telefon geldi pardonn.araba ihtiyaç ama karar vermesi zor.araştır bir istersen piyasayııııı

Ee ben sana ne alip sattigimi soyluyorum ben bilmem beyim bilir diyip cekiliyorsun kenara

Borsa candir

Bi ay 30 bin denklestiremedim 20 bin kredi cektim. Nasil fantazi
30 bini birarada görmüşlüğüm mü var dermişimmmmmmmm

Bilincsiz girip batan cok var, haklisin.
Ben cok saglam adimlarla gidiyorum, guzel simdilik sükür
Masallah isi bilen kazanır tabii ben anlamadigim icin hiç teşebbüs etmem
telefon geldi pardonn.araba ihtiyaç ama karar vermesi zor.araştır bir istersen piyasayııııı
Ben 2014ten beri arastiriyorum son 2 yıldır biraktim bu isleri çünkü krediyle almak istemiyorum eee param da yok napiyim

Ben 2014ten beri arastiriyorum son 2 yıldır biraktim bu isleri çünkü krediyle almak istemiyorum eee param da yok napiyim
bend e krediyle almadımmm.4 yıl önce param 2012 modele yetti onu aldımm.kredi yi borcu sevmiyorummm.altın fırlayacak diyorlarrrr yaza alabilirsin bir araççç

Ehem ehem bende günün açıklamasını yapayım.Onca soru sor,oku,dinle, izle derken 1000 tl ile giriş yaptığım borsada aldığım 3 kağıttan 2 si ekside 1 i artıda kapattı, toplam zarar 20 tl ler civarıydı, en çok ekside olanı azcık uzun vadeli diye almıştım.Sonra baktım piyasalar beni bekliyor ve hemen diğer dala atlayıp coin piyasasına daldım 400 tl sermaye ile an itibari ile 12 tl artıda görünüyorum ama hala coinlerde duruyo .Onlarda sn de artıp düşüyo sabun gibi kayıyor vallahi Neyse inşallah C ceycey0406 ile S subkortikal altın alımlarını tamamlarsa altına alıcam ondan yüzüm gülsün bari

çookk beklersinn almayacağımm işte.aldığımm gün düşüyorr sinirim bozuluyorrr.tl de beklemedeyimmmmmmm

Burda krediyle borsa kağıdı alıyor arkadaşlar hey yavrum heyy bende çok sıkıldım kredi ödemekten bundan sonra nakit alır satarın diyordum ama bugün altın almak için kredi çekme fikriyle uyandım

Ben de her hafta alirim kendime tabi burda markette cok uygun satiliyor, iki euroya bir demet lale mesela

Ayy bende bugün 240 lira kârdayim diye havalara ucuyordum kazanılan rakamları görünce şok oldum..
Ben bugün sabah sabah can sıkıcı ve üzücü şeylerin ortasına düştüm pat diye.
Altın alamadım. Zaman bulamadım.

O nedenle yükselir artık azar azar.
Rahat olun bundan sonrası için.
Madem rutin bozuldu, bi daha da almam..!

Y Yuppiyayye de duysun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…