• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayirlisi olsun.

😃😃😃

Isin sartlari nasil doktorum? Moldova avrupada aclik olan tek ülke. Firma hangi ülkenin?

Bizim evdeki temizlikci ablamiz moldovali.
Elektronik muhendisi. Eskisi de ögretmendi moldovali. Dis hekimi moldovali da is arkadasim var.
Canım eski çalıştığı firma ile gidecekmiş.
Dolar üzerinde olacak maaşı.
Firma türk firması.

Geel gell gel vatandas geel,koprulerin altindan cok sular akti,nomu altin,hisse borsa hepsinin tozunu attiriyor,kitleleri pesinden surukluyor,yatirimdan anlamiyorum topiginin yatirima akli ermeye baslayanlari burada geeeel😍😍😍
Senin aklın baya eriyor anladığım kadarıyla o yüzden yanlış yerdesin bence sen kendine yatırımdan anlayanlar diye konu ac biz aklı ermeyenler de senin yüce anlayışından faydalanalim

Bilsek
Ztn hic birsey tamamen cikmaz
Cok yuksek gordum yuncuye gidiyordum gelene kdr 400 lira ucmus allahtan son 20 dk gordugum fiyatti cok alismamistim

Beni coinde korkutan sey bu iste.
3 4 sirketin finans departmanindan arkadasim var, bankacilar var. hisseler sapir sapir dökülse ariyorum. Gecen 5.12den kagit 4.80e dustu 😄 aradim adam kahkaha atiyor diyor ki amerikan bankasiyla kapisiyor suan patron, kasitli dusurdu kagidi, kapat ekrani bi kac gun bakma.

Veya herkesin arayabildigi sirket yatirimci iliskileri görevlileri var. Coin bana o kadar havada geliyor ki, muhtemelen ben de coine eski kafali geliyorumdur 😝

Beni coinde korkutan sey bu iste.
3 4 sirketin finans departmanindan arkadasim var, bankacilar var. hisseler sapir sapir dökülse ariyorum. Gecen 5.12den kagit 4.80e dustu 😄 aradim adam kahkaha atiyor diyor ki amerikan bankasiyla kapisiyor suan patron, kasitli dusurdu kagidi, kapat ekrani bi kac gun bakma.

Veya herkesin arayabildigi sirket yatirimci iliskileri görevlileri var. Coin bana o kadar havada geliyor ki, muhtemelen ben de coine eski kafali geliyorumdur 😝

Aslinda bende boyle dusunuyordum
Kucuk miktarlar ile anlik islem aciyorum istedigim fiyata gelene kdr bekliyorum
Bak tesla aldi sirada bir devletin merkez bankasina almasi var
Aslinda cok gec kaldik
Ozellikle bebeklik cagi icin harika 1 yatirim
10 yil once arkadasim alirdi bitcoin ilk defa bugun 1 dolari asmis
10 yildir kimse silemedi
Tesla aldigi bitcoinle tum giderlerini sifirlamis kâra gecmis

Aslinda bende boyle dusunuyordum
Kucuk miktarlar ile anlik islem aciyorum istedigim fiyata gelene kdr bekliyorum
Bak tesla aldi sirada bir devletin merkez bankasina almasi var
Aslinda cok gec kaldik