bence sen gizli türksün, kriptoportakal. hiç mi tatarlık bile yok ayol :)) insan 10 senede bu kadar adapte olur mu meaşallah meaşallah, gerçi niye adapte olmayasın çünkü türksün

Kriptoportakal

Ruslarin sicak denizlere inme hayalini gerceklestirdim tadini cikartiyorum ne var yani hahahaha

Kriptoportakal

Ruslarin sicak denizlere inme hayalini gerceklestirdim tadini cikartiyorum ne var yani hahahaha
Arkadaşım yeme beni şimdi sıcak denizlere inen ruslar böyle değil onları biliyoruz belekte yüzüyorlar, piti piti etrafta geziyorlar durumları biraz daha iyise rusyada giymelik kürk deri mont falan alıp geri dönüyorlar. Rus olan onlar sen değilsin, hatta değılsın

Ahh keşkeeee 2041 hedefim var ama söylemem. Cok cilgin.
Ama toplam 4 cantam var hahaha
araban havalı olduğundan fazla çanta lazım değil.benim düldülden inince buyrunn diye kapıları bana açmaları için lazım o ck ler mk ler guess ler ha ha haaaaa

İzmirde de çok var evliler türklerle arkadaştan biliyorum kardeside burda evli arkadaslarıda var kaçtane kaçan gelmiş
benim alt komşu 4 ay önce 2. çocuğunu doğurdu.kilo falanda almadı hamileykennn bile bakımlıydııııı.8 aylık hamileyken ayak tırnakları bile ojeliydi nasıl yetişebiliyorsa artık

Ilk uçun baya bi uzunmus,iyisi mi dolabi karistirayim ben
Ette cozulemez ki bu saatte uff=//

İzmirde de çok var evliler türklerle arkadaştan biliyorum kardeside burda evli arkadaslarıda var kaçtane kaçan gelmiş
yav bdv deki konudaki kızla tanışıklığım var diye yazamıyorummm.40 a 2 yıl kalmışşş hala uyluk uzunluğu peşinde tövbe tövbe.ondan sonra da yalnızım diye ağlıyor bu kadınalr.sen yalnız kalma da ben mi kalayımmm

bence sen gizli türksün, kriptoportakal. hiç mi tatarlık bile yok ayol :)) insan 10 senede bu kadar adapte olur mu meaşallah meaşallah, gerçi niye adapte olmayasın çünkü türksün
Sasilmaz bizden ciksa.
Sibiryada esir kalan 65 bin kadar turkten 25 bin kadari donebilmis yalnizca,digerleri ya yollarda ölmüş,ya da kaybolmus.
Kimisi de aile kurmustur belli mi olur.

Sasilmaz bizden ciksa.
Sibiryada esir kalan 65 bin kadar turkten 25 bin kadari donebilmis yalnizca,digerleri ya yollarda ölmüş,ya da kaybolmus.
Kimisi de aile kurmustur belli mi olur.
oranın yerlisi türkler de var zaten çokça, sibirya tatarları falan. o yüzden tatar mısın diyip duruyorum ya sapık gibi
merhaba kızlar bu portakal kendisi tatardır

Kim olcuyor uyluklari

oranın yerlisi türkler de var zaten çokça, sibirya tatarları falan. o yüzden tatar mısın diyip duruyorum ya sapık gibi
merhaba kızlar bu portakal kendisi tatardır
Tatarlari bilirim,ama uzunmus sariymis baksana,uymuyo,en fazla bizim sarilardan birinin melez torunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…