- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #4.741
Ay utandim valla,Sibiryanin krayinda yetişen portakal mahlutayi biliyor,ben bilmiyorum
Ama hamurlu biseydi sanki
He tamam,bugun firsat bulup hesabimi kurcaladim,oyle seyler vardi emtia sayfasinda,sen nokta belirtmemismi
2000 tl aldık sadece onu da bugün harcadıkkk .çmarket araba bakımı muayene ye gitti paralarrrrrr
Deme yaaaa,biz yapariz ki o pirincli mercimegi,adı o muymusBen isyerinde yaptigim icin biliyorum.
Analikizli
Arapasi
Mahluta
Tutmac
Sakala carpan
Alişke
Toyga
Mahluta pirincli kirmizi mercimek
Şimdi ben aldığım bir coini satmak istedim.Cüzdanda coin görünüyordu ancak kolay sat bölümünden satmak isteyince coin yoktu.Daha önceden bir fiyat için emir vermişim meğer o fiyata emir girdiğim için satamıyormuşum.Emri iptal ettim sonra sattımYani acik emir verince ne oldu yuppicim,onu da bi ogret
param kalmadı ki 3 4 gramlık param var sadece.son alımlarımm.mayısa kadar zırnıkkkk yokkkkk .boşamı cep delik cepken delik yazdımm profilimeHucum edelim,dussun,sen de topla di miiiii
herkes kazandığını söylüyor ben de gireyim dedimm eşimm asla önermedi.çiftlikbanktan farkı yok diyorrrVay arkadaş milletin aklına düşüyor coin alıp satcam diye anında uygulama indirip kayıt oluyorlar.
Ben isin içinde kimlik var, güvenilirliği tartışmalı diye kaç gündür düşünüyorum.
Ben düşünene kadar herkes zengin oldu.
Vay arkadaş milletin aklına düşüyor coin alıp satcam diye anında uygulama indirip kayıt oluyorlar.
Ben isin içinde kimlik var, güvenilirliği tartışmalı diye kaç gündür düşünüyorum.
Canım çok bilinen 2 proğram var onlardan birine kaydolabilirsin.Kimlik bilgisi vermen yatırdığın paranın selameti için gerekli bence.zaten banka hesabından gönderip sonra o hesaba geri alıyorsun parayı.bankaya nasıl kimlik bilgisi veriyorsan burdakide aynı mantık gibi düşün.Vay arkadaş milletin aklına düşüyor coin alıp satcam diye anında uygulama indirip kayıt oluyorlar.
paraları kaptırmayın daaa.Binance kimlik fotosu ve selfie istiyor düşün
Para için selfie de çektik hahaha
paraları kaptırmayın daaa.
Deme yaaaa,biz yapariz ki o pirincli mercimegi,adı o muymus
Ama aliskeyi bildim,Aslı arişkedir,kirim tatar yemegi diye biliyorum,tabi sen daha dogrusunu bilirsin meslegin sebebiyle...
bitcoin altcoinleriniz varmış yaOlmayan paralari hahah
Olmayan paralari hahah
Ceycey gazeteci abi okuyor öyle kocayı falan karıştırmaherkes kazandığını söylüyor ben de gireyim dedimm eşimm asla önermedi.çiftlikbanktan farkı yok diyorrr
şimcikkkk rus çarı ve ailesi infaz edldiğinde prenseslerleden biri kurtuldu diyenler var acep doğru mu?anastasiya idi galiba adı.belki de senin büyük büyük annendirrrAlişkeyi coook severim.
Bizim tahinli tavuk corbamiz var bak o efsane asil. Denemek istersen tarif edeyim. Ama hava karli buzluyken yapin agirdir biraz.
şimcikkkk rus çarı ve ailesi infaz edldiğinde prenseslerleden biri kurtuldu diyenler var acep doğru mu?anastasiya idi galiba adı.belki de senin büyük büyük annendirrr
herkes kazandığını söylüyor ben de gireyim dedimm eşimm asla önermedi.çiftlikbanktan farkı yok diyorrr
Öyle demeyeceksin.
Olan paralarım.
Çok paralarım.
Pek çok paralarım var diyeceksin.
Çekim yasasından ötürü zengin olamıyoruz.
Dilimize dolamışız fakiriz diye.
Ben bugün karar verdim.
Artık en zengininiz benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?