- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #4.541
ömür boyu 5 ev alamayızzz ne 5 sene de 28 iiizaman kaybetmeden zengin olmaliyim ki herzaman düsünmeden sapik gibi harcayabileyimmmAyrica ben 5 senede 28 tane ev hayatta alamam sana kavusmak bu yasta baslasam bile imkansiza yakin
evdeki fazlaliklari satsan bence bu borctan eser kalmaz demedi demene biçim kredi kartı bu bomboşşşş.benim kartla ev alışverişi eşya hastane eczane fatura ödemem.onların hepsi ayakkabı çantaaa kıyafetttt bol bol da lego.ohh sefamm olsunn borç yiğidin kamçısıdırrr ödenir nasılsa.hem yatırım yaptım da ne oldu altın düştüüü.bas bas paralarıı legolaraaaaaa
ah ahh bu grup 1 sene önce kurulcakti, krizi firsata cevirip bütün kk alemi olarak zengün olardikömür boyu 5 ev alamayızzz ne 5 sene de 28 iii
Yok senle aynı gün sattım ama baktım düşüyor direk sattım bir iki saat içinde yine 31 li rakamlardıOooo ögrenirsin canim. Her an tetikte bekleme sansin yoksa zaten guzel yerden satmissin.
Ben ilk tavan bozdugunda elden cikarttim. Genelde tarzim bu
Sen de bir gün evvel cikmissin
onu 3 yıldır yapıyorum zaten.ama satıp yenilerini alıyorummm dayanamayıppppevdeki fazlaliklari satsan bence bu borctan eser kalmaz demedi deme
zaman kaybetmeden zengin olmaliyim ki herzaman düsünmeden sapik gibi harcayabileyimmmAyrica ben 5 senede 28 tane ev hayatta alamam sana kavusmak bu yasta baslasam bile imkansiza yakin
ne biçim kredi kartı bu bomboşşşş.benim kartla ev alışverişi eşya hastane eczane fatura ödemem.onların hepsi ayakkabı çantaaa kıyafetttt bol bol da lego.ohh sefamm olsunn borç yiğidin kamçısıdırrr ödenir nasılsa.hem yatırım yaptım da ne oldu altın düştüüü.bas bas paralarıı legolaraaaaaa
ömür boyu 5 ev alamayızzz ne 5 sene de 28 iii
O legolar ne pahalı öyle gerçekten ya..Bizim oğlan Allah'tan düz duvara tirmanmayi oyuncak oynamaya tercih ediyor da almıyoruz..ne biçim kredi kartı bu bomboşşşş.benim kartla ev alışverişi eşya hastane eczane fatura ödemem.onların hepsi ayakkabı çantaaa kıyafetttt bol bol da lego.ohh sefamm olsunn borç yiğidin kamçısıdırrr ödenir nasılsa.hem yatırım yaptım da ne oldu altın düştüüü.bas bas paralarıı legolaraaaaaa
Yok senle aynı gün sattım ama baktım düşüyor direk sattım bir iki saat içinde yine 31 li rakamlardı
çok pahalılar harry potter hayranı benim kız.koleksiyon legoları olduğundan indirimde bile alsam 1000 üstü fiyatlarıı olanları var.2. el bile araştırdım bulamadımm parçası tam olan.ama ilerde satıp zengin olacağızzz.kutularını atmadımmmm .O legolar ne pahalı öyle gerçekten ya..Bizim oğlan Allah'tan düz duvara tirmanmayi oyuncak oynamaya tercih ediyor da almıyoruz..
Aynen canım hayatımda ilk defa aldığım birşeyden bu kadar kar aldımBereket versin diyip gecmek lazimaldigimiz kâr cok iyi
sanal mı reel mi.iyi kazandın diyorummm sanal yatırım çıkıyor daaAynen canım hayatımda ilk defa aldığım birşeyden bu kadar kar aldımdarısı devamına inşallah
Kız ben 26ımda sıfırdan basladim. Az rahat ol.
paralar suyunu çekmişşşş napıyımmmm.
Yok ya gerçeksanal mı reel mi.iyi kazandın diyorummm sanal yatırım çıkıyor daa
bu hafta kötü başladı kağıtlar.mor neye yatırırsa kazanıyor ama.biz de de bugün iyi değildi.ama yarına umutluyuzzz.günlük al sat yapıyoruz elde kağıt pek tutmayızzz.Yok ya gerçekşu ıskpl nin arz kağıdından almıştıkya ondan 460 tl gibi bir rakama 380 gibi bir kar aldım 1 hafta içinde.Sonra o paranın tamamını yine borsaya gömdüm şu an ekside kağıtlar
O nasıl bir fiyattır oy oyyy..çok pahalılar harry potter hayranı benim kız.koleksiyon legoları olduğundan indirimde bile alsam 1000 üstü fiyatlarıı olanları var.2. el bile araştırdım bulamadımm parçası tam olan.ama ilerde satıp zengin olacağızzz.kutularını atmadımmmm .
Aynen canım hayatımda ilk defa aldığım birşeyden bu kadar kar aldımdarısı devamına inşallah
bu hafta kötü başladı kağıtlar.mor neye yatırırsa kazanıyor ama.biz de de bugün iyi değildi.ama yarına umutluyuzzz.günlük al sat yapıyoruz elde kağıt pek tutmayızzz.
Borsa gibi çoktü site az konuşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?