- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #5.881
tüm boya kısa saça en az 300 dip de 150 alırlar ona para mı dayanırrr.en iyisini yapıyorsun.15 de bir dibi çıkar sarı saçınBende kendim boyuyorum dipleri malum 10 günde bir boyamam lazım neyseki beyaza yakın sarı yaptirdimda diplerim belli olmiyor yüzde 80 beyaz saclarımen açık açıcılı boyalarla hallediyorum şimdilik baharda kuaföre gider bidaha duzelttiririm sürekli kuaföre bu renk için gitmek için bir servet lazım
Ankara da yarı memleketim sayılır, hatta iş başvurusu yaptım olursa eğer tekrar ankaralı olacam.ben de sana Ankarayı gezdireyim diyeceğim de zaten burda okumuşsunn beraber gezeriz derim artıkkkkk
Hadi yaa tühh kaçırmışım.Sorma besbekarım malesefsen bekarmıydınnn.ben aylarca kuzene eş aradım buradaaa.
Aslinda ben sarıda biraz rahat ettim 1,5 ayda bir boyuyorum hizlida uzuyor ama saclarim beyaz olduğumdam sırıtmiyor eskiden koyuyken nasıl parlarlardı bembeyaztüm boya kısa saça en az 300 dip de 150 alırlar ona para mı dayanırrr.en iyisini yapıyorsun.15 de bir dibi çıkar sarı saçın
tam 40 yaşında müzmin bekar kuzenim var.10 gündür bulmuş birini beni telefonla aradı kız tanıştık ama annesi beni tanıyormuş ona üzüldümm amma yaşlanmışım diye.annesi tanıyor yahuu annesiiiiHadi yaa tühh kaçırmışım.Sorma besbekarım malesef
Kız sen bide kızılmışsın oyyyy sen baya deniz kızı gibi bişeysin galiba
Konyada tiritçi mithat der susarım.O nasıl bişeydir yaa bu yaz açık olursa sırf tirit yemeye gitcemEtliekmek ara sıcak, fırın kebabı var bamya çorbası var ama hepsi etli. yaa aklıma getirdin, çölyak hastası bir arkadaşımı etliekmek yemeye götürmüştüm unutupyazık canı da çekmişti çok üzülmüştüm, tavuk yemişti :))
Peynirli pideye burada mevlana diyorlar onu yersin, koskoca mevlananın adını pideye vermişiz yemek işte bu kadar önemli :))
Marka önemli değil kaliteli olsun diyorsan bouletta diye üretici keşfettim geçenlerde, deri çanta yapıyor. tasarımları da iyidi çok çeşit yok gerçi ama. 1000 liraya iki çanta aldım dikişleri dokusu falan çok hoşuma gitti en az 10 sene takarım. Ben zaten logolu hiçbir şeyi seviyorum ya, bedava üstüme reklam almışım gibi hissediyorum. Hatta bedava da değil üstüne para veriyorum gibi geliyorped de cimriyim son yıllarda.en ucuz neyse onu alıyorummm.malumm çanta almaya para lazımmmm
özel sektörde miydin sen ?ben neden kamuda sanıyordum ki?bu da bunama belirtisi olabilerrrrrrAnkara da yarı memleketim sayılır, hatta iş başvurusu yaptım olursa eğer tekrar ankaralı olacam.
