Sonra ikinci uyelik acti yine devam
Cinsiyet degistirdi veya degistirmeye niyetli. Kadinsi gorunup gorunmedigini merak ediyor.
Burasi bizi ilgilendirmez de surekli ayni konuyu acmasi, ikna olmayip olmayi farkli acidan fotoyla yeni konu acmasi

Bu arada caktirmadan zengun olanlar parmak kaldirsin bakiyim
Mor?
Yesa?
Nomu?
Doktor?
Chelzy?
Yuppi?
Arada kimi unuttum kesin zengin olan kimse onu unuttum

Hem de ne biçim zengin oldum.
Siz uyuyun fakirler sizi.
Dün 21 tl olan fon kârım bugün 22 tl naberrrrr?

Hahahaha ahahahahaha (bacak bacak üstüne atmış, zengo bakışıyla attım bu kahkahayı)

Mor?
Yesa?
Nomu?
Doktor?
Chelzy?
Yuppi?

Benim kagit ekside.
1 gram altin aldim simdi o da duser.
Hahaha kayinvalideme hirka aldircam bugun. Kazancim bir hirka

Ben aksam besmele cekip coin almistim sabah cok iyi durumdaydi onlarida toparladim dun kacirdim dedigim fiyatin ustunde bir rakama ciktiim sermayem iyi yeni atagi bekliyorum

Allah'ım bulaşmamak için direniyorum.
Zorla kötü yola düşürecekler beni.
Sen koru yarabbim.

Buradadami oldu bu,deniz oncesi donem demekki.5 yildir buradayim,hic rastlamamistim,sok oldum

Ben aksam besmele cekip coin almistim sabah cok iyi durumdaydi onlarida toparladim dun kacirdim dedigim fiyatin ustunde bir rakama ciktiim sermayem iyi yeni atagi bekliyorum
Bugün coinle sabahladım esilacım şöyle ki coinde sabah 4 gibi aşağı basıyorlar..ben öyle anladım, hergün böyle bir saati var mı bu tatlışın bilen biri aydınlatsın lütfen

bir de kızlar şu coin için bir toplu dua gönderin de bi yukarı gayret etsin yaaa beni üzmesin artık

Mor?
Yesa?
Nomu?
Doktor?
Chelzy?
Yuppi?
Dün hissemi satmadım.
birisinden kardayım.
Bugün tavan yaparsa karım 904 tl.
Diger 4'ü zarar aKLDjddh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…