Aslında uzun vadede cogu kazandırır :) (Y.T.D.)
Grafık okuyabılen olsa burda daha iyi analizler cıkar ortaya.
Hepsinin grafiğine baktım çoğu bu yazdan sonra fırlamış Ben de şişmiş bunlar diye hiçbirini alamıyorum

Ama teknik analiz bilmiyorum tabi, bunlarda da mı var çanak formasyonları fibonacciler falan :))

Yok kurumuyor hatta bazen fazla kesip koyuyorum kapaklı bir kutuya sürekli uğraşmamak için deneyin hem fazla kimyasaldan kurtulursunuz hemde cebiniz rahat eder. Diğer markalar nasıl kesilir mi bilmem hiç kullanmadım onları

Yok kurumuyor hatta bazen fazla kesip koyuyorum kapaklı bir kutuya sürekli uğraşmamak için deneyin hem fazla kimyasaldan kurtulursunuz hemde cebiniz rahat eder. Diğer markalar nasıl kesilir mi bilmem hiç kullanmadım onları birde şimdiki fiyatı da arttı

Hepsinin grafiğine baktım çoğu bu yazdan sonra fırlamış Ben de şişmiş bunlar diye hiçbirini alamıyorum

Ama teknik analiz bilmiyorum tabi, bunlarda da mı var çanak formasyonları fibonacciler falan :))

Ben suan hepsinden 20 tl lik alma hedefindeyim hahaha. Yastik alti altin gibi hisse senetlerim de böyle benim.

Bence analiz bir miktar isliyor. Al sat mantigi isliyor. Ac gozlu olmama kurali isliyor
Ben borsa gibi muamele yaptim oldu yani. 48 saatte %50 sahane. Sorun %50nin 15 tl olmasi

Ama bu dogru mu ki ilk bi suyla yıkıyor ya sonra acilıyor kapak ben kapaga koyiyorum biraz domestos damlattıgimdan ilk onunla sudan geciyor sonra kendi deterjanı iste

bu kadar tantana 15 tl içinmiydiii.hiçç uğraşamammm kızın kumbarasından 15 tl tırtıklarım olur biterrr

Ya keske. Isyerimde 1 dkde yikayan makine var keske evde de olsa
Yaaa hakkaten 1 dk da temizlenen bulaşık var yani..niye biz 2-3 saat yıkıyoruz o zaman:/ yeni modellerin kısa prog vardır muhtemelen ama en son 50 dk lık gördüm. Bu arada ben büyük kızım doğduğundan beri uzaylı gibiyim herşeye

Yaaa kızlar ben havlu atcam galiba bu yatırım olayına

nasıl, ne arada ilgilenicem bilmiyorum. Bana bi akıl verin pleasee

12 mart’ta işten çıkıyorum, belki biraz rahatlarım. Coin dünyasını falan takip ederim ama..benim kuzular normalde 18.00’da uyurdu, dakika şaşmazlardı walla. Şimdi min 21.00 ve ben onlar uyuyana kadar elime tel almıyorum(küçük uyuduğunda gündüz kahve içerken sadece)..eşim evde(kapalı old için işi) belli saatlerde ona bırakıp küçüğü, borsa kitabı okumakla falan mı başlasam:/ haftaya büyük kreşe başlayacak inşallah ama napsam ben..20 mart ta Tr ziyaretimiz söz konusu, ondan sonra mı bismillah desem..çünkü böyle de saçmalıyorum, bugün spek oynadım nanayı yedim yani

yorgunluktan sağlıklı karar da alamıyorum sanırım:/

Borsa daja mantıklı cunku her dk bak al sat olayı yok

Borsa daja mantıklı cunku her dk bak al sat olayı yok
Evet, kuzularla gündüz sürekli takip gerektiren iş çok zor ama ben gece kuşuyum bibi:) az biraz takılabilirim gibi geldi

ama mesele teknik öğrenmek benim için..saatlik falan grafiği çıkartıp ona göre alıp satmak

Matematik dersinde trigonometri cosinus sinusleri de anlamazdım ben zaten. Coinlerle ilgili okuduğum her şeyde aynı şeyi hissediyorum

Ben ondan korkuyorum, yaklasamiycam galiba :)

Günaydın herkese..

Yatırım hesabim açılsın diye bekliyorum.
Açılınca borsaya şahane bir giriş yapcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…