- 11 Aralık 2019
- 3.734
- 12.764
- 208
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #4.881
Yookkk artık sen ki 48 kilo kadinsin ne memesi yahu
Bitcoin reisten.elliyi geçince bozuyorum totem mi yapıyorum ne bekle dimiNerden??
Allah bereket versin kiz yarin 100 kazan insallah. Niye hergün 50?
mor cedric ede ver sana yazdığım şeyleri.ama yatırım tavsiyesi asla değildir haaaaaaBitcoin reisten.elliyi geçince bozuyorum totem mi yapıyorum ne bekle dimi
Borsa da m.gros zedeyim
O değilde gazeteci lütfen bu meme olaylarını falan karıştırmamor cedric ede ver sana yazdığım şeyleri.ama yatırım tavsiyesi asla değildir haaaaaa
Yookkk artık sen ki 48 kilo kadinsin ne memesi yahuKulak memesi vardır sende en fazla
Anlat bakalım agrisi sizi çok mu kaç teleye mal oldu ? Ben İzmir’de görüştüm 45 e kabasini alırım dedi
nasıl artsınn para bitti ayolllll.yarın 16000 alacağım dedi eşim ama inandım mı nooooooooooO değilde gazeteci lütfen bu meme olaylarını falan karıştırma
Allah çantasını altınlarını arttırsın ceycey
Bende de yaptıracağım . Neden ikincisi olucak tek ameliyat yetmedi mi bende yaza virüs biter zengin olursam yaptıracağımZaten kendim biraz yapili olsam yaptirmazdim ben.
Bizim genetik böyle. Kilo yok, meme varbedenimin yarisi memeydi.
Agrisi baya oldu. 2. Seans olucak daha
Fiyat bu yazdigindan cok dusuk. Cunku benimki zorunlu tibbi mudahale kapsaminda yapildi. baya sırt agrisi oluyordu ve egrilik, dik duramama.
Sen altindan parayı vuracaksınnasıl artsınn para bitti ayolllll.yarın 16000 alacağım dedi eşim ama inandım mı noooooooooo
bence, böyle iyi... çaktırmadan sakince ayda 1500, Allah bin bereket versin.Bitcoin reisten.elliyi geçince bozuyorum totem mi yapıyorum ne bekle dimi
Ceycey ve mor kardeşlerim bana da bi nasihat lütfen ama kesinlikle yatırım tavsiyesi olmasınmor cedric ede ver sana yazdığım şeyleri.ama yatırım tavsiyesi asla değildir haaaaaa
mune duymasınnnnn.artana kadar gömsemmi ki bunlarııııııBende de yaptıracağım . Neden ikincisi olucak tek ameliyat yetmedi mi bende yaza virüs biter zengin olursam yaptıracağım
Sen altindan parayı vuracaksın
Yaaa arkadaş nolacak bu coinler? Bilen biri yazsın lütfenKizlar bugun bizim coinler karisti su an ne yapmak istediklerini bilmiyor deli tavuk gibi geziyorlar
48 miYookkk artık sen ki 48 kilo kadinsin ne memesi yahuKulak memesi vardır sende en fazla
Anlat bakalım agrisi sizi çok mu kaç teleye mal oldu ? Ben İzmir’de görüştüm 45 e kabasini alırım dedi
nasıl artsınn para bitti ayolllll.yarın 16000 alacağım dedi eşim ama inandım mı noooooooooo
inşaallah...Sen altindan parayı vuracaksın
Bende de yaptıracağım . Neden ikincisi olucak tek ameliyat yetmedi mi bende yaza virüs biter zengin olursam yaptıracağım
45 bin cok yahu 15 20 bin tamam da 45 ne yaBende de yaptıracağım . Neden ikincisi olucak tek ameliyat yetmedi mi bende yaza virüs biter zengin olursam yaptıracağım
Bu coinlerden uzun vade belki birileri tavsiye eder ama öteki türlü mümkün değil çok riski bir olay kimse şunu al demeye cesaret edemez bence hisselerden bike korkuyoruz ya düşerse diyeYaaa arkadaş nolacak bu coinler? Bilen biri yazsın lütfen
benim kaderim neden böylebari bir iki gün sonra düşüşe geçseydi
Çıkarsam da ben seni tanımam
48 mihem zengin hem fitifit en sevmedigim
Evet haklısın, aslında ben de uzun vade girdim ama sonra baktım gerek yokmuş uzun vadeye coinde.. neyse sağlık olsun uzun vade bırakıcam ordaBu coinlerden uzun vade belki birileri tavsiye eder ama öteki türlü mümkün değil çok riski bir olay kimse şunu al demeye cesaret edemez bence hisselerden bike korkuyoruz ya düşerse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?