- 13 Eylül 2015
- 21.888
- 68.751
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #4.721
Hocam,elektrikler kesikti ders calisamadim,bana ayri sinav yaparsin di mi,iyice bi calisayim da:))O zaman sana odev 5 tane coin ve fiyat araliklarini incele grafikler saatlik aylik 4 saatlik hepsine bak sinav yapcam
Istedigin coinden baslayabilirsin
Yani acik emir verince ne oldu yuppicim,onu da bi ogretHarikasın esila cidden açık emir vermişim onu iptal edince bozdurabildim
Baktım şimdi açılmış 22 is diyince ümidi kesmiştimben daha dun aktıve ettım ya 1 saat surdu surmedı Allah Allah
Yok yok çözeceğiz bu işi geleceğim zenginleri bu gruptan çıkacakBir coin aldiysan 1 numarali kural
Kar cebinde guzel
Acil para ile surenin yarisinda kar al kac
Zararina asla satma
Aa 3 oldu
Hocam,elektrikler kesikti ders calisamadim,bana ayri sinav yaparsin di mi,iyice bi calisayim da:))
Yok yok çözeceğiz bu işi geleceğim zenginleri bu gruptan çıkacak
S subkortikal vermis cevabini sagolsunYok ayol
Ben sadaka zekat falan ne varsa talibim durumlar o derece
Bakmayin cogunuz benden cok zenginsiniz yastikalti altinlarla. Sadece benim para isliyor altincilarinki yatiyor.
Ama @yesa1 sahit bugun biraz zengünlestim.
Yani acik emir verince ne oldu yuppicim,onu da bi ogret
Sebzen eksik, kış salatası yapabilirsin yanına :) mor lahana, havuç Veya turp, yeşillikler :)Kizlar bu coinler beni asar.
Yarin mahluta, peynirli eriste var. Yanina ne yapim söyliyn bakim
Sebzen eksik, kış salatası yapabilirsin yanına :) mor lahana, havuç Veya turp, yeşillikler :)
portakallı ördek yappppSalata kolay, ana yemek lazim bana
selammmm fakirlerrrrrrrrr
portakallı ördek yapppp
Ay utandim valla,Sibiryanin krayinda yetişen portakal mahlutayi biliyor,ben bilmiyorumKizlar bu coinler beni asar.
Yarin mahluta, peynirli eriste var. Yanina ne yapim söyliyn bakim
2000 tl aldık sadece onu da bugün harcadıkkk .çmarket araba bakımı muayene ye gitti paralarrrrrrHelloww zengin oldun mu
Klasimiza o yakisir
mor la yarışa girme. hepimizin kaybedeceği gibi sen de kaybedersinnnnAy utandim valla,Sibiryanin krayinda yetişen portakal mahlutayi biliyor,ben bilmiyorum
Ama hamurlu biseydi sanki
He tamam,bugun firsat bulup hesabimi kurcaladim,oyle seyler vardi emtia sayfasinda,sen nokta belirtmemismiydin?Mesela sen 1 liradan aldin 2liraya geldi ama 3 te bozmak istiyorsun
3 e degip dusuyor
Yakalamak beklememek icin emir veriyorsun
Hem beklemiyorsun hemde o fiyata degdigi an satiyor
Hucum edelim,dussun,sen de topla di miiiiialtın artacak diye duyum aldımmm .altınaaa hücummmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?