- 12 Nisan 2012
- 4.584
- 6.896
- 358
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #4.281
Coini cok bilmiyorum ama seytana uymaGünaydın kızlar..
Coin konusunda yazıyorsunuz ya, çok pis çılgınlık yapasım geliyor.
Şeytan diyor altın, fon ne varsa zararına boz.
Coine yatır o zararı çıkar.
Şeytana uyma diye durduruyorum kendimi ammaa ne zamana kadar bilmem.
Ben bu banka,para işlerini kocama bırakmıştım, çocuklardan teli bile elime almak mesele diye...bugün de burdaki bankamı bloke ettiNot aldigim baska bir sifreyle denemisim
Girdim hesaba sorun yok.
Fakat bu sifreleri bir yere ayrica not etmeli,boyle yanlisliklar kacinilmaz yoksa
Kızlar bu bitcoin işi nasıl oluyor? Bilenler kazanım sağlayanlar bilgilendirebilir mi?
Öğrenelim ya elimde bir miktar para var altına mı yatırsam bu işe mi ufaktan ilk deneme amaçlı yatırsam bilmiyorum zira bj sanal para işinden bi gram anlamıyorumHoşgeldinnnnn..
Hadi birlikte öğrenelim
Valla o coin çok riskli saniyelik al sat biz dolarla yapıyoruz ama ben değil bu işten anlayan bi akrabama attim parayı çunku bana söylryinceye kadar eksilere düsuyor ve ben daha tam anlamiyorumKızlar günaydın, Tr’de bizim zeytin, badem tarlamız var. Ben de kargolarım size mahsüllerimizdenbizimki daha yeni fide ama bikaç yıla satışa başlarız inşallah
bu arada kripto para işine ben de giricem ama burdaki hesaptan nasıl yapacağımı bilmiyorum. Eşim becerememiş, bana da bir sürü negatifini yolladı yine. Burdan yardım edecek biri var mı bana@mavimli senin bilgin var mı bitte
Ne güzel o işi devredebileceğin akraban varmışValla o coin çok riskli saniyelik al sat biz dolarla yapıyoruz ama ben değil bu işten anlayan bi akrabama attim parayı çunku bana söylryinceye kadar eksilere düsuyor ve ben daha tam anlamiyorumriske girmedim göndeerdim paramı
Oraya koyduğun parayı kaybettim gozuyle bakarsan olabilir anca bence yaniNe güzel o işi devredebileceğin akraban varmışriskin farkındayım, inşallah iyi gider ben aldıktan sonra:)
Çok geçmiş olsun, ne pis bir şeydir sürekli baş ağrısı...Cumartesiden beri cok basim agriyor ya sinirlerim bozuldu artik
Bugun hic ekrana bakamadim kendi kendine artti cikti alsat firsati kacti
Eve gitsemde uyusam diye bakiyorum oysa aksama dizim var
Çok geçmiş olsun, ne pis bir şeydir sürekli baş ağrısı...
Farkında olmadan göz bozukluğu olabilir mi acaba ?
En korktuğum şey sinüzit kaynaklı baş ağrısıYok cuma aksami saclarimi kurutmayi erteledim sanirim sinuzitim tuttu
En korktuğum şey sinüzit kaynaklı baş ağrısıçok geçmiş olsun canım..
Benim basit ilaçlar geçirmiyor da ağrıyı..Şiddetli baş ağrısina mide bulantısı da ekleniyor.. Birkaç gün devam ediyor..Ben kendimi bildim bileli cekiyorum
Hatta temmuzda cok agir bir atak gecirmistim cok korkmustuk covidle de karisiyor
Biraz uyusam gecer ya, hatta aklima bir ilac geldi onu iceyim
Kizlarrrrrrrr toplasınnnnnnn
Yıllar yıllar yillar önce yurt dışına gidip gelmiştim
Evde bunlar duruyordu
Dun gece aklıma geldiler sabah ilk iş çıkardım tek tek
Sizce zengin oldum mu
Kaç para var burada bi deyin hele hahahaha
Gülen surat yaptım ama yan çıkmış ya hahah
Eki Görüntüle 2779313
Umudumuz bunlara kaldi
Ben de gecen evde 125 euro buldum ama nasil zıpladim
Allam Zenginligin boyleso bende 25 krs buluyorum aradaUmudumuz bunlara kaldi
Ben de gecen evde 125 euro buldum ama nasil zıpladim
125 iyi ya
Bunlar 15 tl yapmiyiŕ sanırım.hahahahha
8.58 falan sanirsam euro.
17 tale den bile fazla yapiyor sanki
2.06 diye gordum toplamini, dogru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?