Aman Allahim tek tek saymis yaaa :)))
Gecenlerde youtubeda bir video izledim kumbaraya para atarak 12 bin biriktiren birini örnek gosterip iste dolar altın hisse senedi alsa daha fazla kazanirdi diye detaylica acikladi senin yaziyi okurken aklima o geldi
Ne kadaaaan zeeenginsin
Allahim yaa suna bak döviz burosu gibi international takiliyor
3.5 mu?
cok ucuz yaa migrostan ben de aldim ama hem 2 kat hem geri dönüştürülmüş kagittan papia ve familiadan sonra ince gelmişti yine de idare eder ben de bulunsun diye bir paket aldim en uygun oydu
Ah keske olsa valla iki gündür ayni dusuncedeyim.keske bimin online satisi olsa diye bazi seylerini seviyorum
Ahaha senin de iki kelimenden biri fakir yaa
Ben 20li yaslarin basindayken de aynısını derdim hala ayni "evde kalcam tabii sokakta mi kalayım "
hic kendimi kötü hissettirmedi ama erkekler neden evde kalmiyor çünkü erkektir yapar evlenmese de aman bekar evde kaldi kafasi yok toplumda çünkü erkege her sey serbest malumunuz
Ben 34ten 34.5 oluyorum (35e 6 aydan fazla var)
Bende hala yok ama ben de 25in üstüne cikamadim goren 30a bile inanmıyor
masallah bize
Ay sorma 1 yilim evde geçti hayatimdan 1 sene gitti
Oh oh bi ben veremedim şu kilolari, diyetisyenle bile calistim listesini birebir uygulasam da 3 kg zor gitti o da bırakınca geri geldi zaten 18 saat aclik ve protein agirlikli ekmeksiz diyetle illa ki gider. Benim yaptigimi baskasi yapsa 10 kg verirdi
Gerçekten Rabbim yasayan herkesin yardimcisi olsun ben de bir cok sehir degistirdim hepsinde de depremi yaşadım 99 depreminden sonrasi cok koymuyor bana. Yine de irkiliyoruz tabii
Bir de gezegen hareketleri sebebiyle depremler olasiymis
Ben de 2 hafta önce almistim 427den simdi düştü ama ben sorun etmiyorum günlük dusunmemek lazim uzun vadeli yatırım dersen her daim kazanirsin
Benim garanti de böyle hic el sürmüyorum digerinde de 8 bin limit var aylik 1000 civarı harciyorum maas yatinca kapatiyorum borc harc i ih bana gore degil darlaniyorum