- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #4.941
Hepimizin hafızasına mıh gibi çakıldı elin fake hesabı
Ben zeynepi hic unutmuyorumHepimizin hafızasına mıh gibi çakıldı elin fake hesabı
Ya ben de "anniş yine gel" repliği kaldı ben 35 yıllık anama annis demedimAksamlari esine kinoa cayi yapan, kayinvalidesine hamile göbek pastasi yapannasil unutulur...
Yatağa atlaması ağlaya ağlayaAksamlari esine kinoa cayi yapan, kayinvalidesine hamile göbek pastasi yapannasil unutulur...
Ben zeynepi hic unutmuyorumLed_BiR_Vele_DisTiri en cok o inanmıstı ya aklima geldikce gülüyon kanki sorry
Ya ben de "anniş yine gel" repliği kaldı ben 35 yıllık anama annis demedim
Çok uzun bir konu ama efsane arkası yarınlı hep doktor sana anlatır anilarınıBen onu kacirmisim herhalde. Ne ki o?
Aaah ah eskiden ne akilli fakeler vardi,kendinden suphe ederdin onlardan etmezdin,kalite cok dustu cookAksamlari esine kinoa cayi yapan, kayinvalidesine hamile göbek pastasi yapannasil unutulur...
bu mor insan değilll başkaa birşey arkadaşlarrr.tüm dünyayı ve 81 vilayetimizi gezmişşş bilmediği yemek yokk aynı zamanda k.k da bilmediği konu yok.üstünede para kazanıyorrrr yatırım yapıp .mor açıkça yaz sen uzaylımısınnnnn?Masallah.
Kastamonudaki kaplumbagali bahce bile konusulducok renkli bir topigiz
Gobegine fiyonk baglayan mi o?
Aaah ah eskiden ne akilli fakeler vardi,kendinden suphe ederdin onlardan etmezdin,kalite cok dustu cook
şaka değil.Ne zaman konusuldu bu
Evime donunce deneyeyim saka degilse
Öyle deme mor kalkınan kk kadınları hareketinin en önemli neferi içimizdeki cevheri, istersek neler yapabileceğimizi bize gösterdi açıkçası ufkumu aciyor benimbu mor insan değilll başkaa birşey arkadaşlarrr.tüm dünyayı ve 81 vilayetimizi gezmişşş bilmediği yemek yokk aynı zamanda k.k da bilmediği konu yok.üstünede para kazanıyorrrr yatırım yapıp .mor açıkça yaz sen uzaylımısınnnnn?
gazeteci bunu da yaz:gelecek seçimlerde abd başkanlığına adaylığımı koyuyorummmm.kazanırsam çanta ayakkabı ucuz ucuz alırımm oraya yerleşippppppAyy yazsın yazik onada malzeme çıkıyor.. Üretecek içerik olmayınca kopyala yapıştır napsinnn...
Ya violetto??Ben zeynepi hic unutmuyorumLed_BiR_Vele_DisTiri en cok o inanmıstı ya aklima geldikce gülüyon kanki sorry
bu mor insan değilll başkaa birşey arkadaşlarrr.tüm dünyayı ve 81 vilayetimizi gezmişşş bilmediği yemek yokk aynı zamanda k.k da bilmediği konu yok.üstünede para kazanıyorrrr yatırım yapıp .mor açıkça yaz sen uzaylımısınnnnn?
Koy adaylığını ben de dandik sitelerden green kart çekilişine katılırım çıkarsa sana oy veririmgazeteci bunu da yaz:gelecek seçimlerde abd başkanlığına adaylığımı koyuyorummmm.kazanırsam çanta ayakkabı ucuz ucuz alırımm oraya yerleşipppppp
gördüğüm en kötü şehirdi neresinde aşk yaşanacak ayoll.bir tek çamlığıı var.çamların altında mı olacakkkkk?Kiz ben asci olarak calisiyorum niye bilmedigim yemek olsun
Yozgata gitmedim ve malesef ask yozgatta yasaniyor
aynen kapağı oraya bir atayımm hepinizi kurtaracağımm arkadaşlarrrrrKoy adaylığını ben de dandik sitelerden green kart çekilişine katılırım çıkarsa sana oy veririm
Parti kur oy verelim ceycey
Nisankralicesi de oyleBen yillar once bugun ne giydin cek de gorelim diye bi konu takip ederdim. Uye degildim cok turkce bilmiyordum uzak duruyordum.
Hep bayildiklari kadin solaryum diyordu... uzuuuun sure solaryum diye inandik.
Brezilyali bir modelin fotograflariymis biri ifsa etmistiama dogumuna sevindik, cocugu hastalandi uzulduk, hemen fitlesmesine imrendik neler neler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?