• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşam üzeri borsaya ne oldu öyle? Tam diğer hesaptan para aktardım alım yapacam bu kez çıktı birden. Çok hızlı düşüş, çok hızlı yükseliş oldu yetişemedim:)))

Off benim de 15 kilo. Ikizler nerdeyse 4 yasina girecek veremiyorum. Seninkiler daha kücük galiba.
16 ayliklar.Hayir dogumdan sonra verdigim 6 - 7 kiloyu da aldim.😞😞 Nasil olucak bu isler bilmiyoerum.Tamamen duzensiz beslenme.saat 8 bucuk oldu ben daha firina tavugu yeni koyucam.Oncelik hep aman oglanlar yesin biz nasil olsa yeriz diye diye kimi zaman gece 11 de aksam yemegi yedigimiz oldu.Sonuc; bir balina oldum🐳

Kızlar herkes iyi mi 😍😍
Coinler düşüyor altin düşüyor borsa düşüyor 🙄🙄
borsadan batık çıktıkk.altınım iyice düştü daha da fakirleştimmmm.1martta okulları açıyorlar eğitim de alamayacağız artık evde kalanlar olarak.bu ne biçimm hayattttttt.virüsü hiçç saymadım bileeeee :kızgın: :kızgın:

borsadan batık çıktıkk.altınım iyice düştü daha da fakirleştimmmm.1martta okulları açıyorlar eğitim de alamayacağız artık evde kalanlar olarak.bu ne biçimm hayattttttt.virüsü hiçç saymadım bileeeee :kızgın: :kızgın:

Esende miydiniz, esen üzdü bugün ama Umut Sarı söylemisti. Benim takintili oldugum kagidi biliyorsun, tahtacisi olur kendisi.

Altina üzülme bence. Yazin yukselecek. Bugun 1 gram daha aldim 😍😍😍

Esende miydiniz, esen üzdü bugün ama Umut Sarı söylemisti. Benim takintili oldugum kagidi biliyorsun, tahtacisi olur kendisi.

Altina üzülme bence. Yazin yukselecek. Bugun 1 gram daha aldim 😍😍😍
hisseleri bilmiyorum ne aldı sattı.ama canı sıkkın onu biliyorummm

Iyiyim iyi. Kardan cok az zarar ettim hattaaa düne göre artidayim ama sabah daha guzel kar vardi borsada :))

Coinler de ayni.

Altini bilmem bakmiyorum ordan kesin zarardayimdir hahaha
Bende dün iki kagit bozdum az bi karla bugün ikisi de yüzde 7 arttı 🤪🤪
Coinler kötü 🙄
Allah sağlık versin diyelim fakir tesellisi 🥳🥳
Okullar yine ertelenecek gibi . Aynen batıp çıkıyoruz dün gece erkenden uyudum gözü kör olasıca coinler hep düşmüş 😢😢

Bende dün iki kagit bozdum az bi karla bugün ikisi de yüzde 7 arttı 🤪🤪
Coinler kötü 🙄
Allah sağlık versin diyelim fakir tesellisi 🥳🥳

Okullar yine ertelenecek gibi . Aynen batıp çıkıyoruz dün gece erkenden uyudum gözü kör olasıca coinler hep düşmüş 😢😢
okullar açılmasa para zararına takmayacağım valla.biz hiç eğitim alamıyoruz online o zaman.5 kişi devem ediyor kalan 20 kişi eğitim alamıyorrr.hepimiz gitmeyelim dedik o zaman da müdür tehdit etti öğretmeninizi filyasyona veririm diye.şu virüs bir bit sede düzgün eğitime kavuşsa çocuklarımızz

Back