• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya kızlar eşime gitme desem gitmez biliyorum.
Kafam çok dolu aslında.
Ama şuan maaşı aşırı derece düştü, kendisi mühendis.
Gerçi hanemize giren para ikimizin 10 bin ama moldovaya gidersem en azından 2 sene çalışsam bir ev alır çocuğa yatırım yapar, aldığımız tarlalari da 10 yıl elden çıkarmayiz diyor.
Öyle karisigim ki.
Bir yanım karışma gitmek istiyorsa ondan yana ol diyor.
Diğer yanim da üzülüyor.
Çocuğumuz bir tane 13 yaşında.
Evimiz yok kiradayiz.
Bir tane arabamız var işte.
Ne bileyim karman corman oldum.
Doktorum bu o kadar kişisel bir konu ki, ne desek boş. Benim iki tane evli ve çocuklu kuzenimden biri 2 yıldır yurtdışında çalışıyor daha da kalacak gibi, diğeri de tam tersi büyüdüğü çevreden uzaklaşmayı sevmeyen biri. Uzakta olan şimdiden ev arsa vs yatırımlarını yaptı ama karşılığında ailesinden uzakta. Öbürünün ise düzenli bir hayatı var ve kirada standart bir yaşam sürüyorlar hallerinden memnunlar. Sen, eşin, çocuğun nasıl insanlarsınız ayrılığı tolere edebilir misiniz, yoksa azıcık aşım ağrısız başım mı dersiniz ona göre değişir.

Kızlar az önce eşim aradı moldovadan iş teklifi almış.
Akşam konuşacağız dedi.
O kadar garip hissediyorum ki şuan.

Hayirlisi olsun.

Söylemiyon ki olak :63:

😃😃😃

Kafam çok dolu aslında.
Gerçi hanemize giren para ikimizin 10 bin ama moldovaya gidersem en azından 2 sene çalışsam bir ev alır çocuğa yatırım yapar, aldığımız tarlalari da 10 yıl elden çıkarmayiz diyor.
Öyle karisigim ki.
Diğer yanim da üzülüyor.
Evimiz yok kiradayiz.

Isin sartlari nasil doktorum? Moldova avrupada aclik olan tek ülke. Firma hangi ülkenin?

Bizim evdeki temizlikci ablamiz moldovali.
Elektronik muhendisi. Eskisi de ögretmendi moldovali. Dis hekimi moldovali da is arkadasim var.

Seni gececekler mi diye korkuyorsun 😂

Yok ayol
Ben sadaka zekat falan ne varsa talibim durumlar o derece 😃😃
Bakmayin cogunuz benden cok zenginsiniz yastikalti altinlarla. Sadece benim para isliyor altincilarinki yatiyor.

Ama yesa yesa sahit bugun biraz zengünlestim.

Kızlar merhaba.
Ben anca çalışmayı bilirim, kafam basmaz ki paramı değerlendireyim.
Bir cesaret gelir kredi faizleri düşükken eve gircem. Yok araba alcam derim.
Ben gönlüme göresini bulana kadar uygun şartlar ortadan kalkar.
Kısacası kafa yok bende.
Ama artık çocuğum var.
Kafayı çalıştırmam gerek.
Türk parasının değeri ortada.
Hep vadeli hesapta yerimde sayıyordum.
Gümüş diyorlar altın diyorlar.
Hiç anlamıyorum hangi banka en iyi kârı getirir?
Şimdi çok param yok aslında 25bin lira kadar parayla ne yapsam sizce?

Anlayan yatırımcı bayanlar lütfen bana yardımcı olun.
Ben de büyümek istiyorum..

O vakit 470'den aldığım gram bugün 439.. :KK43:
520 leri gördüğümde daha artar diye bekledim gördüm.
Anlamıyorum diye boşa demiyorum hakikaten anlamıyorum.
Şimdi bugün bir kaç gram altın almalı mı onu düşünüyorum. Elimi attigim dal kurur a dostlar:)

Siz bundan sonrası için ne planlıyorsunuz?
Canim bankaların günlük faiz uygulamasına koyabilirsin oda günlük 9 10 tl verir onun haricinde altın elbet yükselecek şu an dusukken almakta iyi fikir benim de yaklaşık 10 bin altından kaybım oldu ama satmadim nasilsa yükselecek ama paranın hepsini tek yere baglama

Yok ayol
Ben sadaka zekat falan ne varsa talibim durumlar o derece 😃😃
Bakmayin cogunuz benden cok zenginsiniz yastikalti altinlarla. Sadece benim para isliyor altincilarinki yatiyor.