Valla ben insanınıda seviyorum ya, hayata bakışları filan hoşuma gidiyor aralarına kaynarım diyorumİklimi benim de hoşuma gidiyor, hatta keşke bir yazlığım olsa oradagezmeye tozmaya giderim ama temelli gitmeyi istemem ya, ben oralı değilim ki, mantığım böyle benim oralı olmak lazım gidecem de oranın yerlisinin doluştunuz buraya tatavasını çekecem de amaaan :))
1000 tlye ben en az 3 marka çanta 1 de cüzdan alırımmmm.yurtdışındaki dostlar sağolsunnnnnnMarka önemli değil kaliteli olsun diyorsan bouletta diye üretici keşfettim geçenlerde, deri çanta yapıyor. tasarımları da iyidi çok çeşit yok gerçi ama. 1000 liraya iki çanta aldım dikişleri dokusu falan çok hoşuma gitti en az 10 sene takarım. Ben zaten logolu hiçbir şeyi seviyorum ya, bedava üstüme reklam almışım gibi hissediyorum. Hatta bedava da değil üstüne para veriyorum gibi geliyor
ama senin bu renk çok güzel olmuş bibi, kendin evde yapıyorsan iyimişBende kendim boyuyorum dipleri malum 10 günde bir boyamam lazım neyseki beyaza yakın sarı yaptirdimda diplerim belli olmiyor yüzde 80 beyaz saclarımen açık açıcılı boyalarla hallediyorum şimdilik baharda kuaföre gider bidaha duzelttiririm sürekli kuaföre bu renk için gitmek için bir servet lazım
Sağol ceycey, toplanabilir değil ya sadece o görünen ön kısımda var saç, arka taraf daha kısa. Ensem açılsın hava alsın istemiştim zaten, inşallah faydası olur saç diplerimdeki yaralara.gayet ideal boyda toplanabilir ya da başka şekil verilebilir.ben beğendim
Tüh hayattaki şansımatam 40 yaşında müzmin bekar kuzenim var.10 gündür bulmuş birini beni telefonla aradı kız tanıştık ama annesi beni tanıyormuş ona üzüldümm amma yaşlanmışım diye.annesi tanıyor yahuu annesiiii
güzel boyamış valla.ben tek renk sarı hiç kullanmadım cesaret edemedim.hep küllü kumral üstüne röfle ya da balyajama senin bu renk çok güzel olmuş bibi, kendin evde yapıyorsan iyimiş
dermatit mi var ne yaraları?Sağol ceycey, toplanabilir değil ya sadece o görünen ön kısımda var saç, arka taraf daha kısa. Ensem açılsın hava alsın istemiştim zaten, inşallah faydası olur saç diplerimdeki yaralara.
beğenmene sevindim
ben 42 yaşındayım kız 33 müş annesi beni tanıyor yaaaa .kız tanımalıydı sadece gencimm ben gençççççççTüh hayattaki şansımakız kaç yaşındaymışki annesi seni tanıyor diye üzülüyorsun sen daha gençsin canım
Bolu iyidir arada biz de gideriz. konyanın eski esnaflarının öyle dükkanı büyütelim derdi olmuyor, öğleden sonra kapatıp gidiyorlar hatta bir kısmı. mesela benim en sevdiğim etliekmekçi sanayide lastikçilerin içindeAynen annem babam bile gitmez babam sorana parisliyim diyor
Esim balikesirliydi evet. Guzel yer ben cok seviyorum.
Baska cocuklari da olmadigi icin esimin ailesi benim orda yasamami cok istiyor.
Kırma kafami ama ben her seye sebi arusa giderim hahaha
Etli ekmegi bolu lokantasinda yememizi tavsiye ediyorlar bu da bana komik geliyor.. ust katinda minicik asma kati olan, kredi karti gecmeyen bi dukkan var valla cok lezzetli
Mihail Zoscenko nerde yemeli?
Ensemde ara ara kaşıntılı kabarcıklar oluyor, tabiki dayanamayıp kaşıyorum , yaraya dönüyor. Dermatologa gidemedim pandemi sebebiyle. Bir de sürekli olmuyor zaten. Geçenlerde aile hekimine gösterdim çocuğu aşıya götürünce, hımmmss egzama gibi falan dedi ama tam bir teşhis de koymadı. Verdiği kremleri de henüz kullanmadımdermatit mi var ne yaraları?
Profesyonel bekar like meHadi yaa tühh kaçırmışım.Sorma besbekarım malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?