• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aaaa neden kitlendi hesabin noldu ki?

E Esila09

Sen baya hakimsin.Inan ben coin in c sini bilmiyorum.Arkadasim yoblendiriyor hep.Bi merak sarip ogrenesim var ama bebeklerimden soyle kafami bosaltip birseye konsantre olamiyorum ki🤷‍♀️ Hazirciyim o sebeple.Ilk firsatta ufak ufak arastirmalara baslicam.

Benimde cok bos vaktim olunca sagdan soldan duyduklarimla bsler yaptim.
Cabucak bilgi birikiyor ztn

Peki kızlar
Huobi global uygulaması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Duydunuz mu kullanan?
Ben btcturk için olumsuz yorumlar okudum binance karmaşikmis derken alternatif seçenek bunu buldum.

Şimdi onu araştırmaya niyetliyim.

Peki kızlar
Huobi global uygulaması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Duydunuz mu kullanan?
Ben btcturk için olumsuz yorumlar okudum binance karmaşikmis derken alternatif seçenek bunu buldum.

Şimdi onu araştırmaya niyetliyim.
Bi fikrim yok :)
btctürk kullanmaya bugün karar verdim.
Neden yorumları kötüymüş ki?

Kızlar az önce eşim aradı moldovadan iş teklifi almış.
Akşam konuşacağız dedi.
O kadar garip hissediyorum ki şuan.

Ayy hadi hayırlısı..
Çok heyecanlı.. :)

Bi fikrim yok :)
btctürk kullanmaya bugün karar verdim.
Neden yorumları kötüymüş ki?

Play store da yorumlar kötü ne bileyim.

Hem dalasim var şu coine hem çekimserim:)

Bu uygulamarı araştırırken youtube bilişim sırları diye bir kanala düştüm.
Mail okuyarak para kazanma, saat başı 35 tl kazandıran uygulama diye videoları var.

Anam ille zengin olcam kafayı bozmuşum. :D
Bayağı bayağı anlamaya çalışarak izledim.
Ama kafam karışıyor:(
Anlaması çok kolay değil..

Gecenlerde youtubeda bir video izledim kumbaraya para atarak 12 bin biriktiren birini örnek gosterip iste dolar altın hisse senedi alsa daha fazla kazanirdi diye detaylica acikladi senin yaziyi okurken aklima o geldi
Özgür Demirtaş'ın o videosunu ben de izlemiştim. Hisse senetleriyle ilgili kazanç hesabı bana ayakları havada geldi yalnız, çünkü hangi hisse senetleri, kim belirledi, neye göre kazandın o parayı ? Endeks yükselmesi demek, hisselerin homojen yükselmesi değil ki...
11 yılda altın ne oldu dolar ne oldu diye video yapsa, e onu haminnem de yapar, bir hisse senedi de sıkıştıracak araya tabii, profesör olmak kolay mı.. :işsiz:
Zengin olan var miiii?

Ben az önce efendi gibi altınımı aldım, bu defa biraz da döviz aldım, çekildim kenara.
Y Yuppiyayye , alabilirsin, ben aldım, çıkmaz artık, düşer.:sampiyon:

Özgür Demirtaş'ın o videosunu ben de izlemiştim. Hisse senetleriyle ilgili kazanç hesabı bana ayakları havada geldi yalnız, çünkü hangi hisse senetleri, kim belirledi, neye göre kazandın o parayı ? Endeks yükselmesi demek, hisselerin homojen yükselmesi değil ki...
11 yılda altın ne oldu dolar ne oldu diye video yapsa, e onu haminnem de yapar, bir hisse senedi de sıkıştıracak araya tabii, profesör olmak kolay mı.. :işsiz:

Ben az önce efendi gibi altınımı aldım, bu defa biraz da döviz aldım, çekildim kenara.
Y Yuppiyayye , alabilirsin, ben aldım, çıkmaz artık, düşer.:sampiyon:
Daha piyasalara yansımamış senin alım 😂

Hadi ama müdahale etmen lazım yükselmeye başladı daha biz alamadık 😪 1-2 gr alda şöyle 405 leri bidaha görsün ondan sonra çıksın

Daha piyasalara yansımamış senin alım 😂

yahu ne yapayım, son dakika alabildim, ancak para denkleştirdim.
kolay değil ayın 1'inden bu yana, her Allah'ın günü al da al...
bana da günah..!
🤣

Son düzenleme:
Back