- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #4.521
Ohoo benim 500 küsurlerden aldigim en az 50 bin liralik varama altin bu artar gene. Ytd.
Tabi canım hiç şasirtmaz yazınArtar o artar kacari yokytd
Biz 30 dan sattıl 33 dü en aon gördügüm neyse olsundu
Gençleri sevmiyoruz biz burda gider misinben yasimi hic söylemeyeyim en iyisi
size yetismede daha dogrusu zengin olma yolunda birr kaccc yilcik varmis daha önümde
Hadi ama müdahale etmen lazım yükselmeye başladı daha biz alamadıkKıyamam...
Söylee :)
25e dogru yürüyorum sürünüyorda olabilirim yol uzunCabuk söyle
sevmiyor musunuzz ask olsunnn o zaman hemen borsaya dalip zengin olup cikiyorumGençleri seiyoruz biz burda gider misinzengi ve yaslılar girebiliyor bi tek
En düşük ben satmışım herhalde sattım dediğin gün 28.8 den sattımBen 30.50den sattim. Bugun kirmizi degil ama sinira yakin kapatti. Durdu artik show gibi
En düşük ben satmışım herhalde sattım dediğin gün 28.8 den sattımöğrenebilecek miyim ben bu işleri ya offf
Bende nakit sıfır alacak nakit kalmadı bir kısmı hissede bir kısmı altın bir kısmı usd.. Eşim haftalık yatırıyor hesabıma geldiği gibi bir yere yatırıyorum TL de kalmıyor..Oyuzden elimi diğer arkadaşlara veriyorum bizden biri alırsa kesin düşer hepimizde aynı şans var hissediyorumHadi ama müdahale etmen lazım yükselmeye başladı daha biz alamadık1-2 gr alda şöyle 405 leri bidaha görsün ondan sonra çıksın
ben alım yapınca düşüyorrr o yüzden alınca haber ederim siz de alırsınızzzBende nakit sıfır alacak nakit kalmadı bir kısmı hissede bir kısmı altın bir kısmı usd.. Eşim haftalık yatırıyor hesabıma geldiği gibi bir yere yatırıyorum TL de kalmıyor..Oyuzden elimi diğer arkadaşlara veriyorum bizden biri alırsa kesin düşer hepimizde aynı şans var hissediyorum
Benim tek umudumben alım yapınca düşüyorrr o yüzden alınca haber ederim siz de alırsınızzz
bugün almadi yarindan sonra düsebilirBenim tek umudumGeyikliGece alırsa altın kesin yükselir... Nereye yatırım yapsa zenginleşiyor..
Benim tek umudumGeyikliGece alırsa altın kesin yükselir... Nereye yatırım yapsa zenginleşiyor..
4 gramlık param kaldııı beklemedeyimmmmm .kedi gibi gözleyeceğimm artıkkkkkkk düşüşüüüü
kredi kartı extrelerimi inceledim deee vayyy yavrumm vayyyy.borç içinde yüzüyormuşummmmmmm 8 ay full borç doluuuu 9 bine yakın borçççç
Benim tek umudumGeyikliGece alırsa altın kesin yükselir... Nereye yatırım yapsa zenginleşiyor..
Bekle bekle bizden biri alır düşer ozaman alırsınKız 5 gr aldim yükselmis... duraydi 1 2 ay 40 gram yapcaktim.
zaman kaybetmeden zengin olmaliyim ki herzaman düsünmeden sapik gibi harcayabileyimmmM minimalce_ o yasta yatirim olmaz biraz daha sapik gibi harca sonra gel.
ne biçim kredi kartı bu bomboşşşş.benim kartla ev alışverişi eşya hastane eczane fatura ödemem.onların hepsi ayakkabı çantaaa kıyafetttt bol bol da lego.ohh sefamm olsunn borç yiğidin kamçısıdırrr ödenir nasılsa.hem yatırım yaptım da ne oldu altın düştüüü.bas bas paralarıı legolaraaaaaaAaa taksit mi yani?
Eki Görüntüle 2779834
Sınıfın inek ögrencisi ben
Eki Görüntüle 2779837
Kız 5 gr aldim yükselmis... duraydi 1 2 ay 40 gram yapcaktim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?