Yatırım bizden sorulur! :)

Aaallaaahiiim,elitligimize toz konduracaksin :KK61: sayfalara dusersen seni tanimiyorum ceycey:olamaz:
mavi kanlı kraliyettenmiyiz ayol ne elitliğii.elit olsamm şimdi bir teknede geziyordum dünyayııı.burda 3 kuruşluk altın almanın gümüşün derdine mi düşerdimm.ha sen elitsenn o başkaaa saygımm sonsuz ekselanslarııı :rolleyes:

Birkaç gündür olanı mı diyosun deniz, manipülasyon yapıyolardı epey çıktı sonra geri düştü. uzun vadede altın gibi ama nasılsa çıkacak. daha martta 2-3 liralardaydı
gümüş hesabıda mı açsam ne .ufak tefek paralarla da onu alırdımm.altının gramı pahalıı durmadan alınmıyor ama gümüş bozukluklarla bile alınıyor galiba değil mi?

gümüş hesabıda mı açsam ne .ufak tefek paralarla da onu alırdımm.altının gramı pahalıı durmadan alınmıyor ama gümüş bozukluklarla bile alınıyor galiba değil mi?
aynen öyle, 1 liraya bile alınıyor bildiğim, denemedim gerçi ama zaten gramı 6 lira senin gibi zengine koyar mı be :KK70:

Böyle böyle, sabırla, sevgiyle, her gün gösterdiğimiz güven ve şefkatle yavaş yavaş doğru yolu bulacaktır.
Onun kabahati yok, onu yetiştiren ana baba cahil .

Haklısınız, yerden göğe kadar haklısınız.

Lâkin öğretim kalitesi seneden seneye aşağıya çekilen, bilmeyen, öğrenememiş, ama yine de 1 kilo değil artık 100 gram peynir alabildiğini gören, Pazartesi 100 lira olan altının ise Salı 110 lira olduğunu gören kalabalıklar var. Kimisi panikle kimisi hırsla, hata yapıyorlar. İnsanlar, kafası kopmuş tavuk gibi oradan oraya savrulur oldular.
Eklemek istediklerimi söyleyemeyeceğim, bu sitede yasak :)
Iste emtia taninmiyor.
Ornegin,10 yildir evlere bakarim.
Rahat genis bir evim var,baska ev alacak param da yok.
Yine de bakarim.Fakat bu sayede,bugun elime para gecse yarin evi alirim,cunki arastirmam var ve ne istedigimi de biliyorum.
Genelde insanlar alim alanina girmeyen malla ilgilenmiyor,tanimiyor.
Altini az cok bilirim ornegin,fakat ben de kagidi bilmem.
Bilmek lazim.Dun gece oglum,bana gumus yatirimi hakkinda sorular sordu,cok hosuma gitti.
Halbuki esim bilmez,ben de yeni taniyorum zaten,sozu bile gecmedi evde.
Para yokken de bilgi yatirimi olmali ki para ele gecince az ya da cok,akillica degerlendirilebilsin...

aynen öyle, 1 liraya bile alınıyor bildiğim, denemedim gerçi ama zaten gramı 6 lira senin gibi zengine koyar mı be :KK70:
bir işim bileee yokkk dümdükkk fakirimm işteeeee.ama gümüş işine el atacağımm en kısa zamanda .

mavi kanlı kraliyettenmiyiz ayol ne elitliğii.elit olsamm şimdi bir teknede geziyordum dünyayııı.burda 3 kuruşluk altın almanın gümüşün derdine mi düşerdimm.ha sen elitsenn o başkaaa saygımm sonsuz ekselanslarııı :rolleyes:
Kiz gazeteci bizi kesiyor suuus,gulumseee😊

Iste emtia taninmiyor.
Yine de bakarim.Fakat bu sayede,bugun elime para gecse yarin evi alirim,cunki arastirmam var ve ne istedigimi de biliyorum.
Bilmek lazim.Dun gece oglum,bana gumus yatirimi hakkinda sorular sordu,cok hosuma gitti.
Para yokken de bilgi yatirimi olmali ki para ele gecince az ya da cok,akillica degerlendirilebilsin...
Çocuklara para yönetimini öğretmek çok önemlidir ya değil mi. okullarda öğretilmeyen bişey.

