zaman kaybetmeden zengin olmaliyim ki herzaman düsünmeden sapik gibi harcayabileyimmm Ayrica ben 5 senede 28 tane ev hayatta alamam sana kavusmak bu yasta baslasam bile imkansiza yakin
ömür boyu 5 ev alamayızzz ne 5 sene de 28 iii

evdeki fazlaliklari satsan bence bu borctan eser kalmaz demedi deme

zaman kaybetmeden zengin olmaliyim ki herzaman düsünmeden sapik gibi harcayabileyimmm Ayrica ben 5 senede 28 tane ev hayatta alamam sana kavusmak bu yasta baslasam bile imkansiza yakin

Kız ben 26ımda sıfırdan basladim. Az rahat ol.

Ooo ben aidat fatura market kardesimin ihtiyaclari envai cesit netflix spotify vesaire ödemesi, esya, tadilat, oglumun ihtiyaclari annemin ihtiyaclari arabanin giderleri hastane ilac tatil her sey
Ama banka hesabindan hepsi...

ömür boyu 5 ev alamayızzz ne 5 sene de 28 iii

Senin cantalari satsak

O legolar ne pahalı öyle gerçekten ya..Bizim oğlan Allah'tan düz duvara tirmanmayi oyuncak oynamaya tercih ediyor da almıyoruz..

O legolar ne pahalı öyle gerçekten ya..Bizim oğlan Allah'tan düz duvara tirmanmayi oyuncak oynamaya tercih ediyor da almıyoruz..
çok pahalılar harry potter hayranı benim kız.koleksiyon legoları olduğundan indirimde bile alsam 1000 üstü fiyatlarıı olanları var.2. el bile araştırdım bulamadımm parçası tam olan.ama ilerde satıp zengin olacağızzz.kutularını atmadımmmm .

sanal mı reel mi.iyi kazandın diyorummm sanal yatırım çıkıyor daa
Yok ya gerçek şu ıskpl nin arz kağıdından almıştıkya ondan 460 tl gibi bir rakama 380 gibi bir kar aldım 1 hafta içinde.Sonra o paranın tamamını yine borsaya gömdüm şu an ekside kağıtlar

Yok ya gerçek şu ıskpl nin arz kağıdından almıştıkya ondan 460 tl gibi bir rakama 380 gibi bir kar aldım 1 hafta içinde.Sonra o paranın tamamını yine borsaya gömdüm şu an ekside kağıtlar
bu hafta kötü başladı kağıtlar.mor neye yatırırsa kazanıyor ama.biz de de bugün iyi değildi.ama yarına umutluyuzzz.günlük al sat yapıyoruz elde kağıt pek tutmayızzz.

O nasıl bir fiyattır oy oyyy..

Aynen canım hayatımda ilk defa aldığım birşeyden bu kadar kar aldım darısı devamına inşallah

Halka arz cok olucak bu aralar yuppim. Paran hazir olursa guzel kar edersin

bu hafta kötü başladı kağıtlar.mor neye yatırırsa kazanıyor ama.biz de de bugün iyi değildi.ama yarına umutluyuzzz.günlük al sat yapıyoruz elde kağıt pek tutmayızzz.

1 kurus artti bugun kagidim. Dün kap atti, sirket kasasina 114 milyar girdi diye. Ve kagit bugun yaziyla bir rakamla 1 kurus artti

Al sat komisyonunu dus bana 3 tl kaldi yaziyla üç, rakamla 3

Ben ne alip satcagimi size söylemiyo muyum hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…