Doktorum bu o kadar kişisel bir konu ki, ne desek boş. Benim iki tane evli ve çocuklu kuzenimden biri 2 yıldır yurtdışında çalışıyor daha da kalacak gibi, diğeri de tam tersi büyüdüğü çevreden uzaklaşmayı sevmeyen biri. Uzakta olan şimdiden ev arsa vs yatırımlarını yaptı ama karşılığında ailesinden uzakta. Öbürünün ise düzenli bir hayatı var ve kirada standart bir yaşam sürüyorlar hallerinden memnunlar. Sen, eşin, çocuğun nasıl insanlarsınız ayrılığı tolere edebilir misiniz, yoksa azıcık aşım ağrısız başım mı dersiniz ona göre değişir.

Kızlar az önce eşim aradı moldovadan iş teklifi almış.
Akşam konuşacağız dedi.
O kadar garip hissediyorum ki şuan.

Hayirlisi olsun.

Söylemiyon ki olak

Isin sartlari nasil doktorum? Moldova avrupada aclik olan tek ülke. Firma hangi ülkenin?

Bizim evdeki temizlikci ablamiz moldovali.
Elektronik muhendisi. Eskisi de ögretmendi moldovali. Dis hekimi moldovali da is arkadasim var.

Seni gececekler mi diye korkuyorsun

Yok ayol
Ben sadaka zekat falan ne varsa talibim durumlar o derece
Bakmayin cogunuz benden cok zenginsiniz yastikalti altinlarla. Sadece benim para isliyor altincilarinki yatiyor.

Ama yesa sahit bugun biraz zengünlestim.

Canim bankaların günlük faiz uygulamasına koyabilirsin oda günlük 9 10 tl verir onun haricinde altın elbet yükselecek şu an dusukken almakta iyi fikir benim de yaklaşık 10 bin altından kaybım oldu ama satmadim nasilsa yükselecek ama paranın hepsini tek yere baglama

Yok ayol
Ben sadaka zekat falan ne varsa talibim durumlar o derece
Bakmayin cogunuz benden cok zenginsiniz yastikalti altinlarla. Sadece benim para isliyor altincilarinki yatiyor.

28 evi duyduktan sonra, bu grup bu lâfları işitmez bile...
hani, bir kulağımdan girdi öbür kulağımdan çıktı denir ya, hah işte o.

Valla trden başka heryer olur canım sonucta orda yasamayacaksınız ama ya dolar ya euro olacak aldıgö para ve ciddi paralar abim rusyaya gidicek ins. Kisa zamanda uçarak gidiyor 2 sene hiç birseu değil resmen hayatınız kurtulur

28 evi duyduktan sonra, bu grup bu lâfları işitmez bile...
hani, bir kulağımdan girdi öbür kulağımdan çıktı denir ya, hah işte o.

Peki 28 evin kacinin kredisi devam ediyor sizce

Sey gibi, kardesim diyor ki 1 milyonluk araban var. Halbuki yaklasik bi tekerlegi benim henuz. ama siz yine de beni zengin görmek isterseniz kabul bayragi ceyceyden devraldim

Coinci arkadaşlar ben bi coin almıştım paribu dan bozmaya çalışınca bakiye yetersiz diyo, ana sayfamda görünen bakiye kolay alsat da görünmüyor.Neden olabilir acaba,para uçmuş durumda
Bir bilen vardır illaki... Olur mu öyle saçma şey yahu... Site kullanımıyla ilgili teknik bi şeydir muhtemelen.

Babam bu konularda iyi takip yapardı defterlerinde vardir belki (1 sene oldu kaybedeli) gerci ben de ekonomi okudum biraz aileden biraz egitim biraz yasanmisliklar derken bilgileniyoruz baya
O video benim ana sayfamda öneri olarak çıkmıştı ben de mutfakta is yaparken dinlemek icin açmıştım :) bu arada gecenlerde döviz slipi denk geldi (harcadim tabii) 2018de euro 6 liraymis
Bir de o dönemler altın hesabi açmıştım hatirliyorum 205 liradan almistim.altinin gramini
Ben kisa vadeli al sat yapmadim hiç
Amacim da param arada car cur olmasin acil ihtiyac halinde kullanabileyim seklindeydi o dönem hem taşındım 100.lira eksigim cikmisti hatta hem ailevi durumlar vardi iyi ki almışım demistim
Bu arada ben de bugun hesaba girip altin alsam mi dedim 2 hafta önce bi cesaret 2 gram almistim 437den almışım simdi bekliyorum cumaya dogru düşüyor piyasalar sana da hayirli olsun merak etme bir iki duser sonra nasilsa artar
Aslında olay şu: alacak ve bir sure unutacaksin :) artinca satacaksin

Geel gell gel vatandas geel,koprulerin altindan cok sular akti,nomu altin,hisse borsa hepsinin tozunu attiriyor,kitleleri pesinden surukluyor,yatirimdan anlamiyorum topiginin yatirima akli ermeye baslayanlari burada geeeel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…