Gerçek mi bu üye ben tanımıyorumda.Allah yardımcısı olsun, ne kötü insanlar var ya öldüklerine sevinilen
Gercek canim,burada cok sevilir Hannaz bazi uyelerle de gorusur tlf filan.
Bir soz vardir,
Ne kendi eyledi rahat,ne millete verdi huzur
Yikildi gitti dunyadan,dayansin ehli kubur
seklinde.
Herkes yaptigiyla anilir,adam da boyle biriydi,tarafsiz olamayacagim,kardesim yasasa olabilirmiydim,olamazdim...

Uzun vadede altın daima kazandırır eminim tekrar yükselecek dusmusken alman iyi olur bence

Hadi ya benim zatem deri var normalde memen kücüktü 120 kilolarda olunca kocaman oldular tabi hayalim gençkenki gibi uçlarina bant yapırtırıp sütyensiz gezmek

Omrunuzde hic 70 dd meme gordunuz mu

Nasil biliyor musun morportakalin memesi yok. Memenin morportakali var kendim cok zayifim bir gram alsam memeye gidiyor

Ustume bol, salas giyinmekten biktim neyse 2. Islemden sonra insallah

ilahi ceycey hanım...
portakal o çantayı almasa, çantasız kalır gibi mi duruyor sizce ?
kaldı ki, volvo xc90'den alışveriş poşetiyle inince, o ancak "hoşluk" olur, iki gün sonra da trend olur

Şok poşeti düşünüyorum. Sarı enerjimi yükseltir.

o kadar emin olmaaa.lüks araca binip zengin olan ama kıyafete asla para harcamayanlar var.ben de tam tersiyim mesela

Ben de cok cesit almam ama aldigimi kaliteli alirim. Network en cok.
Vakkoda hirka begenmistim 2 kusurdu. 500e dusmus onu sanirim alicam, cantayi buyuk ihtimal almam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…