Tobe tobe,elinde mezura biyerleri olcecegine dunya evine girmeye baksa ya:))
bend e onu yazdım bizim sucunun çırağı da 2 metre ama hangi kız ister evlenmeyi kolay kolay.ama nba de basketbolcu olaydı mankeninden ünlüsüne kızlar kapısında sıradaydı yazdım.yalan mı demişimmm?

oranın yerlisi türkler de var zaten çokça, sibirya tatarları falan. o yüzden tatar mısın diyip duruyorum ya sapık gibi
merhaba kızlar bu portakal kendisi tatardır
Ingiltere basbakani da bizim oglan biliyorsunuz,Cankirinin sarilar mi,sari sulale mi oraya dayaniyor.
Dedesi Izmitte oldurulen gazeteciymis,yanlis bilmiyorsam...

Valla orda oynayaydi 1 50 de olsa kapisinda sulunler sira olurdu

Ben yaptim bir miktar yolunu...

Tatarlari bilirim,ama uzunmus sariymis baksana,uymuyo,en fazla bizim sarilardan birinin melez torunu
sibirya veya kazan tatarları sarışın oluyor çokça, özellikle kazanlılar çok güzel bizim kavruk tatarlar kırımdan gelme komşu sayılırız onlarla :))

Suannbende egedeyim
İleri bir tarihte atama durumlarından farklı bir şehire gideceğim inşallah
Tatillerde bile belki gelmek istemem. Şuan bile kendi ailenle ilişkim çok sıkı değil
Bir halam ve babannemlerle görüşüyoruz kardeş desen şuan asker de annem başka şehirde
Burada eşmn ailesi var yoğun gorustugimuz
Onları da sık sık göreyim istemem başka şehirlere merakım var
Özellikle trafiği yoğun olmayan ama her şeyin ulaşılabilir olduğu bir şehir hayalimi susluyoe ama adı yok henüz

öyle bir şehir var.sinop

Ya acsana bir btc
Dur binance de bogulmayalim iyice ogrenelim
Tr’de param yok esilacım Para burdaki hesapta, hesap bloke hala, ona kadar açılır diye düşündüm binance..şimdi burdaki parayı direkt btc ye atabilir miyim bilmiyorum ama ben uzun süreli işlem yapacağımı varsayarak binance ı kullanmayı tercih ettim aslında..sonra transfer etmek istesem sürekli komisyon alıyorlar://

Anladim o zmn baska, persembe aksami girdigim 4 dukkandan ucunde konusuluyordu herkes asiri merak saldi yogunluk vardir
Belki yarin açılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…