- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #4.761
bir bilgisayar yazılımı altı üstü diyor.program kapatsa gitse paranız olduğunu nasıl ispat edeceksiniz diyor.hiç bir güvencesi yokmuşşş.önce kar dağıtıp güvendirecekk sonra da büyük paraları toplayıp yokolabilir diyor.yani bir nevi çiftlikbank işteeeeeCeycey gazeteci abi okuyor öyle kocayı falan karıştırma
Hadi ya bende az parayla girdim ama korkmuyor değilim
Öyle ammaa sıcak sıcak paraları banka hesaplarına geçiriyorlar.
Nasil olcek?
Ben şu mail, anket bilmem nesiyle para kazanma yöntemlerini araştırmaya devam edeyim en iyisi.
Ne idüğü belirsiz uygulamalara kendi elimle selfie, kimlik verecek totom yok şuan..
Belki ilerde..
Annemin " Herkesin yediği b.ku Sen de ye. Vardır bir şey. " sözünden cesaret alarak ben de girerim.
O gün bugün değil ama.. :/
Aaaaaaa nomu şifren mi çalındı bu yazan kim haha
Ben de hala cekinir haldeyim.
Param kaybolacak diye degil, yani 300 500 tl atarim yanarsa yansin ama kafam eski kafa. Ne oldugunu goremedigim bir yere kimlik fotosu vermek beni gerer.
Ben de hala cekinir haldeyim.
Param kaybolacak diye degil, yani 300 500 tl atarim yanarsa yansin ama kafam eski kafa. Ne oldugunu goremedigim bir yere kimlik fotosu vermek beni gerer.
Btc türk istemiyor bu arada :)
bak ben profil yazımı değiştirdimmmmmm.kazara zengin sanılmayayım diyeeeeÖyle demeyeceksin.
Olan paralarım.
Çok paralarım.
Pek çok paralarım var diyeceksin.
Çekim yasasından ötürü zengin olamıyoruz.
Dilimize dolamışız fakiriz diye.
Ben bugün karar verdim.
Artık en zengininiz benim.
Sen borsanın tozunu attiriyosun canım yatırım danışmanın da var.
Coin macerasına bulaşmana değmez :)
Kimlik de mi istemiyor?
Video izledim istiyor die anlatmışlardı. :/
2000 tl kazandık bugün ama mor a kuruş gibi geldi beğenmediiiiiii.amma fakirmişizzzzzzz bir kez daha anladımmmmSen borsanın tozunu attiriyosun canım yatırım danışmanın da var.
Coin macerasına bulaşmana değmez :)
bak ben profil yazımı değiştirdimmmmmm.kazara zengin sanılmayayım diyeeeesen de- nomunomuchua parasıbol -yapabilirsin
Benden sadece tc istedi kimlik de istemedi
Binance kocamı isteyecekti az kaldı çok korktum haah
gelişmeye açık bir yerden arsa al bırak.20 yıl sonra çocuğuna büyük yatırım olur.Ahahahah
Hiç güleceğim yoktu.
Sen az yürekli değilsin ama farketmedim sanma.
Sessiz sessiz her yola girdin.
Paranın p sini duyman yetiyor
Ahahahah
Hiç güleceğim yoktu.
Sen az yürekli değilsin ama farketmedim sanma.
Sessiz sessiz her yola girdin.
Paranın p sini duyman yetiyor
Ya bu arada düşündüm de ne kadar verseler kocamı veririm diye ahahahaha ıyice kafayı yedim sanırım hahahahBenden sadece tc istedi kimlik de istemedi
Binance kocamı isteyecekti az kaldı çok korktum haah
yesa bacımm kendineee gellll.para herşeyy değildirrrrrrr.Ya bu arada düşündüm de ne kadar verseler kocamı veririm diye ahahahaha ıyice kafayı yedim sanırım hahahah
Hahahah ay sesli güldüm
Bu arada anket yapip para kazanmayı da duydum.
Hemen o uygulamayı inndirdim ama ilk gelen anket fenaydı korktum daha da yapmadım.hemen uygulamayı sildim hahahah
atlama zatennn.ne zorluklarla biriktirdiğimiz 3 kuruştan da olmayalımm değil mi?Ahahaha :)
Kız ne sağlam toto var sende.
Her yere düşünmeden atlıyosun.
Valla 42 beden totom yemiyo benim.
10 farklı araştırma yapıyorum, yorumlar okuyorum.
Öyle her uygulamayı yükleyip atlamam korkarım:)
Ahahaha :)
Kız ne sağlam toto var sende.
Her yere düşünmeden atlıyosun.
Valla 42 beden totom yemiyo benim.
10 farklı araştırma yapıyorum, yorumlar okuyorum.
Öyle her uygulamayı yükleyip atlamam korkarım:)
atlama zatennn.ne zorluklarla biriktirdiğimiz 3 kuruştan da olmayalımm değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?