- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #4.641
Zengin olan var miiii?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neo, ada, bat almak istedim ama alamadım. Ytd:)Merhabalar
Bende coin işine giriyorum
Çok pis gaza geldim
Eşime ethereum aldırdım
Kendimde başka coin alacağım var mıdır şuan alınmasını tavsiye ettiğiniz coin?
ben almıştım ama erken satmışım bu kadar yükseleceğini tahmin etmemiştimNeo, ada, bat almak istedim ama alamadım. Ytd:)
Neden alamadınız?Neo, ada, bat almak istedim ama alamadım. Ytd:)
Bilemiyor ki insan hakim olmayınca:/ ben de dün bir bugün iki yeni ilgilenmeye başladım.ben almıştım ama erken satmışım bu kadar yükseleceğini tahmin etmemiştim
Hesabım bloke oldu eşim şifreyi yanlış girdiği için..burda şifreyi postayla gönderiyorlar. O yüzden:/Neden alamadınız?
Vallahi bende çok bilmiyorumBilemiyor ki insan hakim olmayınca:/ ben de dün bir bugün iki yeni ilgilenmeye başladım.
Seni gececekler mi diye korkuyorsunZengin olan var miiii?
Bi fikrim yok :)Peki kızlar
Huobi global uygulaması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Duydunuz mu kullanan?
Ben btcturk için olumsuz yorumlar okudum binance karmaşikmis derken alternatif seçenek bunu buldum.
Şimdi onu araştırmaya niyetliyim.
Hakkınızda hayırlısı olsun doktorumKızlar az önce eşim aradı moldovadan iş teklifi almış.
Akşam konuşacağız dedi.
O kadar garip hissediyorum ki şuan.
Kızlar az önce eşim aradı moldovadan iş teklifi almış.
Akşam konuşacağız dedi.
O kadar garip hissediyorum ki şuan.
Bi fikrim yok :)
btctürk kullanmaya bugün karar verdim.
Neden yorumları kötüymüş ki?
Özgür Demirtaş'ın o videosunu ben de izlemiştim. Hisse senetleriyle ilgili kazanç hesabı bana ayakları havada geldi yalnız, çünkü hangi hisse senetleri, kim belirledi, neye göre kazandın o parayı ? Endeks yükselmesi demek, hisselerin homojen yükselmesi değil ki...Gecenlerde youtubeda bir video izledim kumbaraya para atarak 12 bin biriktiren birini örnek gosterip iste dolar altın hisse senedi alsa daha fazla kazanirdi diye detaylica acikladi senin yaziyi okurken aklima o geldi
Zengin olan var miiii?
Daha piyasalara yansımamış senin alımÖzgür Demirtaş'ın o videosunu ben de izlemiştim. Hisse senetleriyle ilgili kazanç hesabı bana ayakları havada geldi yalnız, çünkü hangi hisse senetleri, kim belirledi, neye göre kazandın o parayı ? Endeks yükselmesi demek, hisselerin homojen yükselmesi değil ki...
11 yılda altın ne oldu dolar ne oldu diye video yapsa, e onu haminnem de yapar, bir hisse senedi de sıkıştıracak araya tabii, profesör olmak kolay mı..![]()
Ben az önce efendi gibi altınımı aldım, bu defa biraz da döviz aldım, çekildim kenara.
Y Yuppiyayye , alabilirsin, ben aldım, çıkmaz artık, düşer.![]()
Hadi ama müdahale etmen lazım yükselmeye başladı daha biz alamadık1-2 gr alda şöyle 405 leri bidaha görsün ondan sonra çıksın
Daha piyasalara yansımamış senin alım![]()