- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 37
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #6.461
Çok bombaymış bu yaaatam orası işte.2. katta nevresim havlu vs satardı.nete yaz sosyete pazarı dudu diye çıkar izle videoyu gül gül ölürsünnn.bana ve diğer kadınlara hep şunu derdi:kocalarınızın parasını çatır çatır yiyinn yoksa başkaları yerrrr.bir de pankartı vardı-zenginn koca arıyorumm diye.barbie bebek resmini de asmıştı duvara dudun gençlik resmi diyeeeee.
bu mor portakal buralara da gitmiştirrrr.gitmediği yer yok kadınınnnn.ondan korkuyorumm ben artıkkkkkk.kastamonuda ki kaplumbağalı yeri bile bildiii pessssss
Yok canim bilmiyorum maleseff
Gecen sinop yazmistin onu biliyorum korkumdan yazamadim.
Ankarada biyere gittik adini unuttum.
Baharda bir suru pembe kiraz cicegi. Japonya gibi hahaha
Gunlerdir aklim orda.
kaplumbagali yerden sonra da bibinin evini bildim hahaha
Kiz valla tost yiyoruz suan hahahaha
sosyete pazarının gülü duduyu tanımadın amaaaa ohhhh canımaa değsinnnnnnnBak C ceycey0406 o kaplumbagali yeri nasil kesfettim hahaha
Yemek yedik nasrullahta.
Helva aldik sepetcioglunda. Adama sordum nerde cay kahve icebiliriz... o tarif etti hahaha
Sokak sokak her yeri bildigimden degil.
Anneme sordum ankaradaki yer dikmen vadisiymis
sosyete pazarının gülü duduyu tanımadın amaaaa ohhhh canımaa değsinnnnnnn
ben de normal pazara gitmem anca senede 3 4 kere.pandemide hiç gitmedikk.ama orda herşey tazee ve daha ucuz orası bir gerçekkkYok valla tanimiyorum hahaha
Hic sosyete pazarina gitmem. Normal pazara bayilirim.
ben de normal pazara gitmem anca senede 3 4 kere.pandemide hiç gitmedikk.ama orda herşey tazee ve daha ucuz orası bir gerçekkk
Yok valla tanimiyorum hahaha
Hic sosyete pazarina gitmem. Normal pazara bayilirim.
resmini attım.bizim duduya da borsayı öğret.seneelrdir zengünnn koca arıyorummm yazısıyla dolaşıyor kadın pazar pazarrrr.sevaptırrrrSabahtan beri kar hic durmadi desem... bi ara cok hafif yagdi ama hep yagdi. Suan cok haşin yagiyor.
Kim diyor ben bi kurus vermedim devlet hastanesinde oldummide ameliyatı da pahalı amaaaaa
Oyy bildim ben zaten tost saati olduğunu.Açım açççYok canim bilmiyorum maleseff
Gecen sinop yazmistin onu biliyorum korkumdan yazamadim.
Ankarada biyere gittik adini unuttum.
Baharda bir suru pembe kiraz cicegi. Japonya gibi hahaha
Gunlerdir aklim orda.
kaplumbagali yerden sonra da bibinin evini bildim hahaha
Kiz valla tost yiyoruz suan hahahaha
Kilo almisim ama bir kismi odemdir cunku kardan dolayi yuruyuse cikmiyorum
İstemiyor pek ya mesela kola iceyim diyorum hic eski tat yok icmiyorum bana hiç zor gelmedi birseyO daha zor değil mi canım? Canın birşey istiyor ama yiyemiyorsun diyorlar işkence gibi
iyi geceler komşuuuuuuuuuuOyy bildim ben zaten tost saati olduğunu.Açım açççama bende ödem mödem değil bildiğin sağlam yağ deposu olduğundan aç yatmam lazım neyse sabah yapar yerim artık. seninde bana tost borcun olsun sabah herkesi zengin görmek istiyorum hadi iyi gecelerr
sen iyi zayoflamışsın ama bravo.benim eczacı arkadaş da oldu ameliyat ama o halaaa kiloluuİstemiyor pek ya mesela kola iceyim diyorum hic eski tat yok icmiyorum bana hiç zor gelmedi birsey
Aaa ne güzel kolay atlatmışsınİstemiyor pek ya mesela kola iceyim diyorum hic eski tat yok icmiyorum bana hiç zor gelmedi birsey
Ben diyetisyen ile denedim iki kere olmadi basaramadim. Devamli basa sariyorum
Ben diyetisyen ile denedim iki kere olmadi basaramadim. Devamli basa sariyorumah bana da iyi bir diyetisyen ve antrenör lütfen.
Ya bazısı 6 ayda gazlı icecek icmeye basliyor iste katiyla sivıyı karıstıriyorsen iyi zayoflamışsın ama bravo.benim eczacı arkadaş da oldu ameliyat ama o halaaa kiloluu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?