir bu kombinasyon ya. hem mükemmelliyetçi hem de dediğim dedik biri :)
Hojam günaydın, gün aydınlanmadan salça olduğum için kusura bakmayınız :)) dün kendi çabalarımla 1. Evde ne olduğunu öğrendim, o da ikizlermiş 😀 sağım solum ikizler hem güneş hem yükselen, iyi bişey mi yani bu 🤓

Hojam günaydın, gün aydınlanmadan salça olduğum için kusura bakmayınız :)) dün kendi çabalarımla 1. Evde ne olduğunu öğrendim, o da ikizlermiş 😀 sağım solum ikizler hem güneş hem yükselen, iyi bişey mi yani bu 🤓

güneşte birde mi :)

ben terazi burcuyum, ikizleri severim. ikizler şey gibi böyle; "hep ben konuşayım, herşeyi merak edeyim, sorayım, öğreneyim ama bana bütün detayları anlatmayın sıkılırım :)"

güneşte birde mi :)

ben terazi burcuyum, ikizleri severim. ikizler şey gibi böyle; "hep ben konuşayım, herşeyi merak edeyim, sorayım, öğreneyim ama bana bütün detayları anlatmayın sıkılırım :)"
Güneş burcum olan ikizler birdeymiş hojam, bi de yükselenin evini mi öğrenmek lazım, yeni videolar izleyim o zaman :rolleyes:
Yani evet, fazla meraklıyım :olamaz: öyle başkalarının hayatı falan pek ilgilenmem ama yeni şeyler öğrenince çook susayıp da su içmiş gibi oluyorum :D burada haftalardır borsayla yatıp kalkıyoruz, udemyden kurs falan aldım. dün mesela yıldız haritası yorumlama videolarını izleyip durdum. iş yerinde de harıl harıl bişeyler araştırınca yine neye sardın diyolar :olamaz: hepsi de birbirinden alakasız şeyler :D

Teşekkür ederim efenim verdiğiniz bilgiler için, muhtemelen bıkmışsınızdır burç sorup duranlardan ben daha fazla rahatsızlık vermeyeyim :KK19:

Altın alasım yok.
Dolardan da korkuyorum artık.
Azıcık kazansam belki hepsini hisse senedi yaparım:)

Neyse az daha tl de dursun bakalım.
Günaydın kızlar..

C ceycey0406 çok geçmiş olsun.
Kötü şeyler düşünme erteleme doktoru.. :KK66:
Aslında çok iyi fiyata düştü gram, ben de hazır düşmüşken alsam mı diye düşündüm ama amaan yeter şimdiye kadar aldığımız :)) temettülü hisse senedi ve fon ağırlıklı gideceğim bu sene nomum, fon ve hisse senetlerinin 2020 kadar getireceğini düşünmüyorum ama en azından bu işleri öğrenene kadar enflasyondan yüksek getirsin yeter. Hem para köşede yatacağına ekonomiye katılmış olur, ben borsaya biraz da bu gözle bakıyorum.

Güneş burcum olan ikizler birdeymiş hojam, bi de yükselenin evini mi öğrenmek lazım, yeni videolar izleyim o zaman :rolleyes:
Yani evet, fazla meraklıyım :olamaz: öyle başkalarının hayatı falan pek ilgilenmem ama yeni şeyler öğrenince çook susayıp da su içmiş gibi oluyorum :KK70: burada haftalardır borsayla yatıp kalkıyoruz, udemyden kurs falan aldım. dün mesela yıldız haritası yorumlama videolarını izleyip durdum. iş yerinde de harıl harıl bişeyler araştırınca yine neye sardın diyolar :olamaz: hepsi de birbirinden alakasız şeyler :KK70:

Teşekkür ederim efenim verdiğiniz bilgiler için, muhtemelen bıkmışsınızdır burç sorup duranlardan ben daha fazla rahatsızlık vermeyeyim :KK19:

yok yok bıkmadım, çünkü benim güneşimde öğretmeyi temsil eden evde. seviyorum anlatmayı :) ve fakat bir adet beyaz yaka olduğumdan her zaman uzun yazamıyorum iş saatlerinde :(

Aslında çok iyi fiyata düştü gram, ben de hazır düşmüşken alsam mı diye düşündüm ama amaan yeter şimdiye kadar aldığımız :)) temettülü hisse senedi ve fon ağırlıklı gideceğim bu sene nomum, fon ve hisse senetlerinin 2020 kadar getireceğini düşünmüyorum ama en azından bu işleri öğrenene kadar enflasyondan yüksek getirsin yeter. Hem para köşede yatacağına ekonomiye katılmış olur, ben borsaya biraz da bu gözle bakıyorum.

altın alsak akıbeti nolur ? alırım daha da düşerse, zaten içerdeyim, üzülürüm

Daha da düşecek diyorlar canım.
Aldıkça düşmesinden yıldım:)
Inşallah borsada alır yürürüz bakalım:)

altın alsak akıbeti nolur ? alırım daha da düşerse, zaten içerdeyim, üzülürüm
Nerelere kadar düşeceğini hiçbirimiz bilemeyiz, yaz sonunda 550den 450ye indiğinde bu fiyatlar dip daha inmez diyolardı, 400e indi :)) belki 380e falan da salar bilmiyorum ama 1 sene 2 sene tutulacaksa iyi yükseleceğini düşünüyorum. Hem dünyada pandemiden beri enflasyon oluşuyor hem de türkiyede biz bu yüksek faizlerle uzun süre devam edemeyiz bi yerde mecbur düşürürler (batar yoksa şirketler). Faiz düşerse de altın çıkar. 2018-2019-2020 aynen bu döngüdeydi 😄 durgunluk, faizlerin çıkması, düşürülmesi ve altının uçması

Back