• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ozlem Denizmen demisti ki,cocuklar ortaogretim yasinda hisse kagitla tanissin,arastirsin ilgilensin.
Ben sahsen korkarim o yasta cocugu tanistirmaya,fakat hakli.
Para ve yonetimi hayatin ayrilmaz bir parcasi.
O yuzden de su gumus alimini azicikta olsa yapip tanimak istiyorum.Rehberlik acisindan.
Taniyayim ki korkmayayim,hani suya girip belli seviyedeyse cocugunu cagirirsin ya,oyle:))
Ben cocuklarima 10 000 lik hisse almayi dusunuyorum . Uni zamani kullanmalari icin . Tahmini 8 10 yil arasi beklemeli . Bakalim . Bugun sey dedim hatta harcliklariyla bir sey almayi planliyorlar. Gelin kizim hisse alayim 😄

Ben cocuklarima 10 000 lik hisse almayi dusunuyorum . Uni zamani kullanmalari icin . Tahmini 8 10 yil arasi beklemeli . Bakalim . Bugun sey dedim hatta harcliklariyla bir sey almayi planliyorlar. Gelin kizim hisse alayim 😄

Benim de mayista hedefine ulasmasini bekledigim bi kagidim var. Gelen parayla ogluma bi sepet yapicam insallah. 🤑🤑🤑

Çok büyük şeyler değil ya ben öğrenme amaçlı biseyler attım hacmi olup oynasın bide artsın bı de beni borsadan sogutmasin isterim 😃başlarsam ilerleyebilirin gb hissediyorum çok sevdim arstiriyorn gece gund
Valla onu diycektim bende büyük resmi çözdün 🤭
İşte o fibonacciler teknik analizler bilgisayarların yaptığı büyük alımlara ilişkin değil mi, veya ben mi yanlış öğrendim :KK70: hani büyük alımlar öyle oluyor biz fakirler de onlara yanlamaya çalışmıyor muyuz :)) yoksa tahtacı fantezi olsun diye mi grafikte üçgen oluşturuyor :KK70:

(bir aceminin büyük resmi görmesi :olamaz:)

İnşallah bugün 50 tl daha kazandım bazı gruplar buldum oradan bakıyorum telegramda tabi şimdilik izliyorum dedikleri çıktı gibi tekipteyim
Yahu grup isimlerini bize söylesen olmaz mı zaten girip direk söyleneni yapmıyoruz ama ben gözlüyorum bulduğum tüm sayfalari

Aslında tam çocuk için biriktirmelik maden gümüş, harçlığından artırıp getirsin size 6 lira siz bankadan alırsınız sonra kaç olmuş diye bağımlı gibi gelip gelip sorar :))
Bak bu cok guzel fikir,tut ki 20 gr aldi,ne kaybeder degil mi,takibi ve sabri ogrenir,tuttum bunu😍😍

Bak bu cok guzel fikir,tut ki 20 gr aldi,ne kaybeder degil mi,takibi ve sabri ogrenir,tuttum bunu😍😍
300 tl tırtıkladım çocuktan bugün altın aldımm.ama pek memnun olmadıı hani altın neredeeee diyip duruyorrrrrr :rolleyes:

Back