Birkaç gündür olanı mı diyosun deniz, manipülasyon yapıyolardı epey çıktı sonra geri düştü. uzun vadede altın gibi ama nasılsa çıkacak. daha martta 2-3 liralardaydı
Offf virus mirus bilmiyorduk,bilsek dururmuyduk,birkac tugla gumus edinirdik he heeey,olmasaydi keske de madem oldu,elimizde biseyler olsaydi:)

İşte o fibonacciler teknik analizler bilgisayarların yaptığı büyük alımlara ilişkin değil mi, veya ben mi yanlış öğrendim :KK70: hani büyük alımlar öyle oluyor biz fakirler de onlara yanlamaya çalışmıyor muyuz :)) yoksa tahtacı fantezi olsun diye mi grafikte üçgen oluşturuyor :KK70:

(bir aceminin büyük resmi görmesi :olamaz:)
Ya bende bilmiyordum o kadarini🤣 ama takip ediyorum ise yariyor gibi. Mesela hisse aratirken grafik yorumlarina bakiyorum destekten almaya calisiyorum . Onay alan hisselet oluyor , direnc kiran onlara dikkat etmeye calisiyorum. Bazen hep cikiyor .
Ama suan uzun vadedeyiz o yuzden dusuyor cikiyor ama kardayiz . Bakalim bekliyoruz

Çocuklara para yönetimini öğretmek çok önemlidir ya değil mi. okullarda öğretilmeyen bişey.
Ozlem Denizmen demisti ki,cocuklar ortaogretim yasinda hisse kagitla tanissin,arastirsin ilgilensin.
Ben sahsen korkarim o yasta cocugu tanistirmaya,fakat hakli.
Para ve yonetimi hayatin ayrilmaz bir parcasi.
O yuzden de su gumus alimini azicikta olsa yapip tanimak istiyorum.Rehberlik acisindan.
Taniyayim ki korkmayayim,hani suya girip belli seviyedeyse cocugunu cagirirsin ya,oyle:))

Ozlem Denizmen demisti ki,cocuklar ortaogretim yasinda hisse kagitla tanissin,arastirsin ilgilensin.
Ben sahsen korkarim o yasta cocugu tanistirmaya,fakat hakli.
Para ve yonetimi hayatin ayrilmaz bir parcasi.
O yuzden de su gumus alimini azicikta olsa yapip tanimak istiyorum.Rehberlik acisindan.
Taniyayim ki korkmayayim,hani suya girip belli seviyedeyse cocugunu cagirirsin ya,oyle:))
Aslında tam çocuk için biriktirmelik maden gümüş, harçlığından artırıp getirsin size 6 lira siz bankadan alırsınız sonra kaç olmuş diye bağımlı gibi gelip gelip sorar :))

Offf virus mirus bilmiyorduk,bilsek dururmuyduk,birkac tugla gumus edinirdik he heeey,olmasaydi keske de madem oldu,elimizde biseyler olsaydi:)
Valla bir arkadasim korono oncesi gumus al sat yapiyordu . Bayagi iyi demisti. Dinlemedik o zaman 🤣 simdi zengin sanirim koronadan beri gorusmuyoruz 😃😃😃

Iste emtia taninmiyor.
Öncelikle, evinizde güle güle huzurla daha uzun yıllar oturun, Allah daha iyilerini de nasip etsin.

Çok haklısınız. Ama bir noktayı atlamamak lâzım;

Dün siz bir üyeye cevap yazdınız BDV'de. Konuyu hatırlamıyorum, konuya yazan üyelerden biri dedi ki , mealen " benim eşim de annesinin yemeklerini beğenmeyince, anne bu ne biçm yemek sen bırak da eşim yapsın der ".

Siz de bu üyeye cevaben dediniz ki, anasının yemekleriyle büyüyen adam bunu derse, önce benim güvenimi kaybeder.

Çok net hatırlıyorum çünkü, verdiğiniz cevabı üyenin asla anlamayacağını düşündüm pek çok nedenle. Çünkü sizin muhakeme kabiliyetinizin sınırları onunkinden fersah fersah geniş. Onun kavrama alanı dışından bir cevap verdiniz siz.

Uzattım, bağlayayım; haklısınız, bilmek lâzım, ama "bilmek lâzım" a gelebilmek bile, bir düşünce zincirinin, bir muhakeme yeteneğinin sonucudur.
Kitlelerin düşünce yapısının gelişmesinde eğitim-öğretim çok etkili. Bu ülkede muhakeme yeteneğini geliştiren, sebep sonuç zincirlerini kurabilen-yürütebilen nesiller yetiştiren bir öğretim sistemi yok maalesef. İstisnalar, bireylerin çabalarına dayanan başarılar muhakkak var, ama 83 milyonluk ülkede devede kulak.

Valla bir arkadasim korono oncesi gumus al sat yapiyordu . Bayagi iyi demisti. Dinlemedik o zaman 🤣 simdi zengin sanirim koronadan beri gorusmuyoruz 😃😃😃
hayat dersi 1:arkadaşın zengin olursa selamı sabahı kesecekkkkk buna alışşşş üzülmeee :rolleyes:

X