• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gram altınım kalmadı ama fiziki altınım var biraz.Son 1 gram altını coine yatırdım😂Biraz dolarım vardı onuda bugün attım coine.Düştükçe düşüyor bakalım eve gidince bir bardak su içip ardından bir mezdeke oynarım🤣
neyse napalımmmm canımız sağolsun.kutulu barbie koleksiyonum var tam 23 tane oldular.onları mı satsam acaba .ama henüz tavan yapmadı fiyatlarııı 5 sene saklamam lazımmmm :rolleyes: barbie look serisi hele 1000 tl ye 1500 e gidiyorrrr

neyse napalımmmm canımız sağolsun.kutulu barbie koleksiyonum var tam 23 tane oldular.onları mı satsam acaba .ama henüz tavan yapmadı fiyatlarııı 5 sene saklamam lazımmmm :rolleyes: barbie look serisi hele 1000 tl ye 1500 e gidiyorrrr
Bendede Lego city dolu oğlanın.Akşam eşim diyor bunları yapıp satsak deli para olur.Onlarda çok pahalı

Bendede Lego city dolu oğlanın.Akşam eşim diyor bunları yapıp satsak deli para olur.Onlarda çok pahalı
legolar aşırı pahalı.son 2 ayda 4000 e yakın para verdim harry potter koleksiyon legolarına.onlarda indirimli fiyatları.kutularını atmadımmm saklıyorummm.parasız kalırsam bir gün satarımmm :rolleyes:

1250,00 tl lik coinim var umarım zarar etmem
Al-sat yapamadım bi denedim beceremedim kardan zarar oldu
Satmayacağım::((

suan o fiyata mi satiliyor:confused: hangi barbieler bunlar? Yurtdisinda daha ucuzsa 3-5 canta getirip satayim😂😂🤪

eger benim internette bulduklarimsa burda pek pahali degil🤔 iyi para yapilir, düsüneyimm😜 ama sonra elimde patlamasinlar🤣
ben 2 şer getirtip birer tanesini sattım bazı bebeklerinn.yüzde 400 kara sattığım da oldu.meraklıları çok türkiyede.toy story oyuncaklarından da iyi kazanmıştımm amerikadan getirtip sattım onları da

Kızlar benim bi kalemden acil tasarruf etmem lazim.
Bulasik makinasi kapsulu.
Hangi marka kullaniyorsunuz? Ne kadara aliyorsunuz, uygun bulup stokluyor musunuz? Biz mi cok bulasik cikartiyoruz? bir ayda yaklasik 300 liralik kapsul kullanmisiz hahaha benim bunu dusurup aradaki farki borsada 2ye katlamam lazim 😆

Gazeteci beni yazmaaaa
Bak bu iş benden sorulur :halay: f... ile başlayan kapsülü kullanıyorum 2ye bölüp kullanıyorum makinam güzel yıkıyor şu ana kadar sorun yaşamadım :rolleyes:

Bak bu iş benden sorulur :halay: f... ile başlayan kapsülü kullanıyorum 2ye bölüp kullanıyorum makinam güzel yıkıyor şu ana kadar sorun yaşamadım :rolleyes:

Ya onun da cesitleri var. Reklam olmasin diyorsan özelden atar misin hangisi oldugunu?
Madem bi uzmanlik sozkonusu hemen degerlendirelim hahaha...

niye ay kötü mü yoksa
baktım listeye bu ikisi çok düşmüştü aldım, okuldayken bi ders vardı sezgisel yöntemler diye tamamen ona dayandım :KK70:

Yok yok düşükten almak her zaman iyidir

Benim uygulamayı öğrenme parami 50 tl mi yatirdığım ilk coinim

Hayatımda yeri ayrıdır ama hiç sevmem hahhaaha

Back