- 2 Haziran 2019
- 1.012
- 2.941
- Konu Sahibi nomunomuchua
2016 dan beri toplam. 28 ev almışsınız. Anladığım kadarıyla kredi çekiyor, evi kiraya veriyor, kiraylada krediyi ödüyorsunuz. Ama bir kredi bitmeden ikinci bir krediyi nasıl çekiyorsunuz? Kredi bitiyor sonra tekrar çekiyorum derseniz de insanın ömrü yetmezki 28 evin kredisini bitirmeye. Deseydiniz ki 7-8 evim var hadi belki derdim ama 28 diyorsunuz yahu. Hem yaşınız küçük hemde 4 yılda krediyle alınan 28 ev, yok yani mümkün değil.2016dan beri aliyorum ben. 78e tuzla helenium wings sitesinden aldim en dusugu bu.
En son tuzla dumankayadan 145e aldim.
Ev sahibi sıkışıksa, kredi faizi yüksekken cok rahat fiyat kırıyor. Bu noktada emlakciyla aktif iletisim cok önemli. Faiz dusunce de yapilandirilabiliyor o yüzden gözünü karartip gir derim.
Hem de bu evler esyali. Kaliteli mobilya degil tabiki ama esyali kiralik evin kirasi da yuksek oluyor.
Zaten tadilati sizi cok ilgilendirmez. Evi icindeki kiracisiyla alacaksiniz. Begenmis tutmus. O cikinca da depozitonuzla eksik varsa halledersiniz.
Ayrıca aşağı yukarı 2-3 ayda bir ev alıyor olmanız lazım 28 ev edinebilmeniz için, nasıl oluyor bu çok şaşkınım.
Çocuğunuzda varmış sanırım, yıllık okul masrafı 70 bin demişsiniz. Faturalar, ev giderleri, harcamalar, alınan evlerin kredisi derken ben işin içinden çıkamadım. Çok yüksek bir gelirinizin olması lazım 28 ev için. Ve tabii bu evleride krediyle değil nakit almanız lazım. Ama siz krediyle aldım diyorsunuz.
Yukarıda da yazdığım gibi kredi bitmeden yenisini çekmezsiniz yada ben öyle biliyorum.