Hic farketmez tcihibo baktim latin grande dikkatimi cekti, cok aromali degil dimi?
Starbucks colombia da olabilir
Mehmet efendide aklimda olsun belki bimde fln denk gelir denerim
Cok tesekkur ederim

Hic farketmez tcihibo baktim latin grande dikkatimi cekti, cok aromali degil dimi?
Starbucks colombia da olabilir
Mehmet efendide aklimda olsun belki bimde fln denk gelir denerim
Cok tesekkur ederim

Afrika kahveleri genelde cok aromali oluyor. Starbuckstan kenya ve ethiopha mesela buram buram greyfurtlu ben icemiyorum.

Colombiada cok keskin damak tadi lazim ki kakao ceviz aromasi alabilesin. Veranda da ayni ama cok yumusak. Colombia daha iyi. Kahve ictigini hissediyorsun ama carpmiyor

Rica ederimmm

Peki makine olarak ne sence?

Peki makine olarak ne sence?

French press starbucksinki cok guzel ama pahali. Benimkini oglum kirdi ikeadan aldim daha uygun gayet iyi.

Tchibonun kapsul kullanilan makinasi var esimin evlenmeden önceden kalmis 12 yillik falan herhalde cok guzel. Hic ariza da yapmadi ama buhar cubugu cok kullanisli degil. Sutu cezvede isitip french presste kopurtuyoruz.
Kapsulleri de nespressoya gore 3te 1 fiyat...

Delonghi primadonna elit var cok guzel ama gereksiz pahali. Bana turkiye distributorlugu hediye etmisti.

Siemens de var eq9 modeli bundan da cok memnunum ama bana hediye gelmese hayatta bu paralari bayilip almam

Filtre kahve icin en guzeli manuel demleme chemex ve french press. Makinalari begenmiyorum

Ben aslanım en en en en en en benim hahahahahh

Ahaha ben de aslan ama benim ennnlerim pek çekici değil biliyonuz ki..:/

Eşim ikizler erkek ikizler o kadar gıcık ki nefret geldi.
Ilk hamile kaldım kızımın doğumu ağustos başına geliyordu. Anasının kızı aslan olacak diye sevinirken sen 30 haftalık doğ. Mayis sonuna ikizler ol. :)

Işte hayattaki şansım.
Erken sevinmeyecektim..

Ask is es para
Hersey

Şaka şaka, genel anlamda kendimi sansli buluyorum ama bu ara hersey tam tersi
Olsun gecer diyip yasiyorum

Aaa esila kardeşim.hahaaha ben de öyleyim.ya

Yıldızım assssiirrrii yüksek derim
Istediğim her şey olur, olmuyorsa da daha iyisi olacağı için derim.

Hahah evet manyagim hahah

Bamada bi distribitor lazım herseyi yapan bi ufak makinam olsa guzel olurdu artik kısıtli içecek hakkim olunca kahveci oldum bi bakim dedim en ucuzu 3binlerde piiu
Neyse 26 mart doğum gunum bi aranızda para hisse coin toplarsiniz artik

Etheryumlarimiz sana feda olsun

Aaa esila kardeşim.hahaaha ben de öyleyim.ya

Yıldızım assssiirrrii yüksek derim
Istediğim her şey olur, olmuyorsa da daha iyisi olacağı için derim.

Hahah evet manyagim hahah

Yıldızım cok dusuktur aslinda, oyle demislerdi
Ama hep daha iyiye gittim, adim adim
Ne kotu gunler gecmedi hersey gecer anilar kalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…