- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #5.921
Ooo bak sen elizini de biliyorHahahaha
Ankarada nerde ne yiyelim?
Cok gelirdim eskiden. Pandemi mahvetti herşeyi.
Elizinn pastanesini seviyorum tunali hilmide hahaha
Ben de yerlesmem egeye,3 deniz arasi diyorum ben sehrime,marmara,bogaz,karadenizBen.
Bozkırdaki köyümde mutluyum açıkçası, ne işim var egede. Tabi hayattan ne beklendiği ile alakalı, ben denizden ılık iklimden ziyade (ki antalya mersin bize yakın istediğimizde gidiyoruz) sağlam ve kaliteli insan ilişkilerine ve sade yaşamaya önem veriyorum. Egeye yerleşsem tanımadığım insanlar, alışacağım da güveneceğim de ohooo. Şimdi ise bebekliğimi, çocukluğumu bilen, kötülüğümü istemeyen insanlarla birlikteyim. Başım sıkışsa geleceklerini biliyorum. Çevremde hayırsız, kötü niyetli insanlar da var tabi ama en azından ne mal olduklarını biliyoruminsanlar da benim ne mal olduğumu biliyor. Şeffaf ortamdayım çünkü uzun yıllardır biliyorum. Bunlar benim için sahil kasabasında minik şirin bir kafe açmaktan daha değerli. Başkası da izole bir hayatı seviyordur ona da egeye yerleşmek iyi gelir, herkes farklı farklı. Ben köklerime yakın olmayı seviyorum şimdilik, 10 sene sonra nasıl düşünürüm bilmem.
Mis gibi hayat
Serenade'de veya halk etliekmek'te etliekmek, recai, kekikliHadi ya senin ilk üçün neki?şu yasaklar kalksında geleyim hemen
Çalışmıyorum canım geçen eylüler kadar spora gudiyordum ordan çıkar gene sahile iner fıtı fıtı gezerdimDaha guzeli senin olsun bibim.
Sen calisiyor musun
Üff izmiri de cok severim he sahilde magro var kahvaltisi coook guzel. Sonra konak tarafina dogru yuru, geri gel sevinc pastanesinde tatli ye allahimmm su lanet pandemi artik bitsin
balgattaki hattenada kahvaltı bi deOoo bak sen elizini de biliyorankaraya gel beypazarında sarma ,ayaşta sac tava, çiftlikte kokoreç, düveroğlunda döner yeriz
Çalışmıyorum canım geçen eylüler kadar spora gudiyordum ordan çıkar gene sahile iner fıtı fıtı gezerdimşimdi tıkılı kaldık havalar duzelse gene sahilde takıliyoruz en azindan evim sahile yakın karataşı bilir misin direk sahile inebiliyorum 5dk
hakkaten bi ara iyi yürüyodun sen bibi selfi atardın yürüyüşten spordan falanÇalışmıyorum canım geçen eylüler kadar spora gudiyordum ordan çıkar gene sahile iner fıtı fıtı gezerdimşimdi tıkılı kaldık havalar duzelse gene sahilde takıliyoruz en azindan evim sahile yakın karataşı bilir misin direk sahile inebiliyorum 5dk
Asansöre çok yakinım bazen asansörle cikiyoruz eve gelirkenDario moreno sokagi ve asansörün o taraflar di mi
Coook sanslisin
Ki oncesinde de spordaydım jafta ici spora gidiyordum çok mutsuzum bu konudahakkaten bi ara iyi yürüyodun sen bibi selfi atardın yürüyüşten spordan falan
Ve bu kişi tutmuş köklerim çok buzul diyor, senin köklerin orada mı acebası, sibiryanın sokaklarını biliyor musun :))Dario moreno sokagi ve asansörün o taraflar di mi
Coook sanslisin
tanıdık bile çıkarız biz vallaEvet canımsenlede yakınız galiba
Asansöre çok yakinım bazen asansörle cikiyoruz eve gelirkenbiraz yukarda kaliyoruz ücyol ile karataş arası gibi düsun
Ve bu kişi tutmuş köklerim çok buzul diyor, senin köklerin orada mı acebası, sibiryanın sokaklarını biliyor musun :))
ben gordiona yakınımmm.mekanımdır pandemi öncesi orda yatar orda kalkardımmmmmOoo bak sen elizini de biliyorankaraya gel beypazarında sarma ,ayaşta sac tava, çiftlikte kokoreç, düveroğlunda döner yeriz
anastasya doğru söyle senmisin yoksa?ruhumusun yoksaaa?Hahaha yok ya dedemler petersburgdaydi petersburgu bilirim de asil kökenime bi kere gittik hahahaha
bence sen gizli türksün, kriptoportakal. hiç mi tatarlık bile yok ayol :)) insan 10 senede bu kadar adapte olur mu meaşallah meaşallah, gerçi niye adapte olmayasın çünkü türksünHahaha yok ya dedemler petersburgdaydi petersburgu bilirim de asil kökenime bi kere gittik hahahaha
tahminlerimizin arka arkaya gelmesianastasya doğru söyle senmisin yoksa?ruhumusun yoksaaa?
mesleğim gereği her milletten insanla tanıştımmm ama böylesini görmedimmmmm mihail.tahminlerimizin arka arkaya gelmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?