Allah hayırlı zamanda gönlüne göre versin Efsun

Günaydın herkese. C ceycey0406 seni çok iyi anlıyorum.Bende benzer şeyler yaşadım. Geçen yıl bu zamanlar ameliyat olmuştum.Hatta geçen hafta yeniledimi diye korkuyla hastaneye gittim,çünkü 2 aydır süren ağrılarım vardı.Korktum bende gitmedim, ama sonra düşündüm evet ameliyat vs. zor bir dönem geçirdim, kolay değildi ama sonuçta tedaviye cevap verdim ve sağlığıma kavuştum.Şükür hala nefes alıyorum ve yılanın başını küçükken ezmeliyim ve birşey varsada hemen çaresine bakmalıyım dedim.Yine şükürler olsun korktuğum çıkmadı.Sende korkma ve bir an önce git, inşallah korktuğun gibi olmayacak

Çok geçmiş olsun

C ceycey0406 gecmis olsun korkma iyi haberler alacaksin
Benimde ameliyat olmam lazim iyi huylu kitleler vardi bekle yada ameliyat dediler ozellikle uzgunken bir agriyor sormayin
Yaza dogru gitmem lazim
Diyabet kontrolu, sirtim tutuldu, kitle buyudumu ay gripmi oldum tovbe yarabbi hic ayagim kesilmiyor Allah beterinden saklasin

Yok ya hani aslanın tipik özelliği derler ya ben mükemmelim modunda takılmak ondan öyle yazmıştım
Aslanlar iyidir ya kadınlarıyla da erkekleriyle de anlaşırım :)) süsü püsü gösterişi kendilerini göstermeyi severler bi de o halleri de hoşuma gider, bi de sahiplenici ve merhametli oluyorlar çevremdekiler öyle en azından

sermayen ne kadar canım? benimkiler de yükselmeye başladı, az daha çıkması lazım hemen tekmeyi basacağım inşallah
Ya sorma ben anlayana kadar biraz zarar ettim
2000,00 tl sermayem var ilk gün 180,00 tl kardaydım
Bekleyim dedim daha yükselir aç gözlülük işte
sonra -70 e düştüm
Şimdi +35 oldu ama satıp satmamak konusunda emin değilim
Acaba onları orada unutsam mı?

Süs püs gösteriş kısmı bana hiç bir zaman uymadı nedense..

Tersine görünmez olmak tercihim oluyor.

Onun dışında fazlasıyla merhametli, sadık olduğum gerçek. Bazen rahatsız edecek kadar çok.. :)

Hiç bilgi sahibi değilim canım ben de yeni girdim. Belki bitcoin etheryum falan uzun vadede güvenilirdir ama diğerleri hk çok az fikrim var. Yine de stoplu olarak tutabilirsin, en kötü durumda düşse bile en azından fazla değer kaybetmemiş olur.

Valla biraz beklicem gidişata göre artık :))

Aaa sen de mi aslansın nomu bak boşuna senelerdir iyi anlaşmıyoruz fiziksel olarak belki süslü değilsindir bilmiyorum ama nasıl desem bi ortamda ben burdayım dedirtiyor aslanlar silik tipler değiller. Benim kardeşim (erkek) de aslan ve süsü sever, babam aslan ama giyim kuşamla pek ilgisi yok ama ikisi de ağırlıkları olan insanlar. Benim de bi ortamda ilk etapta dikkat çektiğim olur çünkü çenem düşük enerjim patlak ama aslan gibi bir ağırlık değil bendeki, ben uyar akıllıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…