28 evi duyduktan sonra, bu grup bu lâfları işitmez bile...
hani, bir kulağımdan girdi öbür kulağımdan çıktı denir ya, hah işte o. :KK70:

Eklentiler

• IMG-20210210-WA0073.jpeg
    IMG-20210210-WA0073.jpeg
    66,3 KB · Görüntüleme: 32
Kafam çok dolu aslında.
Öyle karisigim ki.
Diğer yanim da üzülüyor.
Evimiz yok kiradayiz.
Valla trden başka heryer olur canım sonucta orda yasamayacaksınız ama ya dolar ya euro olacak aldıgö para ve ciddi paralar abim rusyaya gidicek ins. Kisa zamanda uçarak gidiyor 2 sene hiç birseu değil resmen hayatınız kurtulur 😍

28 evi duyduktan sonra, bu grup bu lâfları işitmez bile...
hani, bir kulağımdan girdi öbür kulağımdan çıktı denir ya, hah işte o. :KK70:

Peki 28 evin kacinin kredisi devam ediyor sizce 🤪🤪

Sey gibi, kardesim diyor ki 1 milyonluk araban var. Halbuki yaklasik bi tekerlegi benim henuz. ama siz yine de beni zengin görmek isterseniz kabul bayragi ceyceyden devraldim 😝🤪🤑😃😃😃😃😃

Coinci arkadaşlar ben bi coin almıştım paribu dan bozmaya çalışınca bakiye yetersiz diyo, ana sayfamda görünen bakiye kolay alsat da görünmüyor.Neden olabilir acaba,para uçmuş durumda 🤯
Bir bilen vardır illaki... Olur mu öyle saçma şey yahu... Site kullanımıyla ilgili teknik bi şeydir muhtemelen.

Özgür Demirtaş'ın o videosunu ben de izlemiştim. Hisse senetleriyle ilgili kazanç hesabı bana ayakları havada geldi yalnız, çünkü hangi hisse senetleri, kim belirledi, neye göre kazandın o parayı ? Endeks yükselmesi demek, hisselerin homojen yükselmesi değil ki...
11 yılda altın ne oldu dolar ne oldu diye video yapsa, e onu haminnem de yapar, bir hisse senedi de sıkıştıracak araya tabii, profesör olmak kolay mı.. :işsiz:

Ben az önce efendi gibi altınımı aldım, bu defa biraz da döviz aldım, çekildim kenara.
Y Yuppiyayye , alabilirsin, ben aldım, çıkmaz artık, düşer.:sampiyon:
Babam bu konularda iyi takip yapardı defterlerinde vardir belki (1 sene oldu kaybedeli) gerci ben de ekonomi okudum biraz aileden biraz egitim biraz yasanmisliklar derken bilgileniyoruz baya 😃
O video benim ana sayfamda öneri olarak çıkmıştı ben de mutfakta is yaparken dinlemek icin açmıştım :) bu arada gecenlerde döviz slipi denk geldi (harcadim tabii) 2018de euro 6 liraymis
Bir de o dönemler altın hesabi açmıştım hatirliyorum 205 liradan almistim.altinin gramini
Ben kisa vadeli al sat yapmadim hiç
Amacim da param arada car cur olmasin acil ihtiyac halinde kullanabileyim seklindeydi o dönem hem taşındım 100.lira eksigim cikmisti hatta hem ailevi durumlar vardi iyi ki almışım demistim
Bu arada ben de bugun hesaba girip altin alsam mi dedim 2 hafta önce bi cesaret 2 gram almistim 437den almışım 😲 simdi bekliyorum cumaya dogru düşüyor piyasalar 🤭 sana da hayirli olsun merak etme bir iki duser sonra nasilsa artar
Aslında olay şu: alacak ve bir sure unutacaksin :) artinca satacaksin

Canim bankaların günlük faiz uygulamasına koyabilirsin oda günlük 9 10 tl verir onun haricinde altın elbet yükselecek şu an dusukken almakta iyi fikir benim de yaklaşık 10 bin altından kaybım oldu ama satmadim nasilsa yükselecek ama paranın hepsini tek yere baglama
Geel gell gel vatandas geel,koprulerin altindan cok sular akti,nomu altin,hisse borsa hepsinin tozunu attiriyor,kitleleri pesinden surukluyor,yatirimdan anlamiyorum topiginin yatirima akli ermeye baslayanlari burada geeeel😍😍😍

Back