- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #5.541
Tabi ki daha cüzzi bir miktarda ama onlarda arttı çunkü hersey dolarlaDevlette nasıl olacaksın bibi? Yani devlette oluyor mu kiben var cahil cüheyla
benim de bi burun küçülttürme düşüncem var da
Koçlar en sevdiğim ben gibimMart sonu koç oluyor ceyceycim
benim büyük kızım da mart sonu doğumlu da
zenginleştin miiiii huuuuuuuu?Tabi ki daha cüzzi bir miktarda ama onlarda arttı çunkü hersey dolarla
Tabi ki daha cüzzi bir miktarda ama onlarda arttı çunkü hersey dolarla
zenginleştin miiiii huuuuuuuu?
nerdeeee.altınn gene çakıldıı.borsa da kıpkırmızıydııııSen zengünlestin miii?
Ben noooo
nerdeeee.altınn gene çakıldıı.borsa da kıpkırmızıydıııı
Maşallah cidden çok hoş hatunsun güzelleşmek için birşey yaptırmana gerek yok tabiki.Ne bilim devlet hastanesinde olacağını düşünmemiştim ben. Bide baya büyük kompleks bir ameliyat olacağından baya maliyetli olur demiştim.ama doğru diyosun seninki sağlık için olacağından devlette yaptırmak daha uyguna gelir.Öyle güzellik icin değil maşallahım var gormuyor musunben 50 kilo verince meme kol gobüsten yani biraz kaportma duzeltmece mümkünse devlette olup ucuza kapatmayı istiyorum tek bir yere 20 bin veremem
Yok kız hedefim olmak işte bakalımzenginleştin miiiii huuuuuuuu?
Oooooooo gözlerim açıldıııayyy altın birikimcileriiiii.efsunnn arkadaşımızın bebeği olacakkk gramları hazırlayınnn cimri olmayınnnnnn
Aa çok teşekkür ederiz çok incesiniz Allah kesenize bereket versin
kanmaaa gerçeğinii isteee mutlakaaaaaAa çok teşekkür ederiz çok incesiniz Allah kesenize bereket versin
Ya bu dönemde kimse bebek görmeye de gelemeyecek şansız bebeğim benim. Altını parayı geçtim kıyafet getireni bile olmayacak sanırımkanmaaa gerçeğinii isteee mutlakaaaaa
biz alır muneye göndeririz o toptan sana kargolar site adınaaaYa bu dönemde kimse bebek görmeye de gelemeyecek şansız bebeğim benim. Altını parayı geçtim kıyafet getireni bile olmayacak sanırım
Çok düşüncelisiniz vallahi Allah iyi kalplerinizden razı olsun :))biz alır muneye göndeririz o toptan sana kargolar site adınaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?