- 17 Mayıs 2011
- 1.072
- 4.026
- 333
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #5.441
Maddenin yok olabildiğini ispatlayarak nobele aday olacağız nihai hedefimiz bu, altın gram hepsi fasa fisoHaftayı kapatırken, altın yatırımcılarının göz kamaştıran durumunu gururla paylaşmak isterim:
275 gram altın var, tele cinsinden piyasa değeri 115 bin. Günlerden Salı
285 gram altını var, tele cinsinden piyasa değeri 115 bin. Günlerden Cuma.
Haftaya bir 10 gram daha almayı başarabilirsem, 115 bin serisinin 3'lü fotoğraflarını koyabilirim, Allah'ım ne heyecanlı.
Eki Görüntüle 2781490 Eki Görüntüle 2781491
hayır tabi kiSelam kankiteylalar bugünde zengin miyiz
İnşallah çok teşekkür ederim duan içinTeşekkür ederimRabbim sanada kolaylıklar versin kolay bir doğum ve lohusalık dönemi gecirmen dileğiyle Güzel düşün güzel olsun bu sefer emzirmede sıkıntı çıkmayacak
hayır tabi ki
Peki bişi sorucamInanin bende yeniyim alin desemde almaniz dogru olmaz almamalisiniz
Tek tek bakin twitter borsa yada haber siteleri heryere bakin
Ben sadece onceden duymustum etrafimda alan cok vardi, ripple davasini okumustum tamamen yabanci degildim
Ve asla asla zararina satmadim 1 saatte hersey degisir 1 saatte duser
Ac gozlu olmamakta lazim kafanda belirledigin ortalamada cikmak lazim
Ben sürünmeyelim yeter modunda olduğum için kırmızıymış yeşilmiş kabul hepsi :))Bugün her yer kırmızı gIbi ya
Rabbim minik bebeginizi vatanına, milletine, ailesine ve kendisine hayırlı evlat olmasını nasip etsin.Çok teşekkür ederim
Valla yeşil başlayıp kızaran bir gündeyim yine benSelam kankiteylalar bugünde zengin miyiz
Sorunun cevabına kısmen evet diyebilirim fakat bazı şartları var.Peki açığa satışı herkes yapabiliyor mu yoksa belli kişilere,sermayesi belli bir miktar olanlara vs. Givi şartları var mı?
Peki bişi sorucam
Ben ada aldım dün
2000,00 tl 2180,00 tl oldu akşam satmadım
Ve tabiki ada düştü
Siz nasıl yapıyorsunuz
Alıp bekliyormusunuz
Yoksa satıyor musunuz
Her zaman bahar gelir sabırValla yeşil başlayıp kızaran bir gündeyim yine ben
Bekle kuzum bekle birseycik olmazDün size kar ettim demiştimya hani.
Hepsi gitti ajfhDHdd
Eksideyim.
Çarsamba gramı 397 diKizlar okumadan yaziyorum, belki konusu gecmistir :) Altin yine düsüste.. Ben gramin 410‘un altina düsmesini bekliyorum sonra bir miktar alabilirim umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?