- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #5.941
bence sen gizli türksün, kriptoportakal. hiç mi tatarlık bile yok ayol :)) insan 10 senede bu kadar adapte olur mu meaşallah meaşallah, gerçi niye adapte olmayasın çünkü türksün
Kriptoportakal
Ruslarin sicak denizlere inme hayalini gerceklestirdim tadini cikartiyorum ne var yani hahahaha
sıcak denizi mi kalmış sen dünyayı ele geçirmişsin
Arkadaşım yeme beni şimdi sıcak denizlere inen ruslar böyle değil onları biliyoruzKriptoportakal
Ruslarin sicak denizlere inme hayalini gerceklestirdim tadini cikartiyorum ne var yani hahahaha
araban havalı olduğundan fazla çanta lazım değil.benim düldülden inince buyrunn diye kapıları bana açmaları için lazım o ck ler mk ler guess ler ha ha haaaaaAhh keşkeeee2041 hedefim var ama söylemem. Cok cilgin.
Ama toplam 4 cantam var hahaha
İzmirde de çok var evliler türklerle arkadaştan biliyorum kardeside burda evli arkadaslarıda var kaçtane kaçan gelmişKriptoportakal
benim alt komşu 4 ay önce 2. çocuğunu doğurdu.kilo falanda almadı hamileykennn bile bakımlıydııııı.8 aylık hamileyken ayak tırnakları bile ojeliydi nasıl yetişebiliyorsa artıkİzmirde de çok var evliler türklerle arkadaştan biliyorum kardeside burda evli arkadaslarıda var kaçtane kaçan gelmiş
Ilk uçun baya bi uzunmus,iyisi mi dolabi karistirayim benSerenade'de veya halk etliekmek'te etliekmek, recai, kekikli
Karaduman'da kuzu sarma, ardından katmer
Sinop mutfağında mantı
Boyalıda fırın kebabı
Food and wood works'da hamburger
Marangozlar sanayinde dükkanının adını bilmediğim etliekmekçi amca :))
Site kasabında uykuluk, ciğer
Daha gider bunlar :))
Dost arabaya dusman cantaya bakar diyorsuunaraban havalı olduğundan fazla çanta lazım değil.benim düldülden inince buyrunn diye kapıları bana açmaları için lazım o ck ler mk ler guess ler ha ha haaaaa
yav bdv deki konudaki kızla tanışıklığım var diye yazamıyorummm.40 a 2 yıl kalmışşş hala uyluk uzunluğu peşinde tövbe tövbe.ondan sonra da yalnızım diye ağlıyor bu kadınalr.sen yalnız kalma da ben mi kalayımmmİzmirde de çok var evliler türklerle arkadaştan biliyorum kardeside burda evli arkadaslarıda var kaçtane kaçan gelmiş
ivetttttDost arabaya dusman cantaya bakar diyorsuun
Kiz burası gizli mi sankiyav bdv deki konudaki kızla tanışıklığım var diye yazamıyorummm.40 a 2 yıl kalmışşş hala uyluk uzunluğu peşinde tövbe tövbe.ondan sonra da yalnızım diye ağlıyor bu kadınalr.sen yalnız kalma da ben mi kalayımmm
duyarsa duysun.dost acı söylermişşş.gerçek dostum bennnnnKiz burası gizli mi sanki
Daha saymadıklarım da var, konu yemekse ilk üçe sığdıramamIlk uçun baya bi uzunmus,iyisi mi dolabi karistirayim ben
Ette cozulemez ki bu saatte uff=//
Sasilmaz bizden ciksa.bence sen gizli türksün, kriptoportakal. hiç mi tatarlık bile yok ayol :)) insan 10 senede bu kadar adapte olur mu meaşallah meaşallah, gerçi niye adapte olmayasın çünkü türksün
oranın yerlisi türkler de var zaten çokça, sibirya tatarları falan. o yüzden tatar mısın diyip duruyorum ya sapık gibiSasilmaz bizden ciksa.
Sibiryada esir kalan 65 bin kadar turkten 25 bin kadari donebilmis yalnizca,digerleri ya yollarda ölmüş,ya da kaybolmus.
Kimisi de aile kurmustur belli mi olur.
Kim olcuyor uyluklariyav bdv deki konudaki kızla tanışıklığım var diye yazamıyorummm.40 a 2 yıl kalmışşş hala uyluk uzunluğu peşinde tövbe tövbe.ondan sonra da yalnızım diye ağlıyor bu kadınalr.sen yalnız kalma da ben mi kalayımmm
Tatarlari bilirim,ama uzunmus sariymis baksana,uymuyo,en fazla bizim sarilardan birinin melez torunuoranın yerlisi türkler de var zaten çokça, sibirya tatarları falan. o yüzden tatar mısın diyip duruyorum ya sapık gibi
merhaba kızlar bu portakal kendisi tatardır
bir arkadaş netten biriyle tanışmış boyu kısa diye beğenmiyor adamııı.uylukları uzun olmalıymışş hayatına girecek erkeklerinnnKim olcuyor uyluklari
Tobe tobe,elinde mezura biyerleri olcecegine dunya evine girmeye baksa ya:))bir arkadaş netten biriyle tanışmış boyu kısa diye beğenmiyor adamııı.uylukları uzun olmalıymışş hayatına girecek erkeklerinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?