zengünnnn işi o ama.diyetisyene ayrıı para antrenöre ayrı paraaaa.en ucuzuuuu aç kalmakkk aççççççç

Valla doğru diyosun, bu zengin buraya fakirler ne yaparki diye bakmaya gelmiş olmasın?
pandemiden önce ceviz çocuk kulübü var onun olduğu sitede bir spor kulübüne dünya para vermiştikkkk peşin hem de.hala içime oturmuştur o paralarrrrr.bir daha mı tövbeeeee.ha gordion da mac e de gittik ama orda da dolabımız açıldı hırsız tarafından orada olmadııı.en iyisi tabana kuvvet yürümekkkkk ve aç kalmaaaaak

Oyyy kötü olmuş.Evet ya yürümek cidden çok güzel oluyor.Bende son 3 haftadır çıkıp yürüyordum havada güzel diye, 2 gündür kar muhalefetinden çıkamadım.Karda yürümek güzel ama biliyorsun ankarada kar hemen buza çekiyor, düşme riskini göze alamadım.Zaten bugün işe giderken bile arabayı kaydırmayayım, aman buza basmayayım diye diye gittim geldim.Haftasonları eymirde kahvaltı edip yürümeyi çok özledim ben ya

biz fakirler kendimizden kısıp inceğe kahvaltıya giderdikkkk offff offfff.sen istanbul sosyete pazarına da gidermiydin .orda bir dudu vardı kadın kılığında şıkır şıkır oynardıııııı.onu bilemm özledimm yavvvvvv

Aaa hangisinde?ben dekocity ye giderdim arada ama oynayan birini görmedim.Çok kalabalık olduğundan hemen dolaşıp alacaklarımı alıp çıkardım. Bu arada incek ah ahhh elmalıbahçe filan çok güzeldi bee

Aaa hangisinde?ben dekocity ye giderdim arada ama oynayan birini görmedim.Çok kalabalık olduğundan hemen dolaşıp alacaklarımı alıp çıkardım. Bu arada incek ah ahhh elmalıbahçe filan çok güzeldi bee
tam orası işte.2. katta nevresim havlu vs satardı.nete yaz sosyete pazarı dudu diye çıkar izle videoyu gül gül ölürsünnn.bana ve diğer kadınlara hep şunu derdi:kocalarınızın parasını çatır çatır yiyinn yoksa başkaları yerrrr.bir de pankartı vardı-zenginn koca arıyorumm diye.barbie bebek resmini de asmıştı duvara dudun gençlik resmi diyeeeee.

bu mor portakal buralara da gitmiştirrrr.gitmediği yer yok kadınınnnn.ondan korkuyorumm ben artıkkkkkk.kastamonuda ki kaplumbağalı yeri bile bildiii pessssss

Aaa ben bunu nasıl kaçırmışım,izledim şimdi harika açılsın sırf dudu için gitcem

Aaa ben bunu nasıl kaçırmışım,izledim şimdi harika açılsın sırf dudu için gitcem
çok komik adamdııı yaaaaa.kadınlar bayılıyordu onaaa.alışveriş yapan ya da yapmayan her kadının arkasından da cilveli cilveli kocana selam söyleeeeeee diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…