Yatırım bizden sorulur! :)

Ozlem Denizmen demisti ki,cocuklar ortaogretim yasinda hisse kagitla tanissin,arastirsin ilgilensin.
Ben sahsen korkarim o yasta cocugu tanistirmaya,fakat hakli.
Para ve yonetimi hayatin ayrilmaz bir parcasi.
O yuzden de su gumus alimini azicikta olsa yapip tanimak istiyorum.Rehberlik acisindan.
Taniyayim ki korkmayayim,hani suya girip belli seviyedeyse cocugunu cagirirsin ya,oyle:))
Ben cocuklarima 10 000 lik hisse almayi dusunuyorum . Uni zamani kullanmalari icin . Tahmini 8 10 yil arasi beklemeli . Bakalim . Bugun sey dedim hatta harcliklariyla bir sey almayi planliyorlar. Gelin kizim hisse alayim 😄

Ben cocuklarima 10 000 lik hisse almayi dusunuyorum . Uni zamani kullanmalari icin . Tahmini 8 10 yil arasi beklemeli . Bakalim . Bugun sey dedim hatta harcliklariyla bir sey almayi planliyorlar. Gelin kizim hisse alayim 😄

Benim de mayista hedefine ulasmasini bekledigim bi kagidim var. Gelen parayla ogluma bi sepet yapicam insallah. 🤑🤑🤑

Çok büyük şeyler değil ya ben öğrenme amaçlı biseyler attım hacmi olup oynasın bide artsın bı de beni borsadan sogutmasin isterim 😃başlarsam ilerleyebilirin gb hissediyorum çok sevdim arstiriyorn gece gund
Valla onu diycektim bende büyük resmi çözdün 🤭
İşte o fibonacciler teknik analizler bilgisayarların yaptığı büyük alımlara ilişkin değil mi, veya ben mi yanlış öğrendim :KK70: hani büyük alımlar öyle oluyor biz fakirler de onlara yanlamaya çalışmıyor muyuz :)) yoksa tahtacı fantezi olsun diye mi grafikte üçgen oluşturuyor :KK70:

(bir aceminin büyük resmi görmesi :olamaz:)

Aslında tam çocuk için biriktirmelik maden gümüş, harçlığından artırıp getirsin size 6 lira siz bankadan alırsınız sonra kaç olmuş diye bağımlı gibi gelip gelip sorar :))
Bak bu cok guzel fikir,tut ki 20 gr aldi,ne kaybeder degil mi,takibi ve sabri ogrenir,tuttum bunu😍😍

X