- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #6.161
Ya işte tam nasil oluyor bilmiyorum kesin bi duyum geliyor hop aliyorlar 5 dk en fazla oldu bitti surekli yok tabi ama brn kendim 5 dolar diye öyle yaptim 11 dolarda olmustu ne guzel ama kazandıfım 0.25 0.60 gibi seylerdi genede büyüyor para alip uyursan benim gibi para ucar çunkü düsunce parands gidiyorAy sürekli başında mı durup durcaz bunun bevay arkadaş
Kızlar bu arada sabah kaza yaptım ben, araba altımdan gitmiş hala coin altın derdindeyim
Aaa geçmiş olsun canım, sende kimsede birşey yoktur umarım.Hasar filan var mı?Kızlar bu arada sabah kaza yaptım ben, araba altımdan gitmiş hala coin altın derdindeyim
Bekle beni binanceBiz paribudan yaptık ama btc türk değil bizimki canim duz binance
Benim makinamda fairy inanılmaz koku bırakıyordu.Suan kullandigimin bi kismi sıvı jel gibi. Bunu kesemem ama yesa da dedi. Bir dahakine kesilcek model alcam bi deniym en azindan.
Yumurtali balikli bulasikta degilse bile daha risksiz grupta....
Benim pek kaliteli bardak canagim yok, hala esimin ogrenci evindeki seyler duruyor hahaha yetmeyenlere ekleme yaptik sadece. Ortalama 10 yillik, geneli en uygundan alinmis seyler. ama quantum max bi aklimda olsun. Kimyasal etkisinden de cekiniyorum. Cok keskin koku oluyor mu makinayi acinca?
Geçmiş olsun canım yaSaolun kızlar okul servisi çarptı bi de bana yaallah korusun minik minik çocuklar doluydu minibüste, yol hakkı benimdi servisçi yola da bakmıyordu arkadan vurdu bana, hafif hasar var araçta servise bıraktım, şükür bi sıkıntı yok cana gelmesin de
Kızlar bu arada sabah kaza yaptım ben, araba altımdan gitmiş hala coin altın derdindeyim
Gece falan kalkıyorum bakıyorum aklım kalıyor uyuyamıyorum satış emri verip yatmak lazım uykusuz kalıyorumAy sürekli başında mı durup durcaz bunun bevay arkadaş
Aynen bende makinayı açtığın gibi koku yüzüme çarpıyor bardaktan su içerken bile deterjanlı gibi geliyordu bana Qantumdan bende çok memnun kaldım hem kolu yok hem pırıl pırıl bulaşıklar.Benim makinamda fairy inanılmaz koku bırakıyordu.
Yemek yapmak için tencereyi ocağa koydumgumda bildiğin deterjan kokuyordu.
Quantumda yaşamadım bu sorunu hiç
Ya bu kadar stresle para kazanmak istesem eski işimde kalırdım ben, temiz temiz çekerdim çilemiGece falan kalkıyorum bakıyorum aklım kalıyor uyuyamıyorum satış emri verip yatmak lazım uykusuz kalıyorum
Kreş servis minibüsü arkadan vurdu nomum, saolasın. Şükür cana gelen bişey yok.Çok geçmiş olsun canım:/
Hayırdır nasıl oldu?
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun.Kreş servis minibüsü arkadan vurdu nomum, saolasın. Şükür cana gelen bişey yok.
Çok geçmiş olsunKreş servis minibüsü arkadan vurdu nomum, saolasın. Şükür cana gelen bişey yok.
Geçmiş olsun canımKızlar bu arada sabah kaza yaptım ben, araba altımdan gitmiş hala coin altın derdindeyim
, a
Sen onu 300 yaparsın yakında
Ay sürekli başında mı durup durcaz bunun bevay arkadaş
Gelmiş geçmiş olsunKreş servis minibüsü arkadan vurdu nomum, saolasın. Şükür cana gelen bişey yok.
Şükür ciddi bişey yok saolun kızlar. Kaza bu istemesek de bazen oluyor ama servis şoförlerinin dikkatli olması lazımken en çok da onlar kötü kullanıyor. Minicik çocuklar doluydu araçta ana yolda hızlı giderken olsaydı allah korusun.Gelmiş geçmiş olsunumarım ciddi birden yